Page 1

N.55 OCTUBRE 2013 www.clickentrada.com

902 750 890

click ENTRADA .COM LILI Titelles per adults


CLICKENTRADA. info@clickentrada.com PUBLICITAT 902 750 890 EDITA clickandmedia.com COORDINACIÓ Bárbara Cócera ESPAIS Joan Tasa ADMIN María Benito WEB Guillem Chulià SOCIAL Pedro Llinares IMG Vicent Font Correcció i traducció Maika Ros, Roger Sarrià, Mireia Mora. DISTRIBUCIÓ Àngel Font Col·laboradors Ana Garcia, Anna Sanchís, Alicia Brocal, Borja Català, Carlos Madrid, Cayetana Ágreda, Faus Olmos, Gabi Ochoa, Gara González, Ginés Vera, Irene Rodrigo, Jaume Nieto, Javi Olcina, Jorge Medina, José Manuel Almerich, Jordi Torres, Laura Garcia, Laura Visiedo, Llibreria Dadà, Lucia Teruel, Mª Eugenia García, Marina Sanjuán, Marta Bermúdez, Núria Agulló, Pau Berga, Pau Vercher, Pepa Gómez, Raquel Hernández, Ricard Chulià, Rosa Chorro, Rosana Hernández, Teresa Mata. Agraïm a tots els col·laboradors la seua aportació però no es fem responsables de les seues opinions. Publicació impresa 100% en paper ecològic. Depòsit Legal V-4121-2008.

Amb el suport de:

RESERVA LES TEUES ENTRADES AMB DESCOMPTE A CLICKENTRADA.COM


Circuit Café Teatre San Miguel València arranca la seua XIII Temporadascena octubre-novembre Circuit Café Teatre circuitocafeteatro.com El Circuit Café Teatre San Miguel València arranca la seua XIII temporada amb el millor en monòlegs, màgia còmica, hipnosi i esquetxos d’humor. Manu Gorriz amb el seu monòleg #Esoesasí. Toni Pons amb Siente 2.0 i Oscar Tramoyeres amb el seu monòleg, La lista de la Compra. En màgia còmica, Richard Yuste amb La magia es ilusión, tornen Cuando los humanos atacan amb Érase una hez. I tres companyies que xafen per primera vegada el circuit: Los Machirulos, amb El Humor que no falte; Al tran tran amb The Monguers, I Tonino Guitian i Mario Garcia (Flowers Machine Work) amb Los tres cortitos y el lobo. Más info circuitocafeteatro.com, Facebook i twitter.

LILI Titelles per adults escena 18.10.2013 i 25.10.2013 TEATRE LLUERNA lluernateatre.com

LILI és un espectacle de titelles i objectes de poesia i humor on el fil conductor és l’ofici de titellaire i quina mena d’impuls aboca a una persona, aparentment normal, a dedicar-se a aquest ofici alhora vulgar i misteriós.


L'Editto Bulgaro escena 03.10.2013 - 06.10.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

La Signatura 400 escena 10.10.13- 13.10.13 Teatre micalet teatremicalet.org

Indignada Pérez Cabaret Show escena 16.10.2013 - 20.10.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

Fent cua escena 30.10.2013 - 03.11.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

La companyia La Calòrica s’inspira en el teatre document i els Late Shows nord-americans per portar a escena l’escàndol periodístic més lamentable de la Itàlia berlusconiana. Sàtira política, llibertat de premsa i cançó romàntica s’uneixen en aquest espectacle que, entre rialla i rialla, obliga a la reflexió. Una bibliotecària anònima conversa amb algú que s’ha quedat tota la nit tancat a la biblioteca de la petita ciutat francesa on treballa i, mentre ella ordena els llibres i prepara la sala de lectura abans d’obrir-la al públic, li oferix els seus pensaments i sentiments al voltant dels llibres i la biblioteca.

Comèdia-cabaret delirant en la qual es retrata de manera irònica i mordaç la situació actual. Maria Juan dóna vida a quatre personatges femenins atípics que afronten tan bé com poden els obstacles, obsessions i neurosis de les dones de hui en dia.

