Page 1

93ste jaargang 13 februari 2017

Clubblad Koninklijke Riviera KC vzw

Voorzitter: 0468 18 42 86 Secretaris: 0476 55 97 93 Clubhuis: 03 325 64 91 Adres clubhuis: Hooftvunderlei, 2100 Deurne

1 Met dank aan het district Deurne


Woordje van de Voorzitter Was de overwinning van Minerva verdiend ? Jawel, op basis van hun inzet, gezonde agressie en de drive om deze wedstrijd te willen winnen. Facetten die bij de Purple Wolves vorige zaterdag ver te zoeken waren. Een drama voor Ri4a, reden om te panikeren !!! Zeker niet daar Putse op Temse maar ĂŠĂŠn punt kon halen en ik er heilig van overtuigd ben dat onze Purple Wolves hun mindere prestatie van vorige zaterdag zeker zullen rechtzetten tegen Putse en Verde. Hierbij doe ik nogmaals een oproep aan het Ri4a legioen om onze kern nu zondag massaal te komen aanmoedigen om de 2 punten mee naar het Rivierenhof te brengen. Bij winst en alleen bij winst, opent ons Marie Jeanne het clubhuis vanaf 18 uur en geeft het bestuur een vat.

Ri4a supporters be there and Purple Wolves after this KO get up and fight back hard and let see who’s the strongest!!!!

Namens het Bestuur Betty Dieltjens Voorzitter

Met dank aan het district Deurne

2


3 Met dank aan het district Deurne


!

Zaalcompetitie uitslagen Nummer Z124050 Z123103

Datum Uur 11/02/2017 11:45 11/02/2017 14:20

Z120213 Z120113 Z120013 Z127033

11/02/2017 11/02/2017 11/02/2017 11/02/2017

16:00 17:30 19:15 20:50

reeks U16 1BGP U19 2A Promoleague 1ste gew Promo res Promoleague 2de gew C

Thuis TEMSE A RIVIERA

Bezoeker RIVIERA MINERVA

Uitslag 12 - 6 13 - 8

RIVIERA 2 RIVIERA res RIVIERA RIVIERA 3

MINERVA 2 MINERVA res MINERVA GANDA 3

9- 4 23 - 18 20 - 21 10 - 7

4 Met dank aan het district Deurne


Verslagen kern Zaterdag 11 februari 2017 Promoleague : A-kern Riviera - Minerva 20-21 (rust : 13-13) Speelden : Kiani 1, Laura 1 (Lise), Lisa, Kirsten 1 (Sany), Glenn 2, Krikke 5, Maarten 4+1sw (Nick), Mitch 3+2sw Een “blauwtje” lopen ... Ze hebben het weer geflikt, ons “blauwe” beest Minerva ! En eens te meer... ze hebben het niet gestolen. Van bij aanvang was het duidelijk dat Minerva gekomen was om revanche te nemen, waarbij er vooral door onze tegenstander met veel lef gespeeld werd. Met bij de onzen een lichtjes gewijzigde basisacht in functie van onze tegenstander, liepen we echter van in ‘t begin achter de feiten aan en stonden we na minder dan 10 minuten zelfs op een ... 2-7 achterstand. Minerva op schot van een heer voor 0-1, snel gecounterd door Maarten met eveneens op schot de 1-1. De Minerva-heren voelen elkaar in de aanvangsfase wonderwel aan, voor een prachtige 1-2 na mooie actie. En ook de dames van Minerva laten zich allesbehalve onbetuigd, met de snelle 1-3 op inloper met stip, na fout van Laura.

Diezelfde Laura zet in aanval een mooi “screen” met kort pasje op Glenn, goed voor de 2-3 aansluiting. Dichter geraken we op dat moment echter niet vermits Minerva dan plots efkes de gas opentrekt en 3 (verschillende !) dames achtereenvolgens raak mikken op schot, voor 2-6. Onze tegenstander heeft ons dan duidelijk in de tang, getuige ook de pijnlijke 2-7, op korte kans van een heer. Een time-out en wat peptalk doen dan wonderen, met de hoognodige 3-7 op schot van Maarten. Kirsten trekt dan vervolgens in aanval een “streepke” naar binnen, met duw in de rug en stipfout maar toch mooi binnen en goed voor de 4-7. We hebben dan de smaak en “den draad” ook enigszins te pakken, met de eerste van Krikke op schot en 5-7. De Rooiploeg kreunt dan op haar beurt onder ons tegenoffensief, Lisa vindt met een knappe pas binnendoor Maarten onder de korf, voor een kunststukje met effect en een prachtkorf voor 6-7. Lisa krijgt dan op schot de gelijkmaker niet binnen, net voldoende voor Minerva om opnieuw van jetje te geven voor de 6-8 (knappe vrijworpvariant heren !) en 6-9, op schot van een heer.

