Page 24

Opdrachtomschrijving Vergroot de naamsbekendheid van Volksuniversiteit Eindhoven onder de doelgroep jongeren& jong volwassenen en zorg voor meer aanmeldingen.

Concept Lekker wat aan het drinken en ineens ben je even uitgepraat(wat niet eens vervelend hoeft te zijn). We hebben allemaal hetzelfde trekje, even kijken wat er allemaal op tafel ligt en of er nog iets lekkers op de kaart staat. Een bezigheidje. Wij gaan het iets makkelijker maken om dan ook meteen weer een gesprek te beginnen, sinds dat is waar de volksuniversiteit voor staat. Over Spaans bijvoorbeeld, jezelf verrijken op een meer wat sociale basis, dan dat er echt nog een diploma gehaald moet worden. Leren is leuk!

Idee Terras Triviant. Op de tafeltjes van Eindhovense terrassen plaatsen we een bakje met daarin verschillende vragen. Elke vraag is gerelateerd aan een van de vele cursussen die je op de Volksuniversiteit kunt volgen. Daarnaast zit in elk bakje ook nog een secret question. Het antwoord op die vraag kun je invullen op de website om een cursus naar keuze te winnen. Een simpel, klein, bijna kosteloos, maar leuk spelletje dat naamsbekendheid genereerd onder jongeren en in Eindhoven over het algemeen.

Aangenaam  

Creative Advertising portfolio Concept& Copywriter

Aangenaam  

Creative Advertising portfolio Concept& Copywriter

Advertisement