Page 16

Opdracht omschrijving Met haar 53 franchise vestgingen in Nederland vertegenwoordigt Autotaalglas verschillende regio’s. Echter moet de aquisitie door de garagehouders zelf gedaan worden. Zij zijn geen verkopers met mooie praatjes, maar wel vakmannen. Er moet dus een presentatietool komen die het ze makkelijker maakt om potentiele klanten te presenteren wat Autotaalglas ze te bieden heeft.

Concept “Ons kent ons”, de wereld van de garagehouders is er niet een in pak, met overdreven taalgebruik of marketingtrucjes. Het is een wereld waar gewoon de kaarten open op tafel gelegd worden, om dan samen eens te kijken hoe we het zo goed mogelijk op kunnen lossen. Wij begrijpen elkaar en om die reden gaan wij niet tegenover de klant zitten maar naast de klant en dit doen we dan ook letterlijk.

1. Cursusdag. Samen een dag gezellig aan de borrel met n lekker kaasje, want de toolkid moet algemeen en goed worden uitgelegd. In de vorm van een rollenspel kunnen ze allemaal dan wennen aan het nieuwe systeem.

2. DM “Om de tafel-kleed” De franchisers sturen mogelijke klanten een DM brief waarin we vragen of we een keer met een goede appelflap en n bak koffie langs kunnen komen. Misschien kunnen we elkaar van dienst zijn. Bewust geen stijve brief, maar een warme ijsbreker.

Aangenaam  

Creative Advertising portfolio Concept& Copywriter