5 Met dank aan het district Deurne


Mitch korft op vrij worp (fout op Krikke) dan ook zijn eerste van de avond voor 7-9, Glenn vervolgens voor de korf met een onderhands “specialleke” en 8-9. Onze opponent krijgt dan na fout van Mitch de toegekende stip niet binnen, eens te meer een dame maakt dat echter goed, met de 8-10 op nieuw schot. Sany komt dan Kirsten aflossen, Mitch knalt achter de korf de 9-10 binnen, Kiani brengt ons met “ne losse” zowaar zelfs op een 10-10 gelijke stand. Niet voor lang echter vermits op inloper ook Sany nu een stipfout moet maken, met de 10-11 tot gevolg. Laura prikt aan de overzijde tegen naar 11-11, op schot van Mitch komen we 2 minuten voor rust onverhoopt nog op voorsprong, voor 12-11. Glenn wil dan na nuttige balverovering in verdediging iets te veel, met een overbodig ongeleid projectiel richting ander vak, met dank aanvaard door de tegenpartij, voor een snelle tegenaanval en de vermijdbare 12-12. Maarten terug aan ‘t kanon dan voor zijn 4e van de eerste helft en 13-12, rusten doen we echter volledig in evenwicht bij 13-13, via schot van een heer. Na een dramatisch openingskwartier lijkt alles dus nog mogelijk, Minerva opent echter onmiddellijk de debatten met de 1314 via heer. De terug aan de 2e helft gestarte Kirsten opnieuw op inloper naar binnen, opnieuw met duw maar echter zonder stip en helaas ... niet binnen. Krikke lost het dan op zijn beurt simpeltjes op, met nuttig “screen” van Kirsten, voor een schot en de 14-14. Minerva wil echter niet plooien met de 14-15 op vrij worp van een dame en tijd voor een wissel, met Nick, die de plaats van Maarten komt innemen. Glenn krijgt dan een opgelegde inloper niet binnen en we belanden zelfs terug op een 14-16 tweepuntenkloof door opnieuw ... een dame !!! Met nog iets meer dan 15 minuten op de klok begint het dan stilletjes aan te dringen, Krikke snapt dat maar al te goed met een nieuwe treffer en de 15-16, gevolgd door een (zeldzaam !) “panneke” op Mitch en ... de 16-16 via “hot” Krikke.

Met nog 11 minuten te spelen neemt Maarten de plaats van Glenn in, die bijna onmiddellijk een stip op de inlopende Laura mag verzilveren, voor 17-16. We geraken echter maar niet los en opnieuw trekt een Minerva-heer bij tot 17-17. En dan lijkt het toch plots de juiste kant uit te gaan met de 18-17 via Mitch (benutte stipfout op de inlopende Krikke) en Krikke zelf, die fraai de 19-17 binnen kletst. Ook wat commotie en misschien ook wat chance bij een schot van een Minerva-heer net

