Page 1

EDICIONS 2014 • Més de 2000 obres de música contemporània en tots els estils grups. • Música Sinfònica, Música de Càmbra, Lied, Cor. • Els nostres catàlegs a: www.clivis-music.com • Distribució de música contemporània en format digital: www.clivis.cat

Veni, Creator Spiritus – Raimon Romaní Cor SSATB i orquestra (text llatí) P/ 48 pg. E738 – parts de lloguer. 12’ D’acord amb els matisos del text en destaquen alguns motius musicals com el tema extens i melòdic Accende lumen sensibus. El punt culminant de l’obra es troba en l’estrofa Deo Patri.

Vacuum Monumentum – Raimon Romaní Cor SSATB i orquestra (text llatí) P/ 48 pg. E737 - parts de lloguer. 12’ Obra de gran tensió i expressivitat construïda en cinc seccions que descriuen els cinc escenes del text de la Bíblia (Lluc 24, 1-12) en el qual es relata el moment de la resurrecció de Jesús.

Suite Renard – Pere J. Puértolas Orquestra de Corda P/ 32 pg. E381 – parts de lloguer. 16’ (2aed.) Consta de cinc temps amb un estil directe i refrescant amb la intenció de fer passar una estona agradable a l’oient.

Elegía por Julia Ponce, de Lavapiés – Alejandro Civilotti Orquestra simfònica P/ 44 pg. E739 - parts en lloguer. 15’ Escrita com a homenatge a l’àvia del compositor que del barri madrileny va emigrar a l’Argentina. Basada en el tema de “Lavapiés” de la Suite Iberia d’Isaac Albéniz.

La maledicció del comte Arnau – Eduard Toldrà Orquestra P/ 40 pg. E268 (2a ed.) - parts en lloguer. 9’ Obra d’una gran intensitat i solidesa i amplitud simfònica que descriu la llegenda medieval del comte Arnau.

Fantasia on the First Beatitude – Lluís Benejam Orquestra P/ 104 pg. E313 - parts en lloguer. 21’ Una de les darreres obres de Lluís Benejam on reflexiona sobre la conducta humana, que serà estrenada amb motiu del centenari del seu naixement.

Cinc Cançons Tradicionals - Manuel Oltra La Pastora; El mestre; El rossinyol; El bon caçador; El mariner Veu greu i orquestra (text català) P/ 60 pg. E722 – parts de lloguer. Cançons tradicionals catalanes amb un savi acompanyament ric en matisos i colors amb un tractament específic per a cada estrofa. Oltra és un dels millors harmonitzadors de la cançó tradicional catalana

Suite per a Instruments de Corda, de Vent i Piano Robert Gerhard El Conde Sol; Sevillana Tompeta, Trompa, Fagot, Violí, Viola, Violoncel i Piano Estudi i Introducció de: Leticia Sánchez de Andrés P/ 72 pg. E705 - parts en lloguer Suite datada el 1927 en l’etapa Berlinesa de Gerhard sota el mestratge de Schömberg.


Quartet de Corda núm. 1 – Agustí Borgunyó 2 Violins, Viola, Violoncel P+p 48 pg. E675 (2a ed.) 22’ Escrit a Amèrica l’any 1955, consta de quatre moviments: Adagio, Allegro scherzando, Andante, Allegro non troppo.

Diàlegs Subtils - Salvador Brotons Fagot i percussió P+p 16+4 pg. E378a Clarinet baix i Percussió P+p 16+4 pg. E378b Aquesta obra fou escrita per encàrrec de la Universitat d’Arizona (USA) l’any 1990 i va ser dedicada a Will Dietz professor de fagot d’aquesta universitat.

Introduction & Two Dances – Lluís Benejam Trompeta i piano P+p 28+8 pg. E304 Amb el llenguatge propi i personal del compositor presentem aquesta obra única en el seu catàleg per la seva formació; amb reminiscències de la música d’arrel andalusa.

Ver Sacrum – Josep Soler Violoncel i piano P+p 16+4 pg. AC051 Escrita l’any 1983 és una obra concisa on res és sobrer. Amb un bon discurs tant del violoncel com del piano.

Sonata en La Major – Lluís Benejam Violoncel i piano P+p 48+16 pg. E279 Una obra d’una gran maduresa en el llenguatge, que denota un bon coneixement de l’instrument solista amb una gran llibertat modulatòria i una equilibrada fluïdesa de la variació rítmica.

