Page 1

N.49 FEBRER 2013 www.clickentrada.com

902 750 890

click ENTRADA .COM Cicle de concerts al Centre Cultural d'Almussafes


ENTRADES AMB DESCOMPTE

CLICKENTRADA. info@clickentrada.com PUBLICITAT 902 750 890 EDITA clickandmedia.com COORDINACIÓ Bárbara Cócera ESPAIS Mauro Escuin ADMIN María Benito González WEB Guillem Chulià SOCIAL Pedro Llinares IMG Vicent Font Correcció i traducció Maika Ros, Roger Sarrià, Mireia Mora. DISTRIBUCIÓ Àngel Font Col·laboradors Ana Garcia, Anna Sanchís, Alicia Brocal, Borja Català, Carlos Madrid, Cayetana Ágreda, Faus Olmos, Gabi Ochoa, Gara González, Ginés Vera, Irene Rodrigo, Jaume Nieto, Javi Olcina, Jorge Medina, José Manuel Almerich, Jordi Torres, Laura Garcia, Laura Visiedo, Llibreria Dadà, Lucia Teruel, Mª Eugenia García, Marina Sanjuán, Marta Bermúdez, Núria Agulló, Pau Berga, Pau Vercher, Pepa Gómez, Raquel Hernández, Ricard Chulià, Rosa Chorro, Rosana Hernández, Teresa Mata. Agraïm a tots els col·laboradors la seua aportació però no es fem responsables de les seues opinions. Publicació impresa 100% en paper ecològic. Depòsit Legal V-4121-2008.

Amb el suport de:

clickentrada.com


Cicle de concerts al Centre Cultural d'Almussafes música 08.02.2013 - 15.02.2013 Centre Cultural d'Almussafes culturaalmussafes.com

El dia 8 i el 15 de febrer gaudirem a la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes de dos concerts, el dia 8 Andreu Valor Concert íntim i el dia 15 Verd Cel amb Els dies del Sauri. Andreu Valor va editar en 2010 el seu primer treball discogràfic, En les nostres mans. Després del bon resultat d’aquest primer treball, l’autor enfronta amb força i il·lusió el seu segon treball discogràfic en solitari, A l’ombra de l’obscuritat. En una situació com l’actual, el moment pot semblar obscur, però l’obscuritat no pot tindre ombra sense llum, per menuda

que siga. Aquesta és la intenció del nou treball, paraules i paraules, melodies i compassos, que puguen possibilitar la millora necessària per al col·lectiu, per a tots! Respecte i sentiments. Que la memòria no s’oblide! Amb Els dies del saurí, Verd Cel oferix el seu treball més íntim. En el seu quart disc, assolix una calidesa musical que fa ressorgir les seues emocions més profundes. Verd Cel parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim.


De Miguel a Miguel escena 09.02.2013 Auditori Municipal de Vila-real cultura.vila-real.es Miguel Molina es convertix en Miguel Hernández en l’escenari i no sols ens apropa a la presència del poeta, sinó que també ens conduïx a l’interior de la seua cel·la, a la realitat d’un poeta universal abandonat pel món que li va tornar el rostre. L’únic ressort que li queda és la paraula! La música, composta de forma original per Luis de Arquer i interpretada per ell mateix al piano i per la violoncelista Gabrielle Kaufman, és l’element essencial que cohesiona els versos de Miguel Hernández recitats per Miguel Molina creant una atmosfera única.

Eufòria escena 23.02.2013 Auditori Municipal de Vila-real cultura.vila-real.es Eufòria és un espectacle que segurament no donarà resposta a preguntes com ara: amb la que està caient, vorem algun dia la llum al final del túnel? Anem directes al cataclisme? Eren els nibelungos hermafrodites?... A falta de resoldre satisfactòriament aquestes i d’altres qüestions importants, el que sí podem fer és ajuntar-nos durant més d’una hora al teatre i viure una catarsi estúpidament intel·ligent. O intel·ligentment estúpida. I és que, siguem realistes, s’ha acabat l’alegria, s’ha acabat la tristesa, ara només queden la depressió... o l’eufòria.