6 Met dank aan het district Deurne


buiten de shotklok, voor eerst wel maar dan toch geen korf en balbezit voor de onzen. Nick heeft dan pech bij een goed schot, Minerva kruipt toch weer dichterbij tot 19-18 via een heer. Lise komt dan Laura vervangen en consternatie bij heel Riviera, bij een werkelijk (uiterst zeldzaam !) maar wel duur balverlies en foutje onder de korf van onze meest ervaren rot, Mitch, voor de 19-19 op daaropvolgende korte kans van een heer. Onze topper zet echter onmiddellijk zijn foutje recht met een onnavolgbare schijnbeweging, stip en de zekere 20-19 via onze aanvoerder.Nick krijgt aan de overzijde echter ook een stip tegen voor de 20-20, waarop de scheidsrechter tot 5x toe een aanvallende fout van een Minerva-heer door de vingers ziet, de reactie van Krikke echter wel affluit, voor gelukkig een vrij worp die eruit botst. Glenn komt in de slotfase Nick nog vervangen, Sany neemt de plaats in van Lise, voor een razend spannend slot en opnieuw een anticlimax ! Want nu gaat onze andere sterkhouder en boegbeeld Krikke zeldzaam en pijnlijk in de fout, bij een ondoordachte en overbodige poging tot lange bal naar het andere vak. De bal komt tot overmaat van ramp in Minerva-handen, waarop Krikke alsnog zijn fout probeert recht te zetten met … een stip ! 20-21 is echter het harde verdict, met nog iets minder dan 2 minuten op de klok. En daarmee gaan we eens te meer iets te onbezonnen mee aan de slag, voor een dubbele aanvallende fout. Minerva met balbezit en het voordeel met toch nog een misser en de ultieme kans voor onze Wolven op vrij worp. Sany wordt op variant aangespeeld achter de korf voor een goede poging, die er echter uitbotst, waardoor onze eerste nederlaag van het huidige zaalseizoen een feit is.

Ondanks ons fantastisch parcours tot hiertoe toch iedereen eventjes in zak en as, zeker in de wetenschap dat we tot voor deze wedstrijd alles nog in eigen hand hadden, terwijl er nu mogelijk nog punten of een goede uitslag moeten gehaald worden tegen Putse en Verde, wat voorheen niet het geval was. Groot was dan ook de opluchting een uurtje later, bij het eveneens onverwachte puntenverlies van onze concurrent Putse, op Temse. We kunnen dus volgende week gewoon ons huidige misstapje op “kampioenenmanier” rechtzetten en eens te meer laten zien dat er maar één ploeg dit jaar de zaaltitel in de Promoleague verdient, namelijk Riviera !!! Dus Wolven, tandjes erin volgende week op Putse, voor nog meer eer en glorie !!! Juul César.

7 Met dank aan het district Deurne


Zaterdag 11 februari 2017 Promoleague : B-kern Riviera - Minerva 23-18 (rust : 14-8) Speelden : Charissa 2, Kim, Lise 1, Yoni 1, Kris 3, Joni 4+5sw (Rino), Pieter 2 (Gino), Yannis 4+1sw Op een wolk !!! Onze reserves hebben de “good vibe” echt te pakken en speelden zaterdag één van hun beste partijen tout court ! Zowat alles klopte in onze confrontatie met Minerva, iedereen speelde op de toppen van zijn tenen en … vooral aanvoerder Joni kende een superdag !!! Via schoten van Kris (alweer erg trefzeker !) en Joni hebben we snel een 2-0 bonus, een Minerva-dame prikt tegen voor 2-1. Yannis maakt op prachtige haakworp met duw in rug een fraaie korf, echter zonder de scheidsrechter van dienst gerekend, die affluit wegens verdedigd (???). Uitstel echter vermits Pieter vrij snel de 3-1 korft, gevolgd door de 2e poging van Joni en … 4-1.

En Joni blijkt zaterdag over een stel superbenen en –armen te beschikken met een mooie assist over het hoofd van de indraaiende Yoni voor de 5-1. Charissa tilt ons dan op schot naar een maximale 6-1 voorsprong, waarop Minerva het welletjes vindt, met de 6-2 op stip en de 6-3 op schot van een heer. “Iron” Joni legt dan aan voor een 3 op 3 en de 7-3 tussenstand, “jetlag” Yannis (nochtans niet veel van gemerkt !) schiet zich op vrij worp ook op het bord met de fraaie 8-3. En ook onze andere “routinier” Pieter blijft zijn rol van draaischijf perfect uitvoeren, met een gemeten pas op Charissa voor de korf en de 9-3. Een Minerva-heer sputtert tegen op inlegger voor 9-4, Joni kan op inloper enkel foutief worden gestuit met stip, zelf benut voor 10-4. Lise heeft dan pech bij een indraaier onder de korf die eruit rolt, op schot van een dame trekt de Rooiploeg bij tot 10-5. Yannis (raak schot achter korf) en Kris (betrouwbaar als een Zwitserse klok op zijn afstand) ontnemen met de 11 en 12-5 het laatste greintje hoop bij Minerva,