Voz silenciosa de las fuentes ocultas – Josep Soler Contrabaix i piano P+p 28+8 pg. E741 Variacions sobre un tema de Diego Civilotti. Una meditació sobre les idees de Martin Heidegger, qui amb la seva preciosa intuïció poètica ens acosta al misteri de l’acte creador...

Tres miniatures per a Piano a 4 mans – Òscar Larios Piano a 4 mans (Nivell elemental) P/ 20 pg. S076 Consta de tres petites peces: Marxa, Romança i Proverbi xinès escrites expressament per a la pràctica de la música de cambra en els primers cursos de piano.

Itineraris I – Anna Bofill Onades i roques; Tres terres; La nit; Dansa oblíqua Piano P/ 28 pg. E375 La música d’aquests dos quaderns va ser creada per il•lustrar les conferències dramatitzades sobre Quinze escriptores i el seu món l’any 1977. Cada peça descriu els trets més important de cada escriptora entre les que hi trobem Virginia Wolf, Calamity Jane, Simone de Beauvoir o M. Aurèlia Capmany.

Itineraris II – Anna Bofill El blanc del blau; Tocs de fum; En un Chassaigne Frères negre de mitja cua Piano - P/ 24 pg. E376 La música d’aquests dos quaderns va ser creada per il•lustrar les conferències dramatitzades sobre Quinze escriptores i el seu món l’any 1977. Cada peça descriu els trets més important de cada escriptora entre les que hi trobem Virginia Wolf, Calamity Jane, Simone de Beauvoir o M. Aurèlia Capmany.

Intantànies – Miquel Pardo 12 petites peces i un Intemezzo Piano P/ 24 pg. E291 Un recull de petites peces heterogènies concebudes des de l’espontaneïtat en diferents moments de la vida del compositor.

Eva-lution / Adam-lution – Pere Soto Contrabaix P/ 20 pg. E708 La primera peça escrita per a contrabaix de jazz de sons suaus i àgils, i la segona per a contrabaix clàssic de difícil execució i rudesa, representant la feminitat i la masculinitat.

Dues Peces a l’Estil Barroc – Albert Gumí Suite; Variacions sobre La Follia Contrabaix (Nivell Elemental) P/ 12 pg. S078 Dues peces de repertori fàcil per als primers cursos de contrabaix amb un buscat estil barroc.

Solstici d’Estiu – Carlota Baldrís Guitarra – revisió: Juan Becerra P/ 12 pg. E740 Inspirada en la màgica nit Mediterrània de Sant Joan, per fer un viatge al món de les emocions tot celebrant el solstici.

Plouifasol – Òscar Larios Guitarra (Nivell elemental) P/ 20 pg. S077 És un recull de cançons populars catalanes arranjades i harmonitzades per a guitarra com a material de treball per als alumnes dels cursos inicials d’aquest instrument.


The Lake To – Benet Casablancas Veu greu i piano P/ 20 pg. AC101 (2a.ed.) Obra escrita el 1982 guanyadora del premi de JJMM d’Espanya utilitza recursos de tècnica serial per a un poema misteriós i insondable. Hi ha una versió per a veu greu i orquestra.

Poemes de Josep Carner Mercè Torrents – Josep Carner Calor; Expectació; Cançó de la mica mica; La flor sagrada Veu i piano P/ 20 pg. E284 (2a.ed.) Mercè Torrents és una compositora molt estimada pels cantants i de les més prolífiques musicant els grans poetes catalans.

Canciones y Poemas para niños Miquel Pardo / F. García Lorca El lagarto está llorando; Dos lunas de tarde 1 y 2; La Lola; Cancioncilla sevillana Veu i piano P/ 24 pg. E294 (2a.ed.) García Lorca, San Juan de la Creu o J.V.Foix són poetes-músic que dialoguen amb la sensibilitat del músic-poeta que és Miquel Pardo. Aquesta n’és una mostra.

Temps de paraules – Anna Bofill / diverses Enigma; Lamento; Desig, Mosaic en dansa Veu i piano P/ 20 pg. E374 (2a.ed) Aquest recull de poesies escollides de les millors poetesses catalanes: M. Antonia Salvà, M.Mercè Marçal (trad. del poema de Renée Vivien), i Víctor Català, conformen una música d’una delicadesa excepcional.

