Page 1

ONDERNEMEN, INNOVEREN

Voor CEO’s, ondernemers en C-level managers:

Baaz inspireert ondernemers tot daden en zet ze aan tot denken. Van Financials tot Automotive en van International Business tot Risk management: In 2016 is Baaz het platform! Pijlers 2016

International business De grens overgaan, je nek durven uitsteken in het buitenland. Het vergt lef, kennis en een beetje geluk. Leren van de big boys, bruikbare tips, slimmer reizen en levensvatbare business strategies voor over de grens.

Business strategy Ga je linksom of rechtsom? Met welke kansen en bedreigingen krijg je als ondernemer te maken. En hoe gaan de grote jongens daar mee om? Ondernemen is keuzes maken, en Baaz helpt je daarbij.

Financials & Banking Het werkt simpel: zonder cash geen business. Hoe kom je aan geld? Maar ook: hoe kunnen financiele instellingen je helpen met het op poten zetten of verder brengen van je zaak.

Kennis & innovatie Nederland draait op een kenniseconomie. Ondernemen is daarom ook investeren in jezelf en je medewerkers, ook als je buiten de landsgrenzen gaat. Continu bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, zorgen voor de juiste know-how en het opvijzelen van vaardigheden is nodig om te overleven en te innoveren.

Automotive Baaz bericht iedere editie over de nieuwste ontwikkelingen rondom automovite. Flagship cars, leasing, elektrisch rijden, fleet management en slimmer omgaan met belasting en brandstof.

Risk management Als ondernemer wil je weten waar risico’s liggen. Maar ook hoe je jezelf er tegen kunt beschermen en hoe je eventueel gedaan leed zo goed mogelijk kunt herstellen. Denk aan insurance, maar ook dataveiligheid en privacy.

PIJLERS 2016

Online Zakendoen gebeurt allang niet meer alleen maar tussen vier muren. Baaz is ook de gids voor online ondernemers en wijst hen de weg. We houden de vinger aan de pols bij ontwikkelingen als het semantische web, social media, webshops, SEO en e-commerce en belichten dit vanuit strategic business-oogpunt. Sales & Marketing Nieuwe kansen vinden en je huidige kansen benutten. Slim omgaan met social media, je product vermarkten en je merknaam opbouwen. Zonder sales en marketing kun je de hoogste torens bouwen, maar beklimt niemand ze. Lifestyle & Fashion Naast harde business topics in Baaz ook genoeg aandacht voor andere zaken. Want ondernemen is geen baan, het is je lifestyle en is verweven met alles wat je doet. Van Fashion en vakanties tot gadgets en de betere whisky. Leidinggeven Leidinggeven is de neuzen dezelfde kant opzetten. Beslissingen durven nemen en fouten durven maken. Hoe word je een betere manager en organiseer je je businesss? Technologie Je business kan niet zonder de juiste technologische hulpmiddelen. Baaz wijst de weg in de wereld van IT en tilt techniek naar een strategisch niveau MVO Ieder bedrijf van een beetje formaat zou aan MVO moeten doen. Niet alleen voor je imago, maar ook voor de rest van de wereld. En voor je portemonnee. Wij laten zien hoe.

Redactionele kalender

Editie 1 Het mkb van de toekomst verschijnt 25 maart Editie 2 Groeien met je bedrijf verschijnt 2 juni Editie 3 Overstapgids verschijnt 8 september Editie 4 MVO en innovatie verschijnt 10 november

Eindejaarspecial - verschijnt 28 december

Baaz Magazine, het platform voor CEO’s, ondernemers en hoger management en WINMAG Pro Magazine, het platform over Professional Computing & Management slaan de handen ineen. Vorig jaar is er al flink uitgepakt met de ICT special en ook dit jaar komen we wederom met een speciale editie. Beide magazines brengen hun sterke punten samen in een unieke special over ondernemen en automatiseringsvraagstukken.

Baaz Redactionele Kalender en Pijlers 2016  

www.baaz.nl

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you