Torna uns dels èxits de la temporada passada al Teatre Micalet, Fent cua. Un espectacle sobre el joc de la vida on guanyar és lúnic important. I tu, què estaries disposat a fer per arribar a ser el primer?


Murphy. Tragedia en Handsome house escena 26.10.2013 tac catarroja teatreauditoricatarroja.com

Hermanas escena 26.10.2013 auditori de torrent auditoritorrent.com

Loulogio/El chou de Lou escena 18.10.2013 teatro olympia teatro-olympia.com

Un déu salvatge escena 18.09.2013 - 20.10.2013 teatre talia teatretalia.es

Una obra policiaca al mès pur estil Agatha Christie, i si alguna cosa podia eixir malament, acaba eixint pitjor. Un absurd i innovador joc teatral d’una companyia emblemàtica del teatre gestual.

La mort. La vida. Una cuina on es cuina tot. Tres germanes. La viuda, l’adolescent i el nóvio que arriba. Cal soterrar el pare. I li fan una festa. Les germanes es desfoguen. I per fi se’n va tot el món. Un any després tornen a reunir-se... Hermanas naix amb la intenció de parlar de la mort a través de la vida. Loulogio es la primera estrela de YouTube que ha aconseguit fer temporada en un teatre al nostre país. Un artista 2.0 que ha traslladat les seues històries del món digital al format teatre per a fer revolucionar crear un nou format d’espectacle on els sorprén amb absurds vídeos de la seua collita pròpia. Un déu salvatge és una intel· ligent comèdia on els quatre actors interpreten a quatre adults ponderats i reflexius que, poc a poc, van transformant-se en autèntics salvatges. Sàtira de la parella i de la relació amb els fills on es disecciona amb gran sentit de l’humor la societat contemporànea,


La Gente, de Pérez&Dislana escena 04.10.2013 - 06.10.2013 la rambleta larambleta.com ultura.vila-real.es/ Off Rambleta presenta La Gente. La gent té ganes de fer coses. La gent vol fer-se sentir. La gent vol organitzar-se. La gent s’implica. La gent s’expressa. La gent es queixa. La gent participa. La gent escolta. La gent pensa en la gent. La Gente és el segon treball de Pérez&Disla, companyia que naix de l’associació entre els artistes escènics Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Després de freqüents col·laboracions, donar-li moltes voltes i treballar també cada u pel seu compte decidixen unir forces per a posar en peu algun dels seus projectes. Tenen la idea de continuar proposant coses durant algun temps més.

Escola municipal de dansa contemporània de Vila-real dansa 14.10.2013 - 29.05.2013 vila-real cultura.vila-real.es

II Festival de dansa breu Vila-real dansa 04.10.2013 - 06.10.2013 vila-real cultura.vila-real.es

Curs 2013/14. Del 14 d’octubre al 29 de maig. Classes regulars per a totes les edats. Inscripcions els dies 2 i 3 d’octubre de 17 a 20h. El Convent, espai d’art, carrer Hospital, 5. info@ atempodansa.com. 605 30 15 23.

Diferents activitats per a gaudir de la dansa tindran llos a Vila-real, en aquest festival on vorem workshops, jornades, presentacions de llibres, videodansa, i lliurament del premi coproducció. Tot del 4 al 6 d’octubre al Auditori municipal de Vila-real.


Festival de Benvinguda 2013 octubre diferents espais uv.es/benvinguda:/ El Festival de Benvinguda 2013 arranca com cada tardor en la Universitat de València. Enguany, aquest esdeveniment social i cultural comptarà amb un ja habitual ampli i potent repertori musical, els concerts de Benvinguda: actuaran a València: Sr.Chinarro+ Pau (La Habitación Roja DJ set), Txarango + Catarres, Miss Caffeina+ Mox Nox, La Pegatina i mès música com Pájaro. Andrés Herrera, Barretjazz Ensemble o el concert d’obertura del curs acadèmic. I moltes més activitats culturals com la XVIII Mostra de Teatre Universitari a La Nau, o XVI Mostra d’Art Públic de Joves Creadors en el campus de Tarongers. I mès activitats com exposicions, cinema, presentacions de llibres, partides de pilota valenciana i activitats de La Nau Gran.

