Page 1

N.57 DESEMBRE 2013 www.clickentrada.com

902 750 890

click ENTRADA .COM 2013: un any pa cagar-se! al Teatre Micalet


CLICKENTRADA. info@clickentrada.com PUBLICITAT 902 750 890 EDITA clickandmedia.com COORDINACIÓ Bárbara Cócera ADMIN María Benito WEB Guillem Chulià SOCIAL Pedro Llinares IMG Vicent Font Correcció i traducció Roger Sarrià DISTRIBUCIÓ Àngel Font Col·laboradors Ana Garcia, Anna Sanchís, Alicia Brocal, Borja Català, Carlos Madrid, Cayetana Ágreda, Faus Olmos, Gabi Ochoa, Gara González, Ginés Vera, Irene Rodrigo, Jaume Nieto, Javi Olcina, Jorge Medina, José Manuel Almerich, Jordi Torres, Laura Garcia, Laura Visiedo, Llibreria Dadà, Lucia Teruel, Mª Eugenia García, Marina Sanjuán, Marta Bermúdez, Núria Agulló, Pau Berga, Pau Vercher, Pepa Gómez, Raquel Hernández, Ricard Chulià, Rosa Chorro, Rosana Hernández, Teresa Mata. Agraïm a tots els col·laboradors la seua aportació però no es fem responsables de les seues opinions. Publicació impresa 100% en paper ecològic. Depòsit Legal V-4121-2008.

Amb el suport de:

RESERVA LES TEUES ENTRADES AMB DESCOMPTE A CLICKENTRADA.COM


Circuit Café Teatre San Miguel Valènciaescena desembre 2013 circuitocafeteatro.com L’eslògan del Circuit aquest mes és Al mal tiempo, buena risa. I amb bon humor presenten els seus espectacles. Companyies valencianes com: Ju Ja i el seu nou espectacle improvisat Jujamsesion, Tajados Teatro amb Amortajados, el fil conductor serà l’humor i l’amor; Cia Bagatelas amb Sola pero feliz, on la protagonista juga amb la seua soledat, acompanyat amb piano en directe; i el Duo EsteOeste amb un espectacle d’humor musical, i molt d’amor en Especialistas del amor. Nacho Diago i Piter Pardo seran els protagonistes de la màgia còmica i Dario Piera aporta la part de mentalisme. I monòlegs amb còmics del segell Valencia Comedy: Manu Gorriz, Oscar Tramoyeres, Pablo Carrascosa i Jesús Manzano, Carlitos, Rafa Forner i Patricia Sornosa. Tota la info a www.circuitocafeteatro.com i Facebook.

Far West, de Yllana escena 14.12.2013 - 15.12.2013 la rambleta larambleta.com

A través de l’epopeia dels nostres antiherois, ens endinsarem en un món salvatge i sense llei; visitarem tribus índies, cantines de mala mort, deserts plens de perills…, i com en tot bon western, acció, molta acció.


La Rendición, de Sigfrid Monleón escena 27.12.2013 - 28.12.2013 la rambleta larambleta.com

Nano-Xmas: El Intrépido viaje de un hombre y un pez, de Onírica Mecánica escena 21.12.2013 la rambleta larambleta.com

L'amagatall de somnis escena 04.12.2013 - 08.12.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

2013: un any pa cagar-se! escena 18.12.2013 - 04.01.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

Poques dones el practiquen i moltes menys l’admetran. En les atrevides memòries íntimes de la novaiorquesa Toni Bentley, titulades La rendició, l’autora celebra «el gaudi que es troba més enllà de les convencions, amb els seus riscos i les seues passions». Una narració amb objectes, mons visuals i paraules davall una estructura de circ contemporani realitzada amb materials de reciclatge. Una proposta que combina el teatre visual, la manipulació de titelles, ombres i objectes amb el llenguatge sensorial i la més ancestral tradició del contacontes. Des d’Insomnia Company obrirem una finestra perquè puga mirar i endinsar-se en el poder de la imaginació inconscient. Començarem un viatge on recordar allò viscut serà qüestió d’atzar. Mitjançant el circ, la dansa, la música i el teatre físic els protagonistes ens guiaran en clau d’humor als espectadors. Damunt l’escenari, Enric Juezas i Xavi Castillo proposen un espectacle lúdic, festiu, colorit, sexi i cultural. Utilitzen els grans clàssics de la literatura, el teatre, el cinema i el còmic, per a repassar el 2013: Bárcenas, la familia reial, Wert, retallades i protestes, relaxing cup of café con leche…