8 Met dank aan het district Deurne


Yoni krijgt op onderhandse kans met stipfout zelfs niks mee ! Minerva mist op fout van Pieter een stip, plukt echter de rebound voor de 12-6 via heer en op schot van een dame lukt het zowaar 2 korven op rij, voor 12-7. En het wordt zelfs 128, op rake knal van een heer. Tijd voor Joni dan om eventjes terug de puntjes op de “i” te zetten, met knappe beweging naar binnen en gemeten pasje op Kris, voor 13-8. Kim heeft dan pech bij een goed schot dat eruit botst, terwijl onze verdediging dan duidelijk strakker zit dan het broekje van Beyoncé (zeker op dit moment !). Joni versiert dan slim een nieuwe stip met 2 fouten op vrij worp en gooit deze vervolgens net niet tegen het plafond voor … 14-8. Minerva mag net voor rust nog “5 keer proberen voor nen euro”, de 14-8 ruststand blijft echter van tel. Na rust blijven we duidelijk baas met de 15-8 via Yannis, Lise plukt vervolgens een nuttige rebound met onderhandse poging en 16-8. Een heer krijgt dan op inloper een zeldzame vrijgeleide voor 16-9, Yoni heeft pech bij een inloper. Een heer knikkert de 16-10 binnen, Pieter zelf zorgt op schot voor 17-10, gevolgd door opnieuw een treffer van een heer en 17-11. Kim pakt dan op haar beurt resoluut de rebound na korte kans, met stipfout en een koud kunstje voor Joni voor 18-11. Yoni krijgt dan bij een foutje van haar tegenstreefster op de middellijn enkel … de kinesist op bezoek, voor een vinger uit de kom !!! Na de verzorging schiet Joni opnieuw als snelste uit de startblokken, op inloper met stipfout en de 19-11.

We blijven domineren op alle gebied, met rebound van Pieter en balletje uit zijn handen, voor een stip en de 20-11 via Yannis. Kris krijgt dan op zijn beurt een stipfout tegen voor 20-12, waarop Joni tekent voor de korf van de match, met rebound en prachtige poging uit de draai met effect, voor 21-12. Lise krijgt dan met een nieuwe dame een stip tegen voor 21-13, een heer snokt de 21-14 binnen en het wordt op vrij worp van een heer zelfs 21-15. De onzen hebben dan last van een kleine appelflauwte met een nieuwe stipfout van Lise voor 21-16. Gelukkig is Joni eens te meer de redder van dienst

9 Met dank aan het district Deurne


met een nieuwe stip op inloper en zijn 9e (!!!) voor 22-16. Een Minerva-heer trekt bij naar 22-17, Riviera vervolgens met een spelleke “5 voor nen euro�, afgerond met een fantastisch jumpshot van Yannis en 23-17. Joni krijgt dan een dik verdiende applausvervanging door Rino, ook Pieter valt die eer te beurt met een wissel door Gino. Op schot legt een Minerva-heer uiteindelijk de 23-18 eindcijfers vast, na een bijzonder straf matchke van onze sterke Wolven. Straffen toebak gasten !!! Jeff.

10 Met dank aan het district Deurne


Wie ontwerpt het logo & clubtenue voor het nieuwe Ri4a/Deurne Beste leden, Hier een eerste challenge voor onze leden en die van Deurne, een nieuwe wedstrijduitrusting !!!!!! De kleuren zijn overwegend paars gecombineerd met de kleuren wit/geel/zwart/blauw.Jullie ontwerpen kunnen binnengebracht worden bij het bestuur op mail : annemie0@scarlet.be.

28/2/17

Tot kunnen jullie ontwerpen insturen !!!!! In maart zullen alle ontwerpen en logo’s bekend gemaakt worden via een flash en kunnen onze leden hun keuze maken, welk shirt /logo hun voorkeur heeft met nog een bijkomend punt, nl welke kleur short wit of zwart.. Het shirt/logo en kleur short dat de meeste stemmen behaalt , zal de nieuwe uitrusting worden voor Ri4a/Deurne Het bestuur Ri4a & Deurne