Eva's Show escena 02.02.2013 - 24.02.2013 La Rambleta larambleta.com Comèdia durant la qual assistirem a les vicissituds d’Eva i les seues dues amigues, Laura i María, al llarg d’una nit a la ciutat en la qual Eva descobrix que el seu ex, Adán, té la intenció de casar-se l’endemà. Marcat pel to de cabaret, dos àngels/ mestres de cerimònia aniran interpretant tots els personatges amb qui les xiques es trobaran. Serà el públic qui decidirà, votant durant l’actuació, què vol que passe. Així, ens donen la possibilitat als espectadors de convertir-nos en déus i jugar amb els personatges i, per tant, amb el seu destí final. Aprofiteu aquesta ocasió excepcional per a riure sense descans durant setanta minuts dels bons, no vos en penedireu!

Nova programació al Circuit Café Teatre escena Circuit Café Teatre circuitocafeteatro.com Arriba la nova programació febrer-març amb monòlegs, màgia còmica, esquetxs d’humor i d’improvisació. Podrem gaudir d’alguns dels monologuistes més sol·licitats, com Óscar Tramoyeres, Pablo de los Reyes, Jesús Manzano o Rafa Forner. Quant a la màgia còmica, Karim, primer premi del Circuit en 2010, amb Pide un deseo, i a més, Juanjo de la Iglesia, que ha col·laborat amb el circuit, estarà amb Todos somos Rappel. La improvisació ve de la mà de Teatro Instantáneo. I que no se t’escape perquè encara els queden algunes actuacions a Maria Juan y 100% Freak. Si vols conéixer la resta d’artistes, consulta circuitocafeteatro.com i seguix-nos a Facebook i Twitter.


L’Aula de Teatre de la Universitat de València escena febrer Sala Matilde SalvadoR - la nau uv.es/cultura L’Aula de Teatre de la Universitat de València torna amb les piles carregades per ocupar-se de la programació teatral d’hivern a la Sala Matilde Salvador. Pel camí, a més, han aconseguit ser un espai teatral consolidat i de referència a València. Gaudirem de Sr. Andreu per Laspontània teatre, Y cambiamos de vida, taller de Teatre Escena Erasmus de la UV, Darwin (Adaptació de la correspondència entre Charles Darwin i Asa Gray) per Dramatúrgia 2000 amb la col·laboració de Zircó Producciones, El pelícano d’August Strindberg per escena cero. La entrada es gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de dues hores abans del començament a la consergeria de La Nau.

Faemino y Cansado. Parecido no es lo mismo escena 13.02.2013 - 17.02.2013 Teatro Olympia teatro-olympia.com

Los hombres no mienten escena a partir 20.02.2013 Teatro Olympia teatro-olympia.com

Parecido no es lo mismo és una nova volta de clau (ja són molts anys collant-la) als plantejaments estètics i ideològics de Faemino i Cansado. És un espectacle semblant, sense ser el mateix.

La sinceritat és la base de l’harmonia conjugal? Els nostres protagonistes volen saber la veritat els uns dels altres. Divertida i intel·ligent comèdia no exempta d’intriga on cap veritat està exempta de perill i cap mentida no té conseqüències.


Històries velles i novelles escena 24.02.2013 L'Horta Teatre lhortateatre.com

Sin ti escena 21.02.2013 - 24.02.2013 Sala Russafa salarussafa.es

Bildelberg Club Cabaret escena 08.02.2013 - 10.02.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

Fent cua escena 14.02.2013 - 03.03.2013 Teatre micalet teatremicalet.org

Josep Enric Grau i Pau, el seu gripau, interpreten i canten conten històries velles i novelles. Les velles les han llegides o els les han contades, i les novelles són seues. Barreja cançons, endevinalles, contes, rondalles, acudits, un tot convertit en un espectacle audiovisual.

A través de l’humor i del sarcasme es posen sobre les taules les pors, esperances i fantasmes que sorgixen a l’enfrontarse al fi de les relacions sentimentals. Un nou punt de vista, desmitificador i ple d’humor, per a parlar el que comença quan acaba l’amor.

