Page 1

HOTEL OG konference

wellness fitness


Velkommen DGI Huset Herning ligger centralt placeret i Hernings centrum med parkering lige uden for døren og 400 meter til banegården. Med topmoderne inden og udendørsfaciliteter til fitness og wellness, Vandkulturhus med klatrevæg, 4 forskellige bassiner, cafe, 152 hotelværelser samt konferenceafdeling danner vi den perfekte ramme til ethvert formål – både små og store møder, ligesom vi har stor erfaring i afvikling af teambuilding arrangementer for både virksomheder og private.

Lobby området Cafeen ligger centralt placeret i husets lobby og er mødested for mange mennesker. Vi skifter løbende vores menukort, som er tilpasset efter årstidens friske råvarer. I DGI Huset Herning er ernæringsrigtig kost i højsædet og vores personale sætter en ære i at gøre måltidet til en oplevelse, hvad enten det er en sandwich ”to go” eller en 3-retters menu i forbindelse med et større arrangement.


HOTEL OG konference

Små som store møder Konferenceafdelingen udgør 1 mødelokale til 250 personer, 2 mødelokaler til 72 personer samt 3 gruppelokaler til 10 personer. Alle lokaler er udstyret med topmoderne AV-udstyr og trådløst netværk over hele huset samt egen konferencekoordinator.

welln vandkulturh

Vi skræddersyr gerne et oplæg

med priser til jer og står til enhver tid til rådighed for en rundvisning,

Scan QR koden og bliv inviteret indenfor i DGI HUSET

hvor I kan få et indtryk af stedet og vores faciliteter.


Overnatning aktivitet og velvære Overnat på vores 3-stjernede hotel med 152 moderne værelser til favorable priser. Hotellets stilrene indretning afspejler Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farver. Som gæst er der fri adgang til fitness, Vandkulturhuset og wellness. På hotellets øverste etage er der indrettet 40 superior værelser med ekstra forkælelse. Parkering i parkeringshuset er gratis for hotellets gæster.

Ønsker I en firmaaftale med fordelagtige priser på møder og overnatning, så kontakt os

DGI Huset Herning Kousgaards Plads 3 · 7400 Herning · tlf. 96 26 74 00 konference@dgi-husetherning.dk” · www.dgi-husetherning.dk

grc.dk

på telefon 96 26 74 00 eller på mail konference@dgi-husetherning.dk

Konference  
Konference  
Advertisement