Page 1


„Pippi Şoseţica scrisă de Astrid Lindgren este cântecul duios al copilăriei. Personajul principal este, desigur Pippi Şoseţica, o fetiţă pe care am invidiat-o. Scene neobişnuite, dacă nu chiar bizare pentru lumea secularizată de astăzi, nevinovăţie, simplitate, aventurile copilăriei, toate regulile din ziua de astăzi sunt încălcate. Pippi Şoseţica face ce vrea, nu merge la şcoală, nu o ceartă nimeni. Ea trăieşte cu o maimuţică şi un cal şi pe parcurs se împrieteneşte cu Tommy şi Annika. Au parte de aventuri extraordinare la care copii din ziua de azi nu s-ar gândi. Pippi Şosetica este o fărâmă din cartea deschisă a copilăriei” – „Cred că aţi auzit până acum de această carte, mai bine zis despre această carte ce presupun că tuturor copiilor ne-ar place viaţa acestui personaj principal. Ea este Pippi. Este o copilă ce niciodată nu a fost la şcoală, care locuia împreună cu doi prieteni ( un cal şi o maimuţică ) ce putea face tot ce vroia, când vroia doar din simplul fapt că locuia singură,fără părinţi. Aventurile au fost petrecute alături de prietenii săi, Anika si Tommy care nu aveau atâta libertate pe care prietena lor o avea. Dar să nu vă mai povestesc atât, ci să vă las pe voi să descoperiţi această carte frumoasă şi interesantă şi un ultim sfat e să nu judecati o carte după copertă deoarece ea este cu mult mai interesantă şi plină de lucruri foarte diferite” – „Charlie şi Fabrica de ciocolată… Un nume foarte neatractiv, însă cartea nu este deloc aşa! Aventurile minunate ale tânărului Charlie sunt de-a dreptul uimitoare! Acesta trăia împreună cu părinţii şi bunicii lui într-o casă săracă, iar într-o zi, bunicul său i-a dat o monedă… Cu această ultimă monedă el a cumpărat o ciocolata Willy Wonka, care pe acel timp distribuia în pachetele de ciocolata cartoane aurii… Si mai rămăsese unul… Unul pe care Charlie a decis să îl găsească… Acesta a cumpărat ciocolata, în care nu era nimic… Când a ieşit din magazin, a găsit o bancnotă din care a mai cumpărat o ciocolată : CIOCOLATA CÂŞTIGĂTOARE. Mai departe vă invit pe voi să citiţi, pentru a afla aventurile lui Charlie şi ale ucelorlalţi câştigători” – „Am citit de curând o carte nouă pentru mine, prima dintr-un roman cu aproximativ acelaşi titlu. Când am citit titlul, ,,Ucenicul vraciului” de Joseph Delaney nu mi s-a părut foarte interesantă, dar am răsfoit-o puţin şi a fost interesantă. Am luat-o şi am citit-o. Vreau să vă spun că a fost una dintre cărtile cele mai înfricoşătoare, interesante şi pline de suspans pe care le-am citit. Este vorba despre un băiat pe nume Thomas care a ajuns la vârsta la care a trebuit să îşi caute o slujbă. Părinţii se hotărărsc să îl facă vraci. Această meserie era cea mai periculoasă şi cea mai urâtă de oameni întrucât vracii erau singuri, nu aveau pe nimeni şi trebuiau să scape localităţile de spirite, fantome, monştri. Mai multe nu vă zic, vă las să descoperiţi singuri. Spor la citit!” –


Ne bucuram sa va anuntam ca, conform counterelor noastre, avem peste 320 de vizite ( 07.05.2011 – 11:14 ) De asemenea, conform bazei noastre de date, avem 102 comentarii primite la 27 de articole, postate in 32 categorii. Impreuna cu voi, speram sa ajungem la 1000 de vizite!

Incepand cu luna mai 2011, blogul a capatat o noua infatisare, mult mai complexa si mult mai moderna, bazata ca si celelalte toate teme, pe PHP. Pe data de 4 mai 2011, tema a fost imbunatatita cu modulul WP-Facebook Connect care permite utilizatorilor Facebook sa se conecteze la blog utilizand datele de pe Facebook. Utilizand acest modul, poti comenta articolele fara a fi nevoie de autentificare!


2011 – Cercul de Lectură “3 capitole pe săptămână” CL3CPS Magazine 01-2011 : magazine.cl3cps.info

CL3CPS Magazine  

CL3CPS Magazine

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you