Tardoràlia música 11.10.2013 - 12.10.2013 vila-real cultura.vila-real.es:/ Tardoràlia és un festival de música independent organitzat pel Centre ACAF. En aquesta edició, la segona, el festival pretén portar al públic propostes interessants de tot tipus de música, de caire independent, que es desenvolupe adequadament als espais urbans de la vila. Propostes d’escenari o de carrer, musicals o d’arts escèniques que es moguen per circuits externs als sistemes de masses. Pretenem donar veu a propostes que es demostren avantguardistes, amb discursos crítics i que escapen a les programacions habituals.


Martí Quinto 1978-2013art 24.09.2013 - 12.01.2014 Consorci de Museus - centre del carme consorciomuseos.gva.es Rafael Martí Quinto ens remet a l’univers burgés de la quotidianitat, projectant una imatge particular del que significa romandre en ell, perquè podríem estar observant des de l’anonimat nocturn que proporciona un gratacel de Manhattan, des de la proximitat de la casa unifamiliar del costat, o des d’un pati de veïns, i, guardant les distàncies, ens recorda el punt perceptiu de l’autor que descrivia la quotidianitat en les pintures holandeses del XVII, recreant-se a detindre el temps perquè concedim importància al que ens rodeja.

Calo Carratalá Noruega 2011art 26.09.2013 - 24.11.2013 Consorci de Museus - centre del carme consorciomuseos.gva.es La col·lecció de quadros que podem vore és el resultat de l’experiència d’un viatge. El mes de novembre del 2011 a Noruega, Calo Carratalá invitat per Ingunn Van Etten, directora d’una de les residències per a artistes que existixen en Noruega. La Kunstnarhuset Messen es troba en Alvik, un xicotet poble situat en el Fiord d’Hardanger, prop de Bergen, i és un preciós casalot de fusta construïda en 1908 per la companyia del metall Bjølvefossen. La casa és en l’actualitat un animat espai cultural, on a més s’oferix la possibilitat de residir i treballar durant uns mesos a un reduït nombre d’artistes, tant noruecs com de la resta del món.


Inici de temporada al Centre Cultural La Nauart octubret la nau uv.es/cultura L’Aula de Teatre de la Universitat de València i l’Aula de Música del vicerectorat de cultura tornen amb les piles carregades per ocupar-se de la programació teatral i musical dirigida tant a públic universitari com a públic general. L’objectiu és doble: contribuir a l’oferta lúdica de la Universitat i formar un públic amb criteri. Pel camí, a més, han aconseguit ser un espai cultural consolidat i de referència a València que oferix també activitats de formació.

OPS / El Roto / Rábago. Un viaje de mil demonios (y un par de ángeles) art fins gener 2014 la nau uv.es/cultura Amplíssima exposició al Centre Cultural de la Universitat de València, que proposa una mirada sobre la seua condició d’artista capaç de traduir en imatges nivells de consciència tan diferents. Andrés Rábago (Madrid, 1947). Autodidacte. Col·laborador, com a OPS o El Roto, en revistes d’anàlisi política, de còmic i satíriques i en diaris. Autor de més d’una vintena de llibres. Il·lustrador de diverses obres i escenògraf. Coautor del curtmetratge d’animació La edad del silencio, de Gabriel Blanco. Ha realitzat prop de noranta exposicions individuals, tant dels seus dibuixos com de les seues pintures.


¡La caligrafía vive! art 05.09.2013 - 03.11.2013 muvim muvim.es Ricardo Rousselot és un cal·lígraf de referència internacional. El seu treball està present en la vida de milers de persones que gaudixen, segurament sense ser-ne conscients, dels seus lletres «dibuixades» sobre molts dels productes d’ús i consum quotidians. Considerat pels seus col·legues un mestre indiscutible, ha sabut actualitzar el paper que en el disseny gràfic exercix la cal·ligrafia. Amor i sensibilitat per la lletra, innovació respectant la tradició i una extraordinària facilitat en el maneig de la ploma i el pinzell són trets que defineixen el seu treball. En paraules del cal·lígraf francès Jean Larcher, Ricardo Rousselot «perpetua l’art de la bella escriptura».