11 Met dank aan het district Deurne


Zaalcompetitie 19/2/17 Nummer Z134050 Z137030 Z133100 Z130110 Z130010

Datum 18/02/2017 18/02/2017 19/02/2017 19/02/2017 19/02/2017

Uur 12:30 17:30 12:15 13:30 15:45

Z130210 19/02/2017 17:30

reeks U16 1BGP 2de gew C U19 2A Promo res Promoleague Promoleague 1ste gew

Thuis RIVIERA PUTSE 4 LUBKO PUTSE res PUTSE

Bezoeker ASKC RIVIERA 3 RIVIERA RIVIERA res RIVIERA

zaal Edegem - Kattenbroek Putse Gem. Sporthal Steendorp - Het Gelaag Putse Gem Sporthal Putse Gem Sporthal

PUTSE 2

RIVIERA 2

Putse Gem Sporthal

Zalen Sporthal Het Gelaag Sparrenlaan 25, Steendorp Gemeentelijke Sporthal Mechelbaan 604 2580 Putte

INKOMCONTROLES ZAAL KATTEBROEK Datum

Uur

18/02/2017

12:30 U16 1BGP

inkomcontrole RIVIERA

ASKC

Anja & Gerd

12 Met dank aan het district Deurne


Foto van de week Hoe maken we een inloper ?Beter als dit kan het niet , no way‌. EÊn oog toe, bal kussen en binnengooien dan maar !!!

13 Met dank aan het district Deurne


Kern – Beker van België 2016-2017 B02 B01

21/04/17 20:00 01/05/17 15:00

1/2e Finale Finale

RIVIERA Winnaar B02

BORGERHOUT/GW Winnaar B03

/

14 Met dank aan het district Deurne


Zaalcompetitie – eerstvolgende wedstrijden Nummer Datum

Uur

reeks

Thuis

Z144050 Z147033

4/03/2017 4/03/2017

16:30 U16 1BGP 20:30 2de gew C

SIKOPI VERDE 3 SPARTA RANST

Z143103

5/03/2017

Z140213 Z140013 Z140113

5/03/2017 5/03/2017 5/03/2017

12:45 U19 2A Promoleague 1ste 13:30 gew VERDE 2 15:00 Promoleague VERDE 16:30 Promo res VERDE res

Bezoeker

zaal

RIVIERA RIVIERA 3

Antwerpen Linkeroever Antwerpen - Kiel

RIVIERA

Tielen - Tielenheide

RIVIERA 2 RIVIERA RIVIERA res

Antwerpen-Kiel Antwerpen -Kiel Antwerpen-Kiel

15 Met dank aan het district Deurne


U8-U10 Trainingsuren zaal: Woensdag :U8 -> 15uur tot 16uur in zaal De Kangoeroe – Ruggeveldlaan U10 16 uur tot 17 uur in zaal De Kangoeroe – Ruggeveldlaan en zaterdag : U10 12 uur tot 13 uur in HRITO – RUGGEVELDLAAN 471-2100 DEURNE U813 uur tot 14 uur in HRITO – RUGGEVELDLAAN 471-2100 DEURNE Contactgegevens trainers: U8 – Yoni Lenaerts – GSM 0474/07.11.48 – e-mail: yonike_26@hotmail.com U10 – Laura Peeters – GSM 0472/69.44.82 – e-mail: jenne-laura@telenet.be Ben je afwezig op training, steeds je trainer verwittigen via sms ONDERSTAANDE WEDSTRIJDDATA – NOG ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN U8 & U10 Wedstrijddata

18/02/17 U8

League ZAAL

18/02/17 25/03/17 25/03/17 25/03/17 22/04/17 22/04/17 22/04/17 13/05/17 13/05/17 13/05/17

K4 ZAAL League Wriemel K4 League Wriemel K4 League Megawriemel K4

U10 U8 U8 U10 U8 U8 U10 U8 U8 U10

14uur 14u-16u 14uur 14uur 14u-16u 14uur 14uur 14uur

Sint-Jozefinstituut Ebergiste Deynestraat Gent ( Zwijnaarde Neerlandia zie hierboven Catba Voorwaarts Catba Temse Ri4a Hoboken Ri4a Meeuwen Ri4a

16 Met dank aan het district Deurne


Veldcompetitie U16-U19 Veldprogrammatie ontvangen onder voorbehoud van bevestiging KBKB Wednr datum uur reeks V163104 2/04/2017 9:30 U19 2B V160427 2/04/2017 11:00 U16 1D GP V170427 8/04/2017 14:15 U16 1D GP V173104 8/04/2017 15:15 U19 2B V180427 23/04/2017 9:30 U16 1D GP V183103 23/04/2017 11:30 U19 2B V190427 V193104 V203104 V200427 V213103 V210427