Després de passar per un rigorós control policial, i sota el màxim secretisme, els membres del club Bildelberg (el públic) assistixen a una reunió d’urgència on les persones més poderoses del món decidixen el futur de la humanitat amb números de cabaret!

És una peça insòlita que no té una acció, en què res no passa. No res, però tot. Poseu dos dones juntes, desconegudes, després tres, en fila índia, en qualsevol cua (l’INEM, el cine, un concert...). Introduïu un home entre elles. La competició i el conflicte sorgix.


Nasty Boogie música 07.02.2013 Café London cafelondon.es

Domisol Sisters música 14.02.2013 Café London cafelondon.es

Radio Lux música 21.02.2013 Café London cafelondon.es

Sandra Boïls i Joan Soler a la guitarra música 28.02.2013 Café London cafelondon.es

Trio de Blues clàssic, al més pur estil del Mississippi, usant els intruments d’aquella època, slide guitar, kazoos, harmòniques i taules de llavar. Entrada gratuïta

Grup musical format per set xiques, pianista I contrabaix. Amb aspecte retro, interpreten música dels anys 30, 40 i 50 i fan retrocedir al públic en el temps fins a l’Era Swing.

Marina Moreno (Malayuna), Angel Vela (Los Perros Del Boogie) i Josevi Cañas (Aviso legal) versionen clàssiques o modernes de blues, soul i rock & rol, on les influències regnen en Ray Charles, Nancy Sinatra, Elvis, Chuck Berry, Mudy Watters, The Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd, The Police...Entrada gratuïta

Nit de jazz i bossa nova amb una de les millors guitarres i la meravellosa veu de Sandra Boïls. Entrada Gratuita


Room Art 2013 art a partir 28.01.2013 Consorci de Museus - Centre del Carme consorciomuseos.es Room Art ès una plataforma d’investigació composta per noves generacions d’artistes valencians, impulsada per l’empresa ROMEU i el Consorci de Museus. Per mitjà del binomi Universitat/Empresa, Room Art ha propiciat una proposta activa per a la promoció i el desenvolupament de l’art contemporani valencià. Se seleccionen 12 artistes novells que tenen l’oportunitat de treballar sobre un tema proposat i el resultat se plasma en una exposició. Sota el títol Espai XXI, la present edició recupera el moviment artístic que va haver-hi a València en la dècada dels 60 del segle passat, l’Art Normatiu, vist des de la perspectiva actual.

La presencia y la figura art 16.01.2013 - 21.04. 2013 Consorci de Museus - Centre del Carme consorciomuseos.es Aquesta exposició col·lectiva d’artistes de la Comunitat pretén acostar al públic l’art i als artistes valencians de la nostra contemporaneïtat a través d’un nou discurs, proposat per l’artista i professor José Saborit. L’exposició reunix l’obra de 29 pintors de la Comunitat Valenciana o vinculats, nascuts entre els últims anys 50 i la dècada dels 80. Junt a ells una gran nòmina d’artistes que s’han guanyat també un nom en la pintura valenciana. L’exposició es presenta en quatre grans blocs temàtics on es reafirma la importància de la figuració en la pintura: el retrat, la figura humana, el paisatge vegetal i el paisatge metafísic o romàntic.


Arriben bandes. Societats musicals valencianes art fins al 30.06.2013 Museu Valencià d'Etnologia museuvalenciaetnologia.es L’exposició Arriben bandes. Societats musicals valencianes intenta desentranyar què és i com funciona una banda i quin tipus de relacions du a terme amb la societat en què s’inscriu. Tracta de descobrir l’enorme riquesa humana i cultural d’una organització que, en l’ampli registre de valors que la definixen –disciplina, cooperació, solidaritat– es destaca per un de principal: fer música perquè en gaudisquen els altres. La mostra és un homenatge a l’esforç i la generositat dels músics valencians en la ingent tasca d’augmentar i difondre el paisatge sonor que ens caracteritza.