Mal invierno llibres ed. El Nadir elnadir.es

Standards llibres Ed. Pálido fuego. palidofuego.com

Seixanta-quatre microrrelats carregats d’ironia, a vegades fregant el sarcasme, i la complicitat amb el lector; mirades a una societat davall el rigor d’un hivern de poderosos, impostors, però també d’insubmissió davant de la impunitat dels ‘minotaures’.

Convergència de trajectòries vitals Standards al mode en què algunes melodies populars són adaptades en temes de jazz, en Estàndards, les tendències cool més aberrants i les modes menys distingides en una genial successió de vinyetes d’una qualitat literària sorprenent.


L’estiu mès negreescena 04.10.2013 cinema centre cultural almussafes culturaalmussafes.comc Documental dirigit per Alba Forés i Rubén Soler Ferrer sobre el major desastre ecològic del País Valencià en els últims 20 anys: “Amb el documental “L’estiu més negre” volem explicar les conseqüències d’uns incendis tan devastadors. Volem mostrar el drama humà dels qui van viure l’experiència a primera línia de foc. Amb ells, recordem què va passar, valorem l’abast dels fets i apuntem alternatives de futur per evitar cap altre gran incendi forestal”. Posterior presentació i col·loqui a càrrec d’Alba Forés i Rubén Soler Ferrer, codirectors del documental. Entrada lliure. Apta per a tots els públics.

Rambleta Docs: Corazón Sueco, Sangre Finlandesa cinema 20.10.2013 la rambleta larambleta.com

Nanorambleta FILM cinema 26.10.2013 la rambleta larambleta.com

Una road movie intergeneracional i una reflexió sobre el fenomen migratori que durant els anys 60 i 70, va conduir 600.000 finlandesos a instal·larse en terres sueques buscant el treball que no trobaven en el seu país.

NanorambletaFilm recopila els millors curts d’animació internacionals seleccionats en els més prestigiosos festivals europeus per a oferir-los als més menuts. Xicotetes animacions per a grans espectadors.


N.55 OCTUBRE 2013 www.clickvalencia.com

902 750 890

click valencia .COM #RESTAURANTS #OCI #NIT #COMPRES #XIQUETS


L'aplec #restaurants Carrer dels Roters, 9 Valencia 969 119 986 Cuina tradicional valenciana al barri del Carme.

Taberna La Marrana #restaurants Alta, 46 (baix) València 658 618 926 lamarrana.com Un espai xicotet però íntim on podràs assaborir una varietat de plats locals i internacionals.

A.nou #restaurants Borrull 33, VALÈNCIA 963 912 986 anoucuina.es Restaurant de cuina mediterrània amb un toc d’intuïció.

Restaurant Delicat #restaurants Conde de Almodóvar, 4, València 963 923 357

Restaurant Casa Marcos #restaurants CALLOSA D’EN SARRIÀ 965 880 868 casamarcos.com Envoltat per la natura, gastronomia tradicional de la Marina i dels plats únics cuinats amb nispro.

Punt de Gust #restaurants c/ Navarra 16, Burjassot 960 455 314 puntdegust.com En Punt de Gust gaudirem, en un mateix espai, de productes, idees i sensacions. aprendre més i millor.


La bona estrella #restaurants

Murta, vins i tapes #restaurants

Rivendel #restaurants

pça manises 3, València 960 640 548 facebook.com/La-bona-estrella Ampli local amb terrassa amb la millor cervesa de bodega i una gran selecció de cóctels, plats, cafés i copes premium.

MURTA, 14. VALÈNCIA 961 336 971 facebook.com/La-Murta-vinsi-tapes El teu punt de trobada a Benimaclet: cultura, vins i tapes.

hospital, 18. VALENCIA rivendelrestobar.com Àmplia terrassa, concerts, projeccions i la unió de gastronomia i art.

Tasca la Tarara

La Cava del Negret

El Pessic

#restaurants cruz, 4. baix VALèNCIA 646 524 877 facebook.com/Tasca-La-Tarara Dinar, Sopar, Cafè, Begudes

#restaurants Calle de Calatrava, 15, 46001 València 963 923 301

#restaurants Reverendo Rafael Tramoyeres 3, valència 963 329 659 elpessic.es Un ambient cuidat al detall en què gaudir d'una cuina casolana i senzilla.