30/04/2017 30/04/2017 7/05/2017 7/05/2017 14/05/2017 14/05/2017

10:00 11:45 9:30 11:00 9:30 10:00

U16 1D GP U19 2B U19 2B U16 1D GP U19 2B U16 1D GP

THUIS RIVIERA RIVIERA KWIK B PUTSE B RIVIERA LEUVEN AKC/Luma B LUBKO RIVIERA RIVIERA RIVIERA GANDA

bezoekers LUBKO AKC/Luma B RIVIERA RIVIERA GANDA RIVIERA RIVIERA RIVIERA PUTSE B KWIK B LEUVEN RIVIERA

17 Met dank aan het district Deurne


Trainingsschema februari-U19 DAG

WAT

datum

van

WAAR aanwezig

Maandag

13

Zaaltraining

19 u 00

Kattenbroek

Woensdag

15

Zaaltraining

19 u 00

Kattenbroek

Zondag

19

Zaalcompetitie

12 u 15

Lubbeek

11 u 30

Lubko - Ri4a Maandag

20

Zaaltraining

19 u 00

Kattenbroek

Woensdag

22

Zaaltraining

19 u 00

Kattenbroek

Zaterdag

26

vrij

Maandag

27

Zaaltraining

19 u 00

Kattenbroek

Elke Vrijdag TO training in sportzaal Ertbrugge gelegen Schotensteenweg Bij aanpassingen van het programma zullen jullie langs mail of over facebook verwittigd worden gelieve steeds af te melden bij Jozef Van Acker Joni Verheyleweghen Kris Sleeckx

0468/33.31.75 0486/02.50.49 0476/25.19.88

18 Met dank aan het district Deurne


Trainingsschema januari/februari-U16 Di 14/2 Do 16/2 Vrij 17/2 Zat 18/2

Training Training TO Training Competitie

Di 21/2 Do 23/2 Vrij 24/2 Zat 25/2

Training Training TO Training

Di 28/2 Do 2/03 Vrij 3/3 Zat 4/3

Training Training TO Training Competitie

Riviera - Askc

19u - 20u 19u - 20u 19u - 20u 12.30u

Kattenbroek Kattenbroek Ertbrugge Kattenbroek

19u - 20u 19u - 20u 19u - 20u

Kattenbroek Kattenbroek Ertbrugge

19u - 20u 19u - 20u 19u - 20u 16.30u

Kattenbroek Kattenbroek Ertbrugge Sikopi

Vrij weekend

Joni Verheyleweghen Amy Pauwels Kris Sleeckx

Sikopi - Riviera

0486.025.049 0485.589.561 0476/25.19.88

19 Met dank aan het district Deurne


Leden info Kampioenenviering Menu voor deze avond : Carpaccio Kalfsfilet met gewokte groentjes en gratin aardappelen Chocolade dessert met ijs

Prijs : Euro 15 voor leden --- Euro 17 voor niet leden Kinderen tem U16 -- Euro 8

20 Met dank aan het district Deurne


Themafuif op Ri4a

21 Met dank aan het district Deurne


Zondagbrunch 12/3/17 U16-U19

MEER INFO VOLGT !!!!!!

22 Met dank aan het district Deurne


RI4A’S MUZIEK-QUIZ 24/3/17

23 Met dank aan het district Deurne


Bangelijke Ri4a 3 daagse

DATA: VRIJDAG 14/04/2017 t/m ZONDAG 16/04/2017 LOCATIE: VILLA VOGELSANCK, KLUISBERGEN

ZET DEZE DATA AL ZEKER IN JE AGENDA !! HOU ZEKER HET CLUBBLAD IN HET OOG, VERDERE INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSFORMULIEREN VOLGEN.

