Page 1

N.58 GENER 2014 www.clickvalencia.com

902 750 890

click valencia .COM Si no ens paguen, no paguem


Amb el suport de:

CLICKVALENCIA. info@clickvalencia.com PUBLICITAT 902 750 890 EDITA clickandmedia.com COORDINACIÓ Bárbara Cócera ADMIN María Benito SOCIAL Pedro Llinares IMG Vicent Font Correcció i traducció Roger Sarrià DISTRIBUCIÓ Àngel Font Col·laboradors Ana Garcia, Anna Sanchís, Alicia Brocal, Borja Català, Carlos Madrid, Cayetana Ágreda, Faus Olmos, Gabi Ochoa, Gara González, Ginés Vera, Irene Rodrigo, Jaume Nieto, Javi Olcina, Jorge Medina, José Manuel Almerich, Jordi Torres, Laura Garcia, Laura Visiedo, Llibreria Dadà, Lucia Teruel, Mª Eugenia García, Marina Sanjuán, Marta Bermúdez, Núria Agulló, Pau Berga, Pau Vercher, Pepa Gómez, Raquel Hernández, Ricard Chulià, Rosa Chorro, Rosana Hernández, Teresa Mata. Agraïm a tots els col·laboradors la seua aportació però no es fem responsables de les seues opinions. Publicació impresa 100% en paper ecològic. Depòsit Legal V-4121-2008.


Circuit Café Teatre San Miguel Valènciaescena gener circuitocafeteatro.com El Circuit Café Teatre San Miguel Valencia arranca el 2014 amb el seu habitual sentit de l’humor, i a més, ja pots descarregar-te la seua app per a mòbil i vore la seua agenda. Alguns dels espectacles al gener són: en monòlegs trobaràs Óscar Tramoyeres i Manu Gorriz (de Valencia Comedy), Diego Peña, còmic saragossà habitual de Paramount Comedy; Carlitos, que ve des de Barcelona i Rafa Forner, còmic local ja molt conegut. El toc màgic de Nacho Diago i Piter Pardo amb els seus espectacles de màgia còmica, i Dario Piera donarà el seu toc especial de mentalisme amb humor. I encara pots vore JU JA amb Jujamsesion, on el públic triarà què vol vore aquell dia. Descarrega’t l’app per a conéixer l’agenda completa o seguix-la en www.circuitocafeteatro.com i Facebook.

Miniteatro escena gener edifici Rialto miniteatrovalencia.blogspot. com.es

Una forma pròxima i intensa de vore teatre. Peces breus per a pocs espectadors Per només 3€ per “càpsula teatral”, cada mes 5 peces noves que es repetixen 5 vegades al llarg de la vesprada. Dissabtes (de 19h a 22h) i diumenges (de 18 a 21h).


No estamos together escena 11.01.2014 - 12.01.2014 la rambleta larambleta.com

Nano-Xmas: El castillo ambulante, de Miyazaki escena 12.01.2014 la rambleta larambleta.com

Si no ens paguen, no paguem escena 09.01.2014 - 19.01.2014 Teatre micalet teatremicalet.org

Democràcia escena 23.01.2014 - 03.02.2014 Teatre micalet teatremicalet.org

Conta la història d’una parella d’artistes que, després de la seua ruptura, intenten refer la seua vida per camins distints. En clau de comèdia i amb una frescor molt actual, la proposta està impregnada a més d’altres branques artístiques com la fotografia, il·lustracions i un muntó de cançons pop.

Sophie té 18 anys i treballa en la botiga de barrets del seu difunt pare. Un dia, la Bruixa de les Landes la convertix en una anciana de 90 anys per culpa de la seua incipient relació amb Howl, un mag a qui la malvada bruixa odia visceralment.

Un grup de treballadors, fart de la situació d’explotació i d’inseguretat laboral contínua, fart d’una crisi que la gran banca ha provocat i arran de l’encariment abusiu dels preus, decidix rebel·lar-se contra el sistema i, simplement, deixar de pagar.

Entenem, en termes absoluts, el que és una democràcia? Nosaltres no, i per això hem creat aquest espectacle. I encara que l’espectacle no donarà resposta a cap d’aquestes preguntes, sí que tractarà de respondre a la nostra cerca.