Bestiari – Manuel Oltra / Pere Quart Mosques i mosquits; Pregadéu; Coccinel•la; Xanguet; Pingüí; Gripau; Musclo; Bacil; Colomí; Rata-pinyada; Rossinyol caduc; Elefant Cor SATB a cappella (text català) Primera edició completa. P/ 52 pg. E730 Els dotze poemes musicats per M. Oltra amb un llenguatge atrevit que s’adiu amb l’atreviment de les descripcions del poeta, que gaudeixen d’un gran reconeixement dels cors de Catalunya.

Magníficat Op.11– Raimon Romaní / Sant Lluc 1,46-55 Cor SATB i piano (text llatí) P/ 40 pg. E746 25’ Obra de baixa dificultat destinada a cors juvenils, sense tessitures extremes conté moments de gran brillantor tímbrica.

Psalmus 126 Op.17 – Raimon Romaní Cor SSATB a cappella (tex llatí) P/ 36 pg. C0534 15’ Presentem una nova obra coral destinada a cors joves pel seu tractament de les diferents veus en els registres mitjos.

Magníficat Op.11– Raimon Romaní / Sant Lluc 1,46-55 Cor SATB i piano (text llatí) P/ 24 pg. C0533 part per a cor. Obra de baixa dificultat destinada a cors juvenils, sense tessitures extremes conté moments de gran brillantor tímbrica.

Nuvolada – Adrià Sardó Cor TTB a cappella (text català) P/ 12 pg. C0531 Sobre uns apunts de l’avi del compositor (1843-1893) on es desenvolupa la descripció d’una tempesta viscuda en l’entorn rural.

ALTRES OBRES

Sis Trios per a tres Clarinets Jesús Rodríguez Picó 3 Clarinets P+p. 44 pg. S075 Cada trio està definit per un ritme distintiu, fent un recorregut que va des de la marxa fins el boogie, per familiar l’alumne amb formes i estils que es trobarà al llarg dels seus estudis.

Microscòpic • Carles M. Eroles 2 Guitarres (nivell fàcil) P/ 16 pg. S037 Imaginació i experiència docent són els ingredients bàsics que fan de Microscòpic una obra rodona, coherent i musicalment atractiva, imprescindible en la formació del futur músic.

MicroDuets • Pere Soto Flauta i violoncel P/ 12 pg. E706 Tres petites composicions creades en dos moments diferents però amb una voluntat claríssima d’unitat. Són estructures obertes a l’estil d’una fantasia, amb un discurs fluït de principi a fi.

17 Cançons populars catalanes • David Padrós Piano solo P/ 24 pg. E320 Cançons ben condimentades amb molt contrapunt i amb harmonies modals que donen com a resultat un acompanyament molt poc habitual per al piano.


Homenatge a Francesc Alió J. Lluís Guzmán Antich Piano P/ 12 pg. E733 Aquesta peça és un homenatge que l’autor realitza un reconeixement a les dues fonts originàries de la música catalana: la cançó popular i el Llibre Vermell de Montserrat.

Estudis progressius amb swing • Oscar Larios Piano fàcil P/ 28 pg. S074 Aquest primer recull d’estudis amb swing estan pensats per exercitar la pràctica del llenguatge musical propi del jazz.

Set Miniatures • Pere Soto Guitarra clàssica P/ 20 pg. E707 En aquestes Set Miniatures hi descobrirem aires barrocs, cites clàssiques i pinzellades de jazz contemporani.

Pinewood Waltz • Pere Puértolas Bateria P/ 24 pg. E340 És un vals de dalt a baix que exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística i un profund coneixement musical?. La bateria està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica.

Clivis Publicacions tambè a:

www.facebook.com/clivispublicacions

http://clivismusic.blogspot.com/

• Els nostres catàlegs a: www.clivis-music.com Clivis Publicacions also in:

• Distribució de música en format digital: www.clivis.cat

COMANDES i DRETS: ORDERS: CLIVIS PUBLICACIONS Milà i Fontanals, 14, 3r. 9a. - 08012 BARCELONA Tel. +34 934 588 989

CLIVIS PUBLICACIONS clivis@clivis.cat www.clivis-music.com

Milà i Fontanals, 14, 3r. 9a. - 08012 BARCELONA Tel. +34 934 588 989 - Fax: +34 935 113 904 - clivis@clivis.cat

Digital editions: www.clivis.cat Paper editions: www.clivis-music.com

Edicions Noves 2014