L'Esplai #restaurants Barón de San Petrillo,6. València 961 931 046 facebook.com/LEsplai Hamburgueses casolanes.

Jimmy Glass Jazz Bar #oci #nit Baja, 28. Valencia Local de genuí caràcter jazzístic, intemporal i cosmopolita.

Taller Torres Valencia #oci torres.es El Taller Torres València organitza periòdicament tallers i cursos que et permetran ampliar la cultura enològica i gastronòmica.

Arte&Facto #oci Pie de la Cruz, 8 VALÈNCIA 961 133 658 centroculturalartefacto. blogspot.com.es Arte&facto és un espai multidisciplinar.

Café London #oci #nit ENRIQUE NARVARRO, 8. VALÈNCIA 963 214 126 cafelondon.es Bones cerveses i intercanvi d’idiomes els dimecres a les 20h.

El musical #oci #nit BARÓ DE SANT PETRILLO, 14. VALÈNCIA facebook.com / ElMusicalDeBenimaclet Espai gastronòmic i sociocultural al cor de Benimaclet.


Café Cronopio #oci #nit barón de san petrillo, 46. VALENCIA facebook.com/CafeCronopio Llibres, concerts, menjars, exposicions, i copes.

Hocesventura #oci C/rio cabañas 25 Utiel 651 919 168 hocesventura.com ràfting, canoa-raft, barranc aquàtic, barranc sec, puenting (cursiva), espeleologia, rutes vinícoles, kayac.

La Gramola #oci #nit Baró de Sant Petrillo, 9. València facebook.com/pages/ LaGramola/225248440875763 Lloc ideal per prendre cafè o cervesa mentre xarres o llegeixes, amb bona música.

Irai moda #compres Alta, 38. valència 963 923 362 iraimoda.com Botiga de roba a València, dissenys originals i personalitzats.

Casa Rural l'Avia Tica #oci Benisuera, Valencia 678 223 447 Casa amb l’encant de les cases llauradores de època, on es respira pau i tranquil·litat en un ambient molt familiar.

Joanot &cia #compres carrer de la GUÀRDIA CIVIL, 23. València 963 356 592 joanoticompanyia.com L’oferta més variada de productes valencians de qualitat i de literatura contemporània.


Café de las Horas #oci #nit

Cafetería Librería Chico Ostra

Conde de Almodóvar, 1 46003 Valencia 963917336 cafedelashoras.com Cafés especials, tés de totes les procedències, i còctels internacionals.

Músico Belando, 15. VALENCIA 96 071 99 44 chicoostra.com Espai interactiu obert a propostes culturals.

La pinça

Miss Cake

#compres Pintor salvador Abril, 34. valència 963 250 582 facebook.com/lapinsa Boutique gastronòmica. Cafeteria, moda, música, terrassa, exposicions.

#oci #nit

Rugat 10 963 128 725 #compres dulcesmisscake.com Rebosteria Creativa. Temàtiques originals i personalitzades. Per a qualsevol tipus d'esdeveniment.

Ubik Café #oci #xiquets Literat Azorín, 13 VALÈNCIA 963 74 12 55 ubikcafe.blogspot.com Llibreria-cafeteria, exposicions, espai per a xiquets i tapes fredes….

Cooltra #compres Ribalta, 6. València cooltra.com Lloga una moto i viu la ciutat des d’una perspectiva local.


Beers & Travels #compres serranos, 19. València 961 140 425 beersandtravels.com Vine amb nosaltres a descobrir, gaudir i difondre el plaer de beure cervesa.

Ampliarte #compres Miracle del Mocadoret, 10. valència 963 267 277 ampliarte.com Fotoregals, fotografia d’estudi, disseny gràfic, polaroid, art emergent...

GREEN kids #xiquets masquefa, 40. valència 963 891 899 greenkids.es Tenda de jocs didàctics i llibreria infantil per aprendre més i millor.

ANUNCIA EL TEU LOCAL PER 25,00 €/MES + 15.000 revistes + 50 punts DE distribució 902 750 890 www.clickvalencia.com


Clickentrada octubre 2013  
Clickentrada octubre 2013  
Advertisement