Gran concert d'Any Nou escena 13.01.2014 tac catarroja teatreauditoricatarroja.com

The world of Abba escena 24.01.2014 auditori de torrent auditoritorrent.com

Hermanas escena 15.01.2014 - 19.01.2014 teatro olympia teatro-olympia.com

Última edición escena 09.01.2014 - 26.01.2014 teatre talia teatretalia.es

Els valsos més coneguts de l’edat daurada dels salons i palaus austríacs, interpretats per una gran orquestra simfònica i amb l’acompanyament d’un artístic ballet que completa l’evocació perfecta d’aquella època.

Les millors cançons de la banda sueca, interpretades en directe i acompanyades d’un potent muntatge. Un excitant retrobament amb la música dels 70: temes com Dancing Queen, Mamma Mia o Waterloo, que formen part de la banda sonora de la vida de moltes generacions. La mort. La vida. Una cuina on es cuina tot. Tres germanes. La viuda, l’adolescent i el nóvio que arriba. Cal soterrar el pare. I li fan una festa. Les germanes es desfoguen. I per fi se’n va tot el món. Un any després tornen a reunir-se... Hermanas naix amb la intenció de parlar de la mort a través de la vida. Davant l’enorme descens de venda de periòdics, s’acaba de practicar un ERO en la redacció de L’Universal. No obstant això, és contractada Minerva, una jove i brillant redactora, perquè col·labore a modernitzar l’edició digital i a contribuir a la reactivació del periòdic.


Joan Isaac presenta Piano, Piano… escena 24.01.2014 centre cultural almussafes culturaalmussafes.com Un àlbum  en  què  les  cançons  es  presentaran  en  un  format  intimista:  únicament  veu  i piano. Veu:  Joan  Isaac; i Piano:  Enric  Colomert. Coincidint  amb  el  40é  aniversari  del  seu  debut  artístic,  el  cantautor  Joan  Isaac  presenta les  cançons  d’un  nou  projecte  discogràfic:  Piano, piano... (DiscMedi 2012), el quinzé de la seua trajectòria. Al disc, les cançons d’en Joan Isaac estan  acompanyades  pel  so  del  piano  de  diversos pianistes  que,  al  llarg  de  la  carrera  del  cantautor,  han  arranjat  o  interpretat  en  directe  les seues  cançons. Tots  ells  són  membres  rellevants de l’escena catalana i italiana del jazz, la cançó i també la música clàssica.

Oua Umplute - El Funeral escena 16.01.2014 - 19.01.2014 la rambleta larambleta.com Un espectacle diferent i original de música i teatre on la diversió, l’espectacularitat i un argument increïble es conjuguen per a fer passar al públic una jornada inoblidable plena de sorpreses i humor. Un grup de músics zíngars inviten el públic a celebrar el funeral del seu iaio Dimitri, una senzilla trama que ho convertirà tot en un embolic ple de situacions increïbles. Uns personatges explosius, el virtuosisme musical i la interacció amb el públic fan d’este funeral una increïble festa difícil d’oblidar.


Estudis d'Artart art fins al 27.04.2014 centre cultural bancaixa fundacionbancaja.es Una proposta que explora la relació entre l’artista, el seu taller i la seua obra. L’exposició introduïx el visitant en l’espai creatiu dels tallers a través d’un discurs expositiu que recorre els estudis de 44 artistes contemporanis valencians. Amb disseny museogràfic del pintor Francisco Sebastián Nicolau, la mostra s’articula en un muntatge en què interactuen tres elements: textos de Martí Domínguez sobre la relació de l’artista amb el seu entorn creatiu; fotografies en gran format dels artistes en el seu taller, realitzades per Jesús Císcar; i obres representatives dels 44 autors, la majoria procedent de la col·lecció de la Fundació Bancaixa.

Tresors arqueològics de Vila-real art 13.12.2013 - 02.03.2014 MUSEU DE LA CIUTAT Casa de Polo vila-real cultura.vila-real.es L’exposició Tresors arqueològics de Vila-real constituïx una oportunitat única de conéixer i apropar-nos tant als objectes com al museu del qual procedixen, i així valorar la significació social i cultural d’un llegat que ens pertany a tots. Aquests fragments d’història, xicotets tresors, són una mostra de com l’arqueologia contribuïx a construir el nostre coneixement de qui vam ser, perquè entenguem qui som.


