Page 1

SKRÄDDARSYDDA

ROSTFRIA BÄNKSKIVA

STALA*Tailor-made kommer med vardagslyx till dig som vill ha måttbeställda bänkskivor med hög kvalitet. Planera dina egna skräddarsydda bänkskivor och låt dem uppfylla dina önskemål så som bänkens utförande och hoarnas beskaffenhet. Med en Tailor-made-skiva behöver du inte nöja dig med konventionella lösningar, utan får precis det resultat du vill ha. Premiumdiskbänkarna tillverkas med över hundra års yrkeserfarenhet i svenska Skövde. I vårt breda sortiment hittar du hur många valmöjligheter som helst. Du får en bänkskiva som är skräddarsydd för just dig – en skiva som tål att ses och slitas på i många år framöver.


Möjligheter Bänkar med längd över 3 meter Vinkelbänk eller hörnmodul Valfria kantformer Över 40 olika disklådor Urtag för häll eller lufttrumma Runda eller fasade hörn

Under stala.se/tailormade hittar du mer info om sortimentet. Här finns också vårt Tailor-madeplaneringsverktyg.


Så här lätt är det

1.

Följ våra fyra steg och du kan vara säker på att inte glömma något i din planering:

2.

VÄLJ FORM OCH YTBEHANDLING Vi har flera olika ytor och former för diskbänken. Du kan välja mellan slipad eller blankpolerad yta. Diskbänken tillverkas enligt dina egna mått – precis som du vill ha den.

VÄLJ KANTFORM För att bänken verkligen ska passa ditt kök och dina behov, kan du välja mellan olika kantformer. Känner du för rak, uppvikt eller droppkant? Alla kanter kan vara olika.

540

3. 400

440

VÄLJ DISKLÅDA Välj den som faller dig bäst i smaken i vårt omfattande sortiment och placera den där du vill. Du vet väl att du kan välja flera hoar i en bänk?

500

4.

TILLBEHÖR Vill du ha urtag för häll eller för t ex lufttrumma? En kulformad avställningsyta kan vara behändig vid spisen. Ett färdigt hål för köksblandare gör vi utan extra kostnad.


8/2018

k ä n e ter b m sk di r 3 ll e hä v ö r fö de ag ma rt u ilor a t / sta

la. s

e

Bra att veta Tillverkningen av skräddarsydda bänkskivor i rostfritt är ETT HANTVERK som kräver särskild kunskap och omsorg. Furhoffs hör till Sveriges äldsta tillverkare av rostfria diskbänkar och vi är stolta över kvaliteten på Tailor-madediskbänkar. Tailor-made-bänkskivorna tillverkas av hållfast kvalitetsstål med en tjocklek på minst 1,25 mm. Stålet är med andra ord rejält mycket tjockare än i vanliga diskbänkar. Bänkskivorna underbyggs med ett stadigt skivmaterial som dämpar ljudet och håller för rejäl användning i år efter år.

Stala Oy Box 450 63 104 30 Stockholm Sverige

LEVERANSTIDEN för skräddarsydda bänkskivor ligger på cirka tre veckor. Bänkskivorna levereras omsorgsfullt inslagna för att undvika transportskador. Alla skivor kontrolleras innan de skickas ut till kunden. Om du drömmer om någon särskild sorts rostfri bänkskiva och inte kan rita den i planeringsverktyget, kontakta oss! Vi hjälper dig att hitta en lösning vars kvalitet och funktion vi kan garantera. Ring eller mejla till oss – vi hjälper gärna till!

Tel. +46 (0)23-275 10 technical.support@stala.com sink.sales@stala.com www.stala.se

stala_official

Profile for Cloud Center Finland

Stala Tailor-made skräddarsydda diskbänkar  

Skräddarsydda diskbänkar för hemmakök

Stala Tailor-made skräddarsydda diskbänkar  

Skräddarsydda diskbänkar för hemmakök

Advertisement