The world of Abba escena 28.12.2013 tac catarroja teatreauditoricatarroja.com

Ni para ti, ni para mi escena 28.12.2013 auditori de torrent auditoritorrent.com

Más sofocos escena a partir 19.12.2013 teatro olympia teatro-olympia.com

Monty Python: los mejores sketches escena a partir 18.12.2013 teatre talia teatretalia.es

Les millors cançons de la banda sueca, interpretades en directe i acompanyades d’un potent muntatge. Un excitant retrobament amb la música dels 70: temes com Dancing Queen, Mamma Mia o Waterloo, que formen part de la banda sonora de la vida de moltes generacions.

Esta és una comèdia negra: un mort, dos dones, una herència, un únic pis i… 1 hora i mitja per a desgranar totes les claus de la “doble vida” de Marta i Bea, on res és el que pareix. Condemnades a entendre’s. Això és el que els espera a estes dos dones tan distintes entre si. Augment de pes, insomni, suor, sequedat vaginal, dolors articulars, fatiga, molèsties intestinals, sequedat en els ulls, picor en la pell, canvis d’humor, facilitat per a patir infeccions urinàries i, per descomptat, fogots! Diuen que la menopausa és el moment de decadència en la vida de la dona. Imprebís i Yllana van unir forces per a presentar els millors esquetxos de Monty Python, els representants i mestres de l’humor absurd, surrealista i enginyós, un grup que va arribar a estar prohibit al nostre país i que va sorprendre a tots amb les seues sèries de TV i pel·lícules.


La gentena escena 13.12.2013 centre cultural almussafes culturaalmussafes.comc La gente està estretament relacionada amb el nostre present polític, on han pres rellevància moviments que tenen en comú l’aspiració a què tots puguen i hagen de participar. Hi ha molt en joc. Estarem entre representants que no ens representen i veus que s’alçaran reclamant participar en els processos de presa de decisions. Un grup de persones amb un objectiu comú, tractant de posar-se d’acord i enfrontant-se a la seua capacitat per a organitzar-se.

Taboo (Burlesque) escena 18.12.2013 - 19.12.2013 la rambleta larambleta.com Senyores i senyors, benvinguts al renovat món del cabaret! Malabars, acrobàcies, màgia visual, dansa, burlesque, humor… tot adornat d’una magnífica banda de músics en directe. El Ram Club de l’Espai Rambleta obri les seues portes al burlesque per a transportar-nos a una realitat fantasiadora, deliciosa, fresca…, un autèntic plaer per als sentits. Taboo, que té la seua cita mensual en la Sala Apolo de Barcelona, no és un espectacle qualsevol; el podríem etiquetar com delicatessen. Welcome to the cabaret!


Grup de danses El Raval: Al Nord. Baix Maestrat escena 15.12.2013 vila-real cultura.vila-real.es El grup de danses El Raval fa un passet més en el seu darrer projecte d’estudi sobre la música tradicional dels pobles de la comarca del Baix Maestrat i presenta, en aquesta ocasió, un recull de les músiques i cants que han recollit en el seu treball per aquests indrets dels pobles del nord castellonenc. En aquest CD que volen mostrar, a més de les danses i els balls que van formar part del seu darrer espectacle Al Nord. Baix Maestrat, inclouen cançons de treball, de bressol i algunes nadales.

Tresors arqueològics de Vila-real art 13.12.2013 - 02.03.2014 MUSEU DE LA CIUTAT Casa de Polo vila-real cultura.vila-real.es L’exposició Tresors arqueològics de Vila-real constituïx una oportunitat única de conéixer i apropar-nos tant als objectes com al museu del qual procedeixen, i així valorar la significació social i cultural d’un llegat que ens pertany a tots. Aquests fragments d’història, xicotets tresors, són una mostra de com l’arqueologia contribuïx a construir el nostre coneixement de qui vam ser, perquè entenguem qui som.