Línies mestres, dibuixos del Museu de BBAA de València art fins al 26.01.2014 Museu de Belles Arts de Castelló consorciomuseos.gva.es L’exposició “Línies Mestres” oferix l’oportunitat de contemplar, per mitjà d’una cuidada selecció, una part dels importants fons de dibuixos del Museu des del segle XVI fins al XX. També pretén posar de manifest la importància del dibuix, que, gràcies a la immediatesa, és el mitjà més adequat per a acostar-nos a la personalitat artística del seu creador, alhora que ens facilita el coneixement del procés de gestació de l’obra d’art.

Soledad Lorenzo. Col·lecció Centre del Carme art 17.01.14 - MARZO 2014 Consorci de Museus - centre del carme consorciomuseos.gva.es L’exposició reconeix la tasca de la galerista Soledad Lorenzo (Santander, 1937), una de les dones pioneres en el sector de les galeries d’art a Espanya. Selecció d’obres de la col·lecció de Soledad Lorenzo, després de tancar la galeria que portava el seu nom a Madrid. S’hi exhibixen més de 50 obres de 29 artistes, entre els quals es troben molts valencians. Destaquen en l’exposició Antoni Tàpies, Victòria Civera, Samarra Irazu, Pérez Villalta, Miquel Barceló, Soledad Sevilla o Juan Uslé. La galerista ha rebut els últims anys diversos reconeixements, com el Premi Art i Mecenatge de l’Obra Social de “la Caixa” (2012) i la Medalla d’Or de Madrid (2013).


ESTUDIS D’ART

MARTÍ DOMÍNGUEZ JESÚS CÍSCAR

UISO ALEMANY ANDREU ALFARO XIMO AMIGÓ RAFAEL ARMENGOL JORGE BALLESTER NASSIO BAYARRI MANUEL BOIX MIGUEL CALATAYUD CARMEN CALVO AMPARO CARBONELL JOAN CARDELLS JOAN CASTEJÓN VICENT CASTELLANO VICENTE COLOM JAVIER CHAPA JOSEP DÍAZ AZORÍN JOSEP ESTEVE ADAM CAROLINA FERRER FUENCISLA FRANCÉS MARCELO FUENTES JUAN GENOVÉS MARUSELA GRANELL ARTUR HERAS RAFAEL MARTÍ QUINTO XISCO MENSUA JOAQUIM MICHAVILA ANTONI MIRÓ JOSÉ MARÍA MOLINA CIGES FRANCISCA MOMPÓ MONJALÉS EVA MUS MIQUEL NAVARRO VICENTE PERIS ADRIÀ PINA WILLY RAMOS JOSEP SANLEÓN SEBASTIÁN NICOLAU FRANCISCO SEBASTIÁN ENCARNA SEPÚLVEDA HORACIO SILVA JORDI TEIXIDOR ROSA TORRES AURORA VALERO JOSÉ MARÍA YTURRALDE

29 | 10 | 2013 – 27 | 04 | 2014 www.fundacionbancaja.es

Centre Cultural Bancaixa Plaça Tetuan, 23. València


L'ocàs de l'Imperi art 18.12.2013 - 26.01.2014 muvim muvim.es Les fotografies de Ryszard Kapuściński que integren l’exposició titulada L’ocàs de l’Imperi, van ser trobades fa uns anys en l’arxiu privat del famós reporter. Daten del període 1989-1991, quan l’autor va recórrer les repúbliques de l’antiga Unió Soviètica. Ryszard Kapuściński tenia el projecte d’organitzar una exposició amb les fotografies procedents d’aquells viatges: va seleccionar personalment les fotografies i els enquadraments, i a continuació va guardar els negatius en sobres marrons, on van romandre durant diversos anys.

Vil·la Cornelius. La vida rural a l'època romana art fins al 29.06.2014 museu de prehistòria de valència museuprehistoriavalencia.es L’objectiu principal de l’exposició és donar a conéixer l’excavació valenciana de la vil·la romana de Publius Cornelius Iuniani, també coneguda amb el topònim de Els Alters a l’Ènova, Xàtiva, València. L’exposició mostra, per primera vegada, els materials trobats en les excavacions dels quals ja es van publicar les investigacions l’any 2006 però que mai s’han mostrat al públic. Al voltant de la idea central se n’articulen altres dos de bàsiques que donen forma a la totalitat de l’exposició: La vil·la de Publius Cornelius Iuniani i el processament del lli en les terres valencianes.