24 Met dank aan het district Deurne


Wolvenmillions trekking 1

3 februari 2017

3

4

15

46

50

trekking 2

10 februari 2017

7

21

26

35

43

nr 6 32 36 27 16 28 14 14 19 23 24 28 18 16 31 25 21 19 19 25 14 21 18 12 24

nr 7 36 38 29 30 30 24 15 23 27 29 33 28 17 38 32 26 24 23 31 19 27 20 15 27

nr 1 7 Krikke 3 Joni V 3 Nico DS 2 Gerd 5 Nick J 2 Mitch L 2 Jef P 1 Eric L 4 Kristel S 1 Linda P 7 Wesley R 2 Vivke 2 Monick L 9 Jamie H 2 Jean-Marc T 1 Betty D 1 Goedele H 1 Rudi L 4 Rik M 1 Jilleke D 4 Maryse P 5 Steven C 4 Sofie 1 Brigitte V

nr 2 9 12 7 7 10 4 4 6 9 10 13 5 8 13 10 2 2 4 7 7 6 6 5 7

nr 3 10 17 11 10 15 8 8 7 11 12 20 7 9 19 18 8 9 7 13 8 7 10 6 9

nr 4 23 24 16 13 20 9 12 14 16 17 23 9 12 23 19 11 10 11 16 9 11 13 8 12

nr 5 28 25 25 14 25 10 13 16 18 22 27 15 14 27 24 15 18 14 22 10 14 15 10 14

nr 8 40 42 32 31 35 28 17 25 31 31 39 30 22 43 40 30 25 34 34 28 30 23 18 33

nr 9 nr 10 42 46 45 48 38 48 41 43 40 45 31 47 18 19 34 47 33 40 33 42 42 44 35 42 32 40 45 50 43 49 47 50 41 44 41 42 43 44 30 31 38 49 34 38 23 33 36 45 25

Met dank aan het district Deurne


Raymond Liliane Kim Annemie Georgette Willy Robby Andy

1 4 2 1 2 1 2 2

3 6 4 3 7 2 6 11

7 7 10 6 12 3 8 14

12 11 11 7 19 10 15 17

19 12 14 14 20 14 19 23

23 14 15 19 24 15 26 26

26 15 19 23 32 17 33 34

35 19 22 28 46 23 34 37

48 20 25 30 47 39 40 42

50 47 30 31 50 48 41 47

26 Met dank aan het district Deurne


Jarigen Aan alle jarige wolven van februari wensen wij een fijne verjaardag!

Cathelyn Hufkens Lenaerts Thijs Coppens Mertens Vermeiren Van Hove Sleeckx

Sven Goedele Rudi Maarten Pierre Margaretha Dennis Tiffany Kris

18/02/1964 18/02/1965 19/02/1963 19/02/1996 20/02/1946 20/02/1954 21/02/1981 24/02/1992 29/02/1968

27 Met dank aan het district Deurne


Uit sympathie: Frank De Meulenaer

28 Met dank aan het district Deurne


Activiteiten Kampioenenviering Ri4a 3 & bedanketentje voor de Ri4a helpers Carnaval op Ri4a

Brunch U16-U19 Ri4a’s Muziekquiz Bangelijkse driedaagse Jeugdtornooi Rik Campers @ Ri4a Sportweek Ri4a jeugd

Vrijdag 17 februari 2017 vanaf 19 uur Zaterdag 25 februari 2017 Namiddag: kindercarnaval Thema fuif voor jeugd en volwassenen Zondag 12 maart 2017 Vrijdag 24 maart 2017 14-15-16 april 2017 naar Villa Vogelsanck in Kluisbergen Zaterdag 27 mei 2017 Maandag 21 augustus tot 25 augustus 2017