Escultura sobre papel. Bocetos de Imaginería Valenciana (1939 1965) art fins al 01.02.2014 Consorci de Museus - Real Monasterio de Santa Maria de la Valldigna consorciomuseos.gva.es Aquesta exposició recull algunes de les advocacions i iconografies més populars en terres valencianes, representades de la mà d’artistes tan destacats com Tonico Ballester, José María Bayarri, Vicente Beltrán Grimal, Mariano Benlliure, Esteve Edo, Francisco Gutiérrez Frechina, Francisco Marco Díaz-Pintado, Rafael Pérez Contel, Vicente Rodilla, Federico Siurana, així com de Carmelo i Octavio Vicent. A més, al costat d’aquests, es mostra una breu selecció d’esbossos d’elements arquitectònics realitzats entre altres per Francisco Hurtado i Juan Segura de Lago.

Martí Quinto 1978-2013 art fins al 12.01.2014 Consorci de Museus - centre del carme consorciomuseos.gva.es Rafael Martí Quinto ens remet a l’univers burgés de la quotidianitat, projectant una imatge particular del que significa romandre en ell, perquè podríem estar observant des de l’anonimat nocturn que proporciona un gratacel de Manhattan, des de la proximitat de la casa unifamiliar del costat, o des d’un pati de veïns, i, guardant les distàncies, ens recorda el punt perceptiu de l’autor que descrivia la quotidianitat en les pintures holandeses del XVII, recreant-se a detindre el temps perquè concedim importància al que ens rodeja.


Ídolos Pop art fins al 02.03.2014 muvim muvim.es Del 28 de novembre del 2013 al 2 de març del 2014, podem gaudir de l’exposició Ídolos pop que plasma la diversitat dels llenguatges musicals, la provocació i la llibertat creadora que va significar el rock enfront de les estètiques úniques i reiterades. Fotografies, portades de vinils, vídeos, música i inclús vestuari d’època compondran tres exposicions unificades davall el títol Ídols del pop: «De Bruno Lomas a Nino Bravo», «El cubo mágico de la discoteca» i «La Ruta del Bakalao: Chimo Bayo» que ens mostren una València enèrgica, divertida, transgressora, imaginativa i lliure.

Villa Cornelius. La vida rural a l'època romana art fins al 29.06.2014 museu de prehistòria de valència museuprehistoriavalencia.es L’objectiu principal de l’exposició és donar a conéixer l’excavació valenciana de la vil·la romana de Publius Cornelius Iuniani, també coneguda amb el topònim de Els Alters a l’ Ènova, Xàtiva, València. L’exposició mostra, per primera vegada, els materials trobats en les excavacions de què ja es van publicar les seues investigacions l’any 2006 però que mai s’han mostrat al públic. Al voltant de la idea central se n’articulen altres dos de bàsiques que donen forma a la totalitat de l’exposició: La vil·la de Publius Cornelius Iuniani i el processament del lli en les terres valencianes.


Faixa Roja, Faixa Blava. La Pilota Valenciana art fins al 23.03.2014 MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA museuvalenciaetnologia.es L’exposició Faixa Roja, Faixa Blava. La Pilota Valenciana és una mostra produïda pel Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, el Museu de Pilota de Genovés i l’Ajuntament de Genovés. L’exposició pretén donar a conéixer a la població valenciana, l’esport de la pilota valenciana, una pràctica que gran part de la societat reconeix com una de les principals manifestacions de la nostra cultura. Així i tot aquest reconeixement s’acompanya d’un desconeixement generalitzat de les seues regles i el seu funcionament.