Faixa Roja, Faixa Blava. La Pilota Valenciana art fins al 23.03.2014 MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA museuvalenciaetnologia.es L’exposició Faixa Roja, Faixa Blava. La Pilota Valenciana és una mostra produïda pel Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, el Museu de Pilota de Genovés i l’Ajuntament de Genovés. L’exposició pretén donar a conéixer a la població valenciana, l’esport de la pilota valenciana, una pràctica que gran part de la societat reconeix com una de les principals manifestacions de la nostra cultura. Així i tot aquest reconeixement s’acompanya d’un desconeixement generalitzat de les seues regles i el seu funcionament.

OPS / El Roto / Rábago. Un viaje de mil demonios (y un par de ángeles) art fins al gener 2014 la nau uv.es/cultura Amplíssima exposició al Centre Cultural de la Universitat de València, que proposa una mirada sobre la seua condició d’artista capaç de traduir en imatges nivells de consciència tan diferents. Andrés Rábago és autodidacte i col·laborador, com a OPS o El Roto, en revistes d’anàlisi política, de còmic i satíriques i en diaris. Autor de més d’una vintena de llibres i il·lustrador de diverses obres i escenògraf. Coautor del curtmetratge d’animació La edad del silencio, de Gabriel Blanco. Ha realitzat prop de noranta exposicions individuals, tant de dibuixos com de pintures.


Amb accent. Memòria gràfica del jazz a Espanya art fins al 12.01.2014cinema la nau uv.es/cultura Comissariada per Jorge García i Toni Picazo l’exposició Amb accent. Memòria gràfica del jazz a Espanya pretén reconstruir l’evolució del jazz al nostre país —amb incidència en la trajectòria d’alguns dels seus protagonistes més destacats— a través d’una selecció de cartells i discos, i revistes, llibres, partitures i fullets publicitaris, entre més documents, procedents de diverses col·leccions públiques i particulars. La música de jazz sona de fons a la Sala Oberta.

Cuando la vida se pone perra, de Miguel Torija llibres Unaria Ediciones unariaediciones.com

Cuentos con abrelatas, de Ricardo Guadalupe llibres Ed. Octaedro octaedro.com

Els protagonistes d’aquests 36 relats intenten mantindre la dignitat intacta i lluitar per mantindre’s drets davant de les calamitats, quan veuen que tot s’afona al seu voltant, que han sigut traïts a voltes per les persones que més s’estimen.

Una vegada dins del ventre d’esta balena-llibre de relats, és impossible eixir-ne indemne. Entre les seues pàgines conviuen una infinitat d’aventures: rissos, laberints, una arca de Noé, analitzadors de bogeries pictòriques, fills invisibles, aspirants a astronautes…


L'aplec #restaurants

A.nou #restaurants

Casa Marcos #restaurants

Carrer dels Roters, 9 Valencia 969 119 986 Cuina tradicional valenciana al barri del Carme.

Borrull 33, VALÈNCIA 963 912 986 anoucuina.es Restaurant de cuina mediterrània amb un toc d’intuïció.

CALLOSA D’EN SARRIÀ 965 880 868 casamarcos.com Envoltat per la natura, gastronomia tradicional de la Marina i dels plats únics cuinats amb nispro.

Taberna La Marrana

Delicat

Punt de Gust

#restaurants C. DE DALT, 46 València 658 618 926 lamarrana.com Un espai xicotet però íntim on podràs assaborir una varietat de plats locals i internacionals.

#restaurants COMTE D'ALMODÓVAR, 4, València 963 923 357

#restaurants c/ Navarra 16, Burjassot 960 455 314 puntdegust.com En Punt de Gust gaudirem, en un mateix espai, de productes, idees i sensacions. aprendre més i millor.


La bona estrella #restaurants PL. DE MANISES, 3, València 960 640 548 facebook.com/La-bona-estrella Ampli local amb terrassa amb la millor cervesa de bodega i una gran selecció de còctels, plats, cafés i copes premium.

Tasca la Tarara #restaurants creu, 4. baix VALèNCIA 646 524 877 facebook.com/Tasca-La-Tarara Dinar, Sopar, Cafè, Begudes

Murta, vins i tapes #restaurants MURTA, 14. VALÈNCIA 961 336 971 facebook.com/La-Murta-vinsi-tapes El teu punt de trobada a Benimaclet: cultura, vins i tapes.

