Page 1

www.clickstudio.mk info@clickstudio.mk +389 (77) 575 517 Ul.Borce Kocovski br:91 1200 Tetovo

PDF

Понуда


CLICK WEB AND GRAPHIC STUDIO

1 ' '

КЛИК

' '

ЗАПОЧНА СО РАБОТА КАКО МЛАДА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА КОМПАНИЈА ВО ЧЕКОР СО

ЗА НАС

СОВРЕМЕНАТА ТЕХНОЛОГИЈА . НАШАТА ЦЕЛ Е ИЗРАБОТКА НА МОДЕРНИ ВЕБ СТРАНИ ДОСТАПНИ ЗА ЦЕЛАТА ПОПУЛАЦИЈА , ИЗРАБОТКА НА УНИКАТНО ДИЗАЈНИРАНИ ЛОГОА , ФЛАЕРИ , ВИЗИТ КАРТИ ПРЕКУ КОИ ЌЕ ОСТАВИТЕ СИЛЕН ВПЕЧАТОК НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ И УНИКАТНО ЌЕ ГО ПРОМОВИРАТЕ ВАШИОТ БИЗНИС . ПОСВЕТЕНО РАБОТИМЕ НА СИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ И БАРАЊА ОД СТРАНА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ . ЧЕКОРИМЕ ЗАЕДНО СО НАЈСОВРЕМЕНАТА ТЕХНОЛОГИЈА И НАЈСОВРЕМЕНИТЕ ВЕБ И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНИ , СЕКОГАШ СМЕ СПРЕМНИ ЗА СОРАБОТКА И ОСТВАРУВАЊЕ НА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ . ВАШИОТ УСПЕХ Е И НАШ УСПЕХ


CLICK WEB AND GRAPHIC STUDIO

2 ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН НАШИОТ ГРАФИЧКИ ТИМ Е ПОДГОТВЕН ДА ДИЗАЈНИРА СЕКАКОВ ВИД ОД ГРАФИЧКИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ - ЛОГОА - ФЛАЕРИ - БРОШУРИ - ВИЗИТ

КАРТИ

- ДИГИТАЛНИ - ДИЗАЈН

БАНЕРИ

НА БАНЕРИ

- КАТАЛОЗИ - МЕНИ

www.clickstudio.mk


CLICK WEB AND GRAPHIC STUDIO

WEB DESIGN Нашата компанија нуди секаков вид на веб дизајн од најосновен до нај комплексни веб страни кои уклучуваат интернет продажба,интернет маркетинг,социјален маркетинг 

3

“КЛИК“ нуди одржување на вашите веб страни,социјални мрежи по најповолни цени на пазарот на интернет маркетинг

360 Клик ги следи најновите инвативни маркетинг идеи низ светот,нашата компанија е првата во нашиот град која нуди 360 виртуелни слики,видеа,Google street view инсталации за секаков вид на бизниси

www.clickstudio.mk

info@clickstudio.mk

Click pdf ponuda mak  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you