Estudios de Arte art fins al 27.04.2014 Centre Cultural Bancaixa fundacionbancaja.es Una proposta que explora la relació entre l’artista, el seu taller i la seua obra. L’exposició introduïx el visitant en l’espai creatiu dels tallers a través d’un discurs expositiu que recorre els estudis de 44 artistes contemporanis valencians. Amb disseny museogràfic del pintor Francisco Sebastián Nicolau, la mostra s’articula en un muntatge en què interactuen tres elements: textos de Martí Domínguez sobre la relació de l’artista amb el seu entorn creatiu; fotografies en gran format dels artistes en el seu taller, realitzades per Jesús Císcar; i obres representatives dels 44 autors, la majoria procedent de la col·lecció de la Fundació Bancaixa.


Amb accent. Memòria gràfica del jazz a Espanya art fins al 12.01.2014cinema la nau uv.es/cultura Comissariada per Jorge García i Toni Picazo l’exposició Amb accent. Memòria gràfica del jazz a Espanya pretén reconstruir l’evolució del jazz al nostre país —amb incidència en la trajectòria d’alguns dels seus protagonistes més destacats— a través d’una selecció de cartells i discos, i revistes, llibres, partitures i fullets publicitaris, entre més documents, procedents de diverses col·leccions públiques i particulars. La música de jazz sona de fons a la Sala Oberta.

OPS / El Roto / Rábago. Un viaje de mil demonios (y un par de ángeles) art fins gener 2014 la nau uv.es/cultura Amplíssima exposició al Centre Cultural de la Universitat de València, que proposa una mirada sobre la seua condició d’artista capaç de traduir en imatges nivells de consciència tan diferents. Andrés Rábago és autodidacte i col·laborador, com a OPS o El Roto, en revistes d’anàlisi política, de còmic i satíriques i en diaris. Autor de més d’una vintena de llibres i il·lustrador de diverses obres i escenògraf. Coautor del curtmetratge d’animació La edad del silencio, de Gabriel Blanco. Ha realitzat prop de noranta exposicions individuals, tant de dibuixos com de pintures.


N.57 DESEMBRE 2013 www.clickvalencia.com

902 750 890

click valencia .COM #RESTAURANTS #OCI #NIT #COMPRES #XIQUETS


L'aplec #restaurants Carrer dels Roters, 9 Valencia 969 119 986 Cuina tradicional valenciana al barri del Carme.

Taberna La Marrana #restaurants C. DE DALT, 46 València 658 618 926 lamarrana.com Un espai xicotet però íntim on podràs assaborir una varietat de plats locals i internacionals.

A.nou #restaurants Borrull 33, VALÈNCIA 963 912 986 anoucuina.es Restaurant de cuina mediterrània amb un toc d’intuïció.

Restaurant Delicat #restaurants COMTE D'ALMODÓVAR, 4, València 963 923 357

Restaurant Casa Marcos #restaurants CALLOSA D’EN SARRIÀ 965 880 868 casamarcos.com Envoltat per la natura, gastronomia tradicional de la Marina i dels plats únics cuinats amb nispro.

Punt de Gust #restaurants c/ Navarra 16, Burjassot 960 455 314 puntdegust.com En Punt de Gust gaudirem, en un mateix espai, de productes, idees i sensacions. aprendre més i millor.


La bona estrella #restaurants

Murta, vins i tapes #restaurants

Rivendel #restaurants

PL. DE MANISES, 3, València 960 640 548 facebook.com/La-bona-estrella Ampli local amb terrassa amb la millor cervesa de bodega i una gran selecció de còctels, plats, cafés i copes premium.

MURTA, 14. VALÈNCIA 961 336 971 facebook.com/La-Murta-vinsi-tapes El teu punt de trobada a Benimaclet: cultura, vins i tapes.

hospital, 18. VALENCIA rivendelrestobar.com Àmplia terrassa, concerts, projeccions i la unió de gastronomia i art.

Tasca la Tarara

La Cava del Negret

El Pessic

#restaurants creu, 4. baix VALèNCIA 646 524 877 facebook.com/Tasca-La-Tarara Dinar, Sopar, Cafè, Begudes

#restaurants Calatrava, 15, 46001 València 963 923 301

#restaurants Reverend Rafael Tramoyeres 3, valència 963 329 659 elpessic.es Un ambient cuidat al detall en què gaudir d'una cuina casolana i senzilla.