Amb altres ulls art 16.01.2013 - 17.02.2013 Sala Oberta - La Nau uv.es/cultura Amb uns altres ulls és un projecte de fotografia participativa desenvolupat amb alumnes, majoritàriament d’ètnia gitana, del Col·legi Santiago Apòstol del Cabanyal. Servint-se de les eines tècniques, narratives i reflexives treballades durant diversos mesos de tallers, els participants construïxen un retrat fotogràfic de la seua intimitat quotidiana al barri. En última instància, Amb uns altres ulls pretén impulsar entre els altres grups socials de la ciutat una nova visió, autogenerada i no imposada, d’un col·lectiu en risc d’exclusió: exclusió social i exclusió dels discursos i les representacions en l’esfera pública.


ABONAMENT de les arts ESCÈNIQUES AUDITORI MUNICIPAL VILA-REAL FEBRER - MAIG 2013

0€

PREU 5

De Miguel a Miguel

Dissabte 9 de febrer de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 12 €

Eufòria

Dissabte 23 de febrer de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 5 €

Bailando con lobas

Dissabte 2 de març de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 5 €

Fisterra

Dissabte 9 de març de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 12 €

Tatuaje

Dissabte 16 de març de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 10 €

Wilt: El crimen de la muñeca hinchable Dissabte 6 d’abril de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 15 €

Tartufo

Dissabte 25 de maig de 2013 1a sessió 20.00 h • 2a sessió 23.00 h preu sense abonament 10 €

cultura Vila-real cultura.vila-real.es


¿Por qué mentimos? de Dan Ariely LLIBRES Ed Ariel editorialariel.com g.v. ¿Por qué mentimos? Tal vegada per a obtindre un benefici? I llavors, per què ens mentim a nosaltres mateixos? El professor Donen Ariely que ja sorprengué amb èxits de venda amb els seus dos llibres Las ventajas del deseo i Las trampas del deseo, ens acosta ara a aquesta realitat més que quotidiana: la mentida i els seus beneficis. El llibre analitza fonamentalment les forces racionals cost-benefici que presumiblement impulsen la conducta deshonesta i les forces irracionals a les quals no donem importància, però la tenen, a través d’experiments i d’experiències en la vida real.

Blancanieves debe morir, de Nele Neuhaus LLIBRES Ed Maeva maeva.es g.v. Blancanieves debe morir és un thriller en el qual un exconvicte torna al seu poble després d’haver complit una condemna per assassinat. L’aparició d’un esquelet en un antic aeròdrom i el ressentiment del que va succeir entre els veïns serà el caldo de cultiu perquè la trama vaja teixint-se al voltant del protagonista. Amb un ritme creixent la novel·lista debutant Nele Neuhaus aconseguix donar vida a un elenc extraordinari de secundaris amb un protagonisme clau en el discórrer dels esdeveniments.


Tapas y vinos ¡con amor! gastronomia 14.02.2013 Taller Torres Valencia torres.es Eres dels qui pensa que l’amor passa per l’estómac? Aquest és el teu taller! Comentarem mites i realitats al voltant del vi i la gastronomia, aprendrem les regles bàsiques del maridatge i, entre fogons, prepararem delicioses tapes amb l’ajuda del cuiner Gregorio Arranz, que degustarem amb vins Torres. Informació y reserves: eltallervlc@ torres.es 678 198 293.

Dos dias en Nueva York cine a partir 15.02.2013 Cines Babel cinesalbatrosbabel.com

Blue Valentine cine a partir 22.02.2013 Cines Babel cinesalbatrosbabel.com

Un film que se centra en les dificultats de les relacions humanes. Marion s’ha separat de Jack, però el seu nou nóvio se les haurà de vore amb l’excèntric pare i amb tota la família d’ella durant una visita de dos dies en New York.

Després de conviure durant sis anys i tindre una filla, Dean i Cindy han decidit casar-se, però llavors el seu amor comença a afonar-se. Intentant salvar la relació, Dean proposa anar a passar la nit a un hotel temàtic, on trien “l’habitació del futur”.