La Cava del Negret #restaurants Calatrava, 15, 46001 València 963 923 301

Rivendel #restaurants hospital, 18. VALENCIA rivendelrestobar.com Àmplia terrassa, concerts, projeccions i la unió de gastronomia i art.

El Pessic #restaurants Reverend Rafael Tramoyeres 3, valència 963 329 659 elpessic.es Un ambient cuidat al detall per a gaudir d'una cuina casolana i senzilla.


L'Esplai #restaurants Baró de Sant Petrillo,6. València 961 931 046 facebook.com/LEsplai Hamburgueses casolanes.

Taller Torres Valencia #oci torres.es El Taller Torres València organitza periòdicament tallers i cursos que et permetran ampliar la cultura enològica i gastronòmica.

Jimmy Glass Jazz Arte&Facto Bar #oci #oci #nit C. DE BAIX, 28. Valencia Local de genuí caràcter jazzístic, intemporal i cosmopolita.

PEU DE LA CREU, 8 VALÈNCIA 961 133 658 centroculturalartefacto. blogspot.com.es Arte&facto és un espai multidisciplinar.

Café London #oci #nit ENRIQUE NAVARRO, 8. VALÈNCIA 963 214 126 cafelondon.es Bones cerveses i intercanvi d’idiomes els dimecres a les 20h.

El musical #oci #nit BARÓ DE SANT PETRILLO, 14. VALÈNCIA facebook.com / ElMusicalDeBenimaclet Espai gastronòmic i sociocultural al cor de Benimaclet.


Café Cronopio #oci #nit

La Gramola #oci #nit

Casa Rural l'Àvia Tica #oci

Llibres, concerts, menjars, exposicions, i copes.

Baró de Sant Petrillo, 9. València facebook.com/pages/ LaGramola/225248440875763 Lloc ideal per prendre café o cervesa mentre xarres o lliges, amb bona música.

Benisuera, Valencia 678 223 447 Casa amb l’encant de les cases llauradores de època, on es respira pau i tranquil·litat en un ambient molt familiar.

Hocesventura

Irai moda

Joanot &cia

BARÓ DE SANT PETRILLO, 46. VALENCIA facebook.com/CafeCronopio

#oci C/rio cabañas 25 Utiel 651 919 168 hocesventura.com Ràfting, canoa-raft, barranc aquàtic, barranc sec, salt de pont, espeleologia, rutes vinícoles, caiac.

#compres

C. DE DALT, 38. valència 963 923 362 iraimoda.com Botiga de roba a València, dissenys originals i personalitzats.

#compres carrer de la GUÀRDIA CIVIL, 23. València 963 356 592

joanoticompanyia.com

L’oferta més variada de productes valencians de qualitat i de literatura contemporània.


Café de las Horas #oci #nit

Cafetería Librería Chico Ostra #oci #nit

COMTE D'ALMODÓVAR, 1 46003 Valencia 963917336 cafedelashoras.com

MÚSIC Belando, 15. VALENCIA 96 071 99 44 chicoostra.com Espai interactiu obert a propostes culturals.

La pinça

Miss Cake

#compres Pintor salvador Abril, 34. valència 963 250 582 facebook.com/lapinsa Boutique gastronòmica. Cafeteria, moda, música, terrassa, exposicions.

Rugat 10 963 128 725 #compres dulcesmisscake.com Rebosteria creativa. Temàtiques originals i personalitzades. Per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

Ubik Café #oci #xiquets Literat Azorín, 13 VALÈNCIA 963 74 12 55 ubikcafe.blogspot.com Llibreria-cafeteria, exposicions, espai per a xiquets i tapes fredes….

Cooltra #compres Ribalta, 6. València cooltra.com Lloga una moto i viu la ciutat des d’una perspectiva local.


Beers & Travels #compres serrans, 19. València 961 140 425 beersandtravels.com Vine amb nosaltres a descobrir, gaudir i difondre el plaer de beure cervesa.

Ampliarte #compres Miracle del Mocadoret, 10. valència 963 267 277 ampliarte.com Fotoregals, fotografia d’estudi, disseny gràfic, polaroid, art emergent...

GREEN kids #xiquets masquefa, 40. valència 963 891 899 greenkids.es Tenda de jocs didàctics i llibreria infantil per a aprendre més i millor.

ANUNCIA'T PER 15 € + 10.000 revistes + 50 punts DE distribució 902 750 890 www.clickvalencia.com


Clickvalencia gener 2014  
Clickvalencia gener 2014  
Advertisement