Page 1

CONNECTED 2016

Connected Magazine

Redactionele kalender 2016

RUBRIEKEN

Clubnieuws Het laatste nieuws, vers van de pers vanuit Connected. Aankomende bijeenkomsten, bijzondere mededelingen, in deze rubriek worden de Connected-leden helemaal bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen ABN Amro.

Doelgroep: Connected bestaat uit enthousiaste icten fotografieliefhebbers. Het magazine wordt gelezen door de medewerkers en oud-medewerkers van alle Nederlandse bankfilialen van de ABN AMRO, Deutsche Bank, IBM en RBS (Royal Bank of Scotland) in Nederland, met als kern de leden van Connected. Het magazine Connected houdt de doelgroep op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van hun liefhebberij: ICT, internet, hifi, entertainment en fotografie. De eigen reviews bieden de leden een gefundeerde houvast voor de aanschaf van producten. Gelijk aan de huidige tendens ligt de nadruk steeds meer op innovatieve ICT in de huiskamer (domotica/smart living), het internet en entertainment in de vorm van hifi, gaming en gadgets. Het Nieuwe Werken heeft ook volop de aandacht, geheel in lijn met de ontwikkelingen bij hun werkgever. Maar liefst 90% van de lezers gebruikt het magazine Connected, inmiddels in zijn elfde jaargang, als gids in het aanschaffen van producten. Het blad brengt daarom breed georiënteerde onderwerpen: van computerbeveiliging en -toepassingen tot uitgebreide tests van een brede selectie hardware (van printers tot laptops, van mobiele apparaten tot fotoapparatuur. Van routenavigatie tot de nieuwste tablets, ultrabooks en smartphones).

Vaste rubrieken:

Eyeopener Je hoort van alles over de nieuwe mogelijkheden van media streaming, draadloze audiosystemen en bijzondere domoticaoplossingen, maar hoe werken deze in de praktijk? Elke editie wordt een nieuwe ontwikkeling besproken, waarbij er extra aandacht is voor de praktische mogelijkheden en hoe je jouw nieuwe gadgets het beste in kunt stellen. Foto van de maand Fotograaf Rudolph Werner van Daelen beoordeelt elke maand een ingezonden foto van een Connected-lid. De beste ingezonden foto wordt beloond met een prijs. De fotograaf krijgt enkele verbeterpunten mee, waarmee deze verder aan de slag kan om nog betere foto’s af te leveren. The best of Elke editie neemt Connected de beste producten in een bepaald segment onder de loep. Dit kan van alles zijn; van smartphones tot camera’s en van audiosystemen tot games. Zolang het maar iets met tech of lifestyle te maken heeft, vind je het in ‘The best of’!

KORTINGEN

Kortingen en aanbiedingen Probeerservice Connected heeft een eigen Probeerservice. Dit is een uitleenservice exclusief voor Connected-leden waarmee zij hands-on ervaring kunnen op doen met de nieuwste ICT-artikelen. Zij kunnen de producten in de Probeerservice kosteloos een maand uitproberen. Daarmee wordt de aanschaf van producten laagdrempelig en gemakkelijker. Connected magazine stelt de gebruiker centraal. Of het nu gaat om een smartphone of om een notebook, bij ieder artikel is het uitgangspunt hoe de lezer het product beleeft. Vanwege het bestedingspatroon en werkveld van de gemiddelde bankmedewerker schuwt Connected magazine zakelijke producten niet. De leden staan er dan ook voor open om nieuwe gadgets uit te proberen!


PIJLERS 2016

MOBIEL & DRAADLOOS Smartphones, PDA’s, mobiel breedband, netbooks en tablets

FOTO & VIDEO Compactcamera’s, dslr’s, videocamera’s en bewerkingssoftware

INTERNET IP-telefonie, websitebouw, webhosting en cloud- en virtualisatie oplossingen

TIPS & TRUCS Praktische artikelen, zowel kort tot langere stapvoor-stapartikelen

HARDWARE Notebooks, pc’s, printers, monitoren, netwerktoepassingen en opslag

MAC PRODUCTEN We bespreken in iedere uitgave een selectie Apple producten - van iPads tot MacBooks

SOFTWARE Het bespreken van handige tools en applicaties

SERVICE Clubnieuws, vragen van lezers en hulp van de eigen Connected-helpdesk

SECURITY Hard- en softwarematige beveiliging en onlineback-up

BOEKEN Nuttig en leuk leesvoer over technologie

Redactionele kalender 2016 EDITIE 1.2016

verschijnt 11 februari

EDITIE 4.2016

Gezondheid & Vakantie • De smartwatch en andere gezondheidsgadgets • City trips; hier moet je zijn geweest! • Mooiste vakantiebestemmingen • Gezondheidtips voor vakantie!

EDITIE 2.2016

verschijnt 31 maart

Shopping - Security • Security software • Beveiliging in en om het huis • Security op het werk

EDITIE 5.2016

verschijnt 2 juni Beeld en geluid • Home entertainment • Fotografie op vakantie • Vakantiefoto’s; opslaan of afdrukken? • Handige gadgets voor tijdens vakanties

verschijnt 6 oktober Robotica & In home oplossingen • Robotica en gadgets • Domotica in en om het huis • Games en gadgets

Erop uit & Mobile oplossingen • Mobile voor onderweg • Gadgets voor onderweg • Tips voor weekendjes weg en dagjes uit

EDITIE 3.2016

verschijnt 4 augustus

EDITIE 6.2016

verschijnt 8 december Best of 2016 - Koopwijzer • A  wards op het gebied van gadgets, fotografie en domotica • Terugblik 2016 en vooruitblik 2017

Connected Redactionele Kalender 2016  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you