El Carabasser REVERENDO RAFAEL TRAMOYERES, 35. VALENCIA facebook.com/elcarabasser

Summa (Espai Rambleta) bulevar sur esquina pio ix. valencia 960 011 511 ehgambrinus.com/escuela-devalencia

Taller Torres Valencia torres.es

Fisioteràpia LiriosDueñas FRANCISCO CUBELLS, 31 BAJO VALÈNCIA. 963 281 071 fisioterapiavalencia.es

Pintxos i tapetes a Benimaclet, el paradís de la carabassa en temporada. Pintxos y montaditos en benimaclet, el paraiso de la calabaza en temporada. Pintxos and sandwiches bar in benimaclet, The paradise of pumkin in season.

El millor de la Sucursal ara en Espai Rambleta. Lo mejor de la Sucursal ahora en Espai Rambleta. Now the best of “la Sucursal” in Espai Rambleta.

Divulgació de la cultura del vi, cursos i tallers per a ampliar la teua cultura enològica. Divulgación de la cultura del vino, cursos y talleres para ampliar tu cultura enológica. The Wine culture dissemination, courses and workshops to widen your enological culture.

Un gran equip de professionals preocupats per la teua salut i benestar. Un gran equipo de profesionales preocupados por tu salud y bienestar. An outstanding team of professional committed to your health and well-being.


Vitarmoni AV/ BURJASSOT, 283. VALÈNCIA. 615 321 855 vitarmoni.com

Sarrià Masià Serveis Lingüístics sarriamasia.com

Murta, vins i tapes MURTA, 14. VALÈNCIA 961 336 971 facebook.com/La-Murta-vinsi-tapes

El musical BARÓ DE SANT PETRILLO, 14. VALÈNCIA facebook.com/ ElMusicalDeBenimaclet

En Vitarmoni s’aborda de manera integral l’atenció de cos i ment. En Vitarmoni se aborda de manera integral el cuidado de cuerpo y mente. In Vitarmoni we take care fully of your body and your mind.

Traduccions, correccions i assessorament lingüístic. Traducciones, correcciones y asesoramiento lingüístico. Translations, proofreading and language advice.

El teu punt de trobada a Benimaclet: cultura, vins i tapes. Tu punto de encuentro en Benimaclet: Cultura, vinos y tapas. Your meeting point in Benimaclet: Culture, wines & tapas.

Espai gastronòmic i sociocultural al cor de Benimaclet, a la seu del Centre Instructiu Musical (CIM). Espacio gastronómico en el corazón de Benimaclet , en la sede del centro instructivo musical (CIM). Cultural and gastronomic space in the heart of Benimaclet, at the Musical Centre (MIC)


Café London ENRIQUE NARVARRO, 8. VALÈNCIA 963 214 126 cafelondon.es

Irai Moda CALLE ALTA, 38. VALENCIA 963 923 362 iraimoda.com

Greenkids masquefa, 40. valència 963 891 899 greenkids.es

Cooltra Ribalta, 6. València cooltra.com

Bones cerveses i intercanvi d’idiomes els dimecres a les 20h. Buenas cervezas e intercambio de idiomas los miércoles a las 20h. Good beer and lenguage exchanges meetup groups every Wednesday at 20 h.

Botiga de roba a València, dissenys originals i personalitzats. Tienda de ropa en Valencia, diseños originales y personalizados. A clothing shop in Valencia, original and customized designs.

Proporcionem formes de joc on la qualitat és una de les premisses per aprendre més i millor. Proporcionamos formas de juego donde la calidad es una de las premisas para aprender más y mejor. We provide forms of gaming in wich quality is one of the premises to learn more and better.

Lloga una moto i viu la ciutat des d’una perspectiva local. Alquila una moto y vive la ciudad desde una perspectiva local. Rent a motocicle and line the city from a local perspective.


FEBRER / FEBRERO / FEBRUARY 2013 www.clickvalencia.com

902 750 890

click valencia .COM

shopping / eating / and night life

Clickentrada Febrer 2013  

Entrades amb descompte

Clickentrada Febrer 2013  

Entrades amb descompte

Advertisement