Page 1

WINMAG Pro & Het Nieuwe Werken Rijswijk, 10 februari 2011.

2011 gaat wat zakelijke ICT betreft voornamelijk om twee ‘hot items’: cloud computing en Het Nieuwe Werken. Beide hebben alles met elkaar te maken en zijn bezig met een gigantische opmars. De cloud levert een belangrijke bijdrage aan mobiliteit, efficiënte samenwerking en platformonafhankelijkheid en daarmee Het Nieuwe Werken. ICT-bedrijven verwachten dat binnen vier jaar ruim 40% van alle ICT-diensten en -infrastructuur in the cloud worden geleverd, zo blijkt uit de ICT~Kwartaalmonitor. Aan Het Nieuwe Werken worden allerlei definities gegeven. Wij definiëren het als volgt: werken en samenwerken waar je wilt, met de informatie die je op dat moment nodig hebt, op een zo efficiënt mogelijke manier. Dat alleen met de juiste mindset onder werkgevers, werknemers én de juiste ICTvoorzieningen. De redactie van het professionele ICT-magazine WINMAG Pro, nu in zijn 21e jaargang, speelt in op deze ontwikkelingen en zal in editie 1.2011 uitgebreid aandacht besteden aan Het Nieuwe Werken. Hoe zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor Het nieuwe werken? Welke hardware en software is hiervoor geschikt? Wat kunnen we met de cloud? Hoe bescherm ik mijn data? Deze vragen spelen op het moment binnen het MKB en WINMAG Pro zorgt voor antwoorden.

Editie 1.2011

WINMAG Pro editie 1.2011 verschijnt 14 maart. Houd ook vooral de website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen op ict-gebied.

Over WINMAG Pro magazine

Voor de zakelijke computergebruiker, bevat WINMAG Pro iedere editie een indrukwekkend pakket aan informatie, reviews, analyses en achtergrondverhalen. Het magazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 49.500 exemplaren. Daarnaast beschikt WINMAG Pro over een goed bezochte website. Meer informatie: www.winmagpro.nl

Voor meer informatie neem contact op met: Tim Beemer, PR Manager Delftweg 147 2289 BD Rijswijk Tel: +31 (0)15 7600708 e-mail: tim@clipboard-publishing.nl WINMAG Pro Magazine is een uitgave van: Clipboard Publishing Delftweg 147 2289 BD Rijswijk Tel: +31 (0)15 7600700 e-mail: info@clipboard-publishing.nl Twitter www.twitter.com/winmag_pro Facebook www.facebook.com/winmagpro

Indien u geen persberichten meer wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar tim@clipboard-publishing.nl met als onderwerp ‘afmelden’.


PERSBERICHT - WINMAG Pro & Het Nieuwe Werken  

Persbericht omtrent Het Nieuwe Werken in magazine WINMAG Pro

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you