29 Met dank aan het district Deurne


30 Met dank aan het district Deurne


31 Met dank aan het district Deurne


Contactpersonen Bestuur naam

functie

tel/ gsm

e-mail

Dieltjens Betty

Voorzitter

0468 18 42 86

Betty.dieltjens54@gmail.com

Mathis Rik

Ondervoorzitter

0496 92 26 19

rik.mathis@telenet.be

Polfliet Maryse

Penningmeester

0477 48 73 73

maryse.polfliet2@gmail.com

Dieltjens Anne-Mie

Secretaris

0476 55 97 93

riviera@korfbal.be

Cornelis Steve

Bestuurder

0485 54 31 27

steve_spartacus@hotmail.com

Verheylenweghen Joni

Bestuurder

0486 02 50 49

j_verheyleweghen@hotmail.com

Driessens Jill

Bestuurder

0476 59 08 76

jill.driessens@telenet.be

Lenaerts Monick

Bestuurder

0486 39 37 63

monick.lenaerts@gmail.com

Pourveur Linda

Bestuurder

0486 95 34 51

Linda.pourveur23@gmail.com

Van Acker Jef

Bestuurder

0468 33 31 75

Jozef.van.acker2@telenet.be

Van Campen Kristof

Bestuurder

0473 38 71 66

vancampen_kristof@hotmail.com

Van de Vyver Karin

Bestuurder

0497 92 05 13

karin.vandevyver@stad.antwerpen.be

Trainers Duronjic Davor

Hoofdtrainer kern

0478 99 68 33

davorduronjic@hotmail.com

Vandenbulcke Mike

Ass trainer kern

0484 61 00 49

bluts6@telenet.be

Sleeckx Kris

TO Jeugd

0476 25 19 88

krissleeckx@gmail.com

Van Acker Jef

U19

0468 33 31 75

Jozef.van.acker2@telenet.be

Verheyleweghen Joni

U19-U16

0486 02 50 49

J_verheyleweghen@hotmail.colm

Pauwels Amy

U16

0485 58 95 61

Amie_tink@hotmail.com

Peeters Laura

U10

0472 69 44 82

Jenne-laura@telenet.be

Lenaerts Yoni

U8

0474 07 11 48

Yonike_26@hotmail.com

De Bruyn Kiani

Multimove – Beweginggsschool

0471 11 13 88

kianii__@hotmail.com

Lenaerts Naomi

Multimove – Beweginggsschool

0494 40 35 09

Naomi_lenaerts@hotmail.be

Comités Van Campen Kristof

Activiteitencomité

0473 38 71 66

vancampen_kristof@hotmail.com

Van de Vyver Karin

Herlocatiecomité

0497 92 05 13

karin.vandevyver@stad.antwerpen.be

Hugo Oelbrandt

Jeugdcomité

0474.98.35.20

Hugo.Oelbrandt@telenet.be

Lenaerts Monick

Kantinecomité

0486 39 37 63

Pourveur Linda

Kledijcomité

0486 95 34 51

Linda.pourveur23@gmail.com

Mathis Rik

Materiaal- & bouwcomité

0496 92 26 19

rik.mathis@telenet.be

Driessens Jill

Sportcel Kern

0476 59 08 76

jill.driessens@telenet.be

Verheyleweghen Joni

Sportcel Jeugd

0486 02 50 49

J_verheyleweghen@hotmail.com

Cornelis Steve

PR- & communicatie

0485 54 31 27

steve_spartacus@hotmail.com

Redactie

Redactiecomité

redactie@ri4a.be

Met dank aan het district Deurne

32


Nuttige contacten Laura Peeters

Vertrouwenspersoon

0472 69 44 82

Jenne-laura@telenet.be

Linda Pourveur

Kledij

0486 95 34 51

Linda.pourveur23@gmail.com

Christophe Spiette

Supportersmateriaal

0495 40 65 45

christophe.spiette@pandora.be

Redactie

Website

Willy Zakeriesen

Clubfotograaf

0475 69 80 44

willy.zakeriesen@pandora.be

Joyce Mathis

Club verzorger

0472 73 30 86

mathis204@hotmail.com

Verheyleweghen Joni

Jeugdcoördinator

0486 02 50 49

J_verheyleweghen@hotmail.com

Jill Driessens

Wedstrijdverschuivingen

0476 59 08 76

jill.driessens@telenet.be

Kim Jordens

Wedstrijdformulieren

0486 32 29 42

kimkijo@hotmail.com

redactie@ri4a.be

Gewestelijke ploegen - kapiteins Riviera 3

Jill Driessens

0476 59 08 76

jill.driessens@telenet.be

Riviera 4

Walter Bux

0486 89 59 16

walter.bux@telenet.be

Riviera 5

Thierry Cathelyn

0477 97 07 03

t.cathelyn@telenet.be

Clubscheidsrechters Adhemar Van den Berge

Clubscheids

0475 61 46 71

Waldo Daggelinckx

Clubscheids

0492 61 80 88

waldo.daggelinckx@skynet.be

Ronald Geeraers

Clubscheids

0477 94 80 27

ronaldgeeraers@gmail.com

Henri Mathis

Officiële scheids

0496 92 26 19

rik.mathis@telenet.be

André Van den Berge

Officiële scheids

03 325 82 95

Jef Van Acker

Officiële scheids

0468 33 31 75

jozef.van.acker2@telenet.be

33 Met dank aan het district Deurne

170213  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you