Page 1

THE CATALONIA BRAND AMBASSADORS TO THE WORLD


Plaรงa Cardona, 7. 08006, Barcelona

http://www.shoppingclub1714.com


LA ROBA TEIXIDA PER LA HISTÒRIA

La història de Catalunya emmarcada en una data i viatjant a altres països, a través dels seus ambaixadors, sobre polos, camises i gorres. Aquest és l’objectiu de la marca Club1714, una combinació entre textil i història que permet a qui porta les seves peces ser un autèntic ambaixador de Catalunya al món. La gent Club1714 volen projectar la marca Catalunya al món, amb els seus valors, el seu patrimoni i la seva història, sense complexos, sense polèmiques.

La roba Club1714 és roba esportiva amb la creu de Sant Jordi i la Senyera, una marca made in Catalonia de gran qualitat: 100% cotó i fabricada a Catalunya. Comprar una peça de roba Club1714 no és només una tendència de moda, és formar part d’una comunitat de persones que tenen en comú un principal valor: que estimen Catalunya. Qui compra aquesta peça de roba té dret a formar part de la comunitat Club1714, una plataforma per donar a conèixer

el nostre país a l’exterior d’una manera positiva a través de notícies del territori i la seva gent. Si estem orgullosos del nostre país, perquè amagar-nos d’aquest sentiment? Ho podem explicar al món de manera pacífica, sense conflictes, d’una manera positiva, i que millor forma de fer-ho que una marca que es basa en els nostres valors fonamentals com a comunitat.


Estimem Catalunya

Volem que Catalunya sigui un referent perquè volem donar a conèixer els valors, les icones i el patrimoni del nostre país a la resta del món

La commemoració dels 300 anys dl 1714, on Catalunya va perdre la seva sobirania legislativa i fiscal és un dels puntals de la iconografia de les tres primeres col·leccions Club1714. El motiu, tal i com explica Bru Recolons, fundador de la marca és «que representa un moment de la història que em commou, ja que mentre Catalunya perdia les seves llibertats, en el seu pitjor moment, van aflorar els seus valors, anhels i desitjos amb els quals encara convivim a dia d’avui». Actualment Club1714 disposa de tres col·leccions de roba: una amb la marca bàsica, amb el logo Club 1714; una altra, Gran Alliance, que porta els escuts i banderes dels països aliats en la guerra de Successió, i la tercera, Setge, on es destaca l'episodi històric del setge de Barcelona.


Les col·leccions

Club

La col·lecció Club està representada pel logotip corporatiu Club1714 que mostra els dos elements principals de la simbologia de la nostra terra: el drac i la creu de Sant Jordi. Al drac, la tradició grecoromana li atribueix el símbol portador i representant dels quatre elements i forces de la natura (animal de terra que viu a l’inframón, que vola per l’aire, que surt de l’aigua i que llança foc), i el símbol per excel·lència del Mal, de les forces descontrolades de la natura, una manifestació del mateix diable. La creu vermella sobre fons blanc, la bandera de Sant Jordi, era l’estendard de les milícies catalanes i és la més antigament historiada. Va ser ultratjada el 1714 juntament amb d’altres estendards històrics catalans arran de la caiguda de Barcelona en la Guerra de Successió espanyola en què es va instaurar el règim borbònic.


Grand Alliance

Setge

La col·lecció Alliance Col·lecció encapçalada pel logotip Club1714 i pels brodats a mà de totes les banderes i els escuts dels països aliats que van intervenir en la Guerra de Successió espanyola arran de la mort sense descendència de Carles II d'Espanya, últim representant de la Casa dels Habsburg. Els darrers signes de la guerra no es van extingir fins al 1714 amb la capitulació de Barcelona davant de les forces del nou rei borbònic Felip V.

La col·lecció Setge Col·lecció que commemora l'episodi històric del setge de Barcelona en un gravat de la ciutat i el 300 aniversari -l'any 2014- de la contesa que l'11 de setembre del 1714 va arrencar a Catalunya la seva sobirania legislativa i fiscal. El setge de Barcelona va ser una de les darreres operacions militars de la Guerra de Successió entre el 25 de juliol del 1713 i l'11 de setembre del 1714, i va enfrontar els defensors de Barcelona i soldats d'altres territoris que recolzaven Carles III. Molt sobrepassats en nombre i completament envoltats de soldats borbònics, els catalans van escollir la resistència fins a la mort. La batalla de Barcelona s'utilitza com a símbol de la resistència del poble de Catalunya en defensa del país, i el referent ha merescut la consideració de recordar-ne la data com a Diada Nacional de Catalunya.


Club1714, made in Catalonia

La roba Club1714 és 100% cotó i made in Catalonia. Cada col·lecció disposa de patronatge específicament realitzat per a home, dona i nens. De cada una de les col·leccions i models es disposen de totes les talles, i si fós necessari mitjançant encàrrec personalitzat es podria aconseguir el model adaptat a les necessitats que es requereixin.

Home

Dona

Nens


ELS AVANTATGES DE FER-SE SOCI

Fer-se soci de Club1714 té molts avantatges. Podràs rebre informació de la marca i les noves col·leccions, disposareu de descomptes personalitzats en els productes de la marca, així com promocions específiques només per a socis. Per a fer-se soci només cal entrar a la pàgina www.club1714.com i allà et pots registrar. Les teves dades seran incloses en un fitxer amb la finalitat de prestar-te els nostres serveis així com fer-te arribar la informació que sigui del teu interès, sempre complint la LOPD. A més, un cop registrat podràs participar en les activitats que organitzem a través de les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web per a tota la comunitat Club1714.


Els punts de venda

Botiga Club1714 Estem situats a Barcelona, a la Plaça Cardona número 7. Allà ens trobaràs en l’horari habitual de botiga de dilluns a dissabte. També ens pots telefonar al 93.1111 o bé contactar amb nosaltres a través del nostre mail info@club1714.com si ens vols fer alguna consulta.


ShoppingClub1714.com Disposem d’una plataforma de comerç electrònic a través de la qual pots comprar tots els nostres productes.

Botiga Museu d’Història de Catalunya Estem ampliant la nostra xarxa de punts de venta. En aquests moments ja ens pots trobar a la botiga del Museu d’Història de Catalunya situat a la Plaça de Pau Vila, número 3, de Barcelona.


Plaรงa Cardona 7 08006 Barcelona

http://www.shoppingClub1714.com

Catàleg Club1714  
Catàleg Club1714  

Catàleg col·leccions primavera-estiu Club1714