L'Esplai #restaurants Baró de Sant Petrillo,6. València 961 931 046 facebook.com/LEsplai Hamburgueses casolanes.

Jimmy Glass Jazz Bar #oci #nit C. DE BAIX, 28. Valencia Local de genuí caràcter jazzístic, intemporal i cosmopolita.

Taller Torres Valencia #oci torres.es El Taller Torres València organitza periòdicament tallers i cursos que et permetran ampliar la cultura enològica i gastronòmica.

Arte&Facto #oci PEU DE LA CREU, 8 VALÈNCIA 961 133 658 centroculturalartefacto. blogspot.com.es Arte&facto és un espai multidisciplinar.

Café London #oci #nit ENRIQUE NAVARRO, 8. VALÈNCIA 963 214 126 cafelondon.es Bones cerveses i intercanvi d’idiomes els dimecres a les 20h.

El musical #oci #nit BARÓ DE SANT PETRILLO, 14. VALÈNCIA facebook.com / ElMusicalDeBenimaclet Espai gastronòmic i sociocultural al cor de Benimaclet.


Café Cronopio #oci #nit BARÓ DE SANT PETRILLO, 46. VALENCIA facebook.com/CafeCronopio Llibres, concerts, menjars, exposicions, i copes.

Hocesventura #oci C/rio cabañas 25 Utiel 651 919 168 hocesventura.com Ràfting, canoa-raft, barranc aquàtic, barranc sec, salt de pont, espeleologia, rutes vinícoles, caiac.

La Gramola #oci #nit Baró de Sant Petrillo, 9. València facebook.com/pages/ LaGramola/225248440875763 Lloc ideal per prendre cafè o cervesa mentre xarres o lliges, amb bona música.

Irai moda #compres C. DE DALT, 38. valència 963 923 362 iraimoda.com Botiga de roba a València, dissenys originals i personalitzats.

Casa Rural l'Àvia Tica #oci Benisuera, Valencia 678 223 447 Casa amb l’encant de les cases llauradores de època, on es respira pau i tranquil·litat en un ambient molt familiar.

Joanot &cia #compres carrer de la GUÀRDIA CIVIL, 23. València 963 356 592 joanoticompanyia.com L’oferta més variada de productes valencians de qualitat i de literatura contemporània.


Café de las Horas #oci #nit

Cafetería Librería Chico Ostra

COMTE D'ALMODÓVAR, 1 46003 Valencia 963917336 cafedelashoras.com Cafés especials, tés de totes les procedències, i còctels internacionals.

MÚSIC Belando, 15. VALENCIA 96 071 99 44 chicoostra.com Espai interactiu obert a propostes culturals.

La pinça

Miss Cake

#compres Pintor salvador Abril, 34. valència 963 250 582 facebook.com/lapinsa Boutique gastronòmica. Cafeteria, moda, música, terrassa, exposicions.

#oci #nit

Rugat 10 963 128 725 #compres dulcesmisscake.com Rebosteria creativa. Temàtiques originals i personalitzades. Per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

Ubik Café #oci #xiquets Literat Azorín, 13 VALÈNCIA 963 74 12 55 ubikcafe.blogspot.com Llibreria-cafeteria, exposicions, espai per a xiquets i tapes fredes….

Cooltra #compres Ribalta, 6. València cooltra.com Lloga una moto i viu la ciutat des d’una perspectiva local.


Beers & Travels #compres serrans, 19. València 961 140 425 beersandtravels.com Vine amb nosaltres a descobrir, gaudir i difondre el plaer de beure cervesa.

Ampliarte #compres Miracle del Mocadoret, 10. valència 963 267 277 ampliarte.com Fotoregals, fotografia d’estudi, disseny gràfic, polaroid, art emergent...

GREEN kids #xiquets masquefa, 40. valència 963 891 899 greenkids.es Tenda de jocs didàctics i llibreria infantil per a aprendre més i millor.

ANUNCIA EL TEU LOCAL PER 25,00 €/MES + 15.000 revistes + 50 punts DE distribució 902 750 890 www.clickvalencia.com


Clickentrada desembre 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you