Page 1

Onderwerpen en Inhoud WINMAG Pro 6 MKB Best Choice Awards 2013

MKB Best Choice Award

WINMAG Pro is crisismoe.

We kunnen geen negatief economisch geluid meer horen. In plaats daarvan zijn we liever positief: 2013 stond weer bol van de technologische ontwikkelingen en nieuwe producten die innovatie stimuleren en efficiency en productiviteit verhogen. De redactie maakt traditiegetrouw in de laatste editie van het jaar een ‘roundup’ van alle ontwikkelingen en kijkt met goede moed vooruit naar 2014. Daarnaast delen we de MKB BEST CHOICE awards uit. WINMAG pro houdt het gehele jaar de vinger aan de pols: de redactie test nieuwe producten en oplossingen en staat in nauw contact met de business. Op basis van die ervaringen, gesprekken en reviews deelt het ieder jaar de felbegeerde MKB Best Choice awards uit en zegt daarmee feitelijk: het MKB kan met deze technologie, met deze producten en met deze diensten en bedrijven veilig verder in 2014. Op die manier fungeert de editie als een investeringskompas en geeft het een blauwdruk van de IT van nu. DE VISIE VAN....

De IT manager 2014

WINMAG Pro laat Wat zijn de uitdagingen waar de IT manager in 2014 mee bedrijven aan het woord te maken krijgt? Over welke over hun visie op 2014. skills moet hij beschikken? En ook: hoe kun je je daar als IT Middels een interview manager op voorbereiden? Op of expert opinion krijgen welke gebieden zal bijscholing nodig zijn en waar kun je dat ze de kans hun mening krijgen? Op die vragen wordt danwel propositie te in WINMAG Pro 6-2013 antwoord gegeven. Inclusief een geven over de komende top 10 meestgewilde IT-oplei12 maanden. Wat gaat dingen van dit moment. belangrijk worden? Welke trends gaan spelen? Welke (technologische) ontwikkelingen worden belangrijk en hoe speelt het bedrijf daarop in? Tevens laten we hen terugblikken over het afgelopen jaar. Welke interne danwel externe ontwikkelingen zijn voor hen belangrijk geweest en hoe hebben ze daarop ingespeeld? Deze visies worden gebundeld en gepubliceerd in de laatste editie van WINMAG Pro van dit jaar.

BEST PRACTICES 2013 Hoe is het mkb afgelopen jaar omgegaan met nieuwe technologie? WINMAG Pro geeft voorbeelden van inventieve toepassingen in de praktijk.

Kortom: WINMAG Pro 6.2013 wordt een editie die er mag zijn en waarin u uw bedrijf, opleiding of product kunt profileren naar uw doelgroep. Ons salesteam informeert u graag over de mogelijkheden die we hierin kunnen bieden.

Salesteam WINMAG Pro Bart Arkesteijn | Guido van Belle Mitchell Koymans | Jascha Vink Telefoon: 015-7600765

WINMAG Pro 6.2013  

Bart Arkesteijn | Guido van Belle Mitchell Koymans | Jascha Vink Telefoon: 015-7600765

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you