Page 1


2

Velkommen

Indhold Generel information Holiday Centre. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 Club Lux • børneudstyr . . . . . . . . . . . . . . . 6 BørneBanden. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 Vi er til for dig . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 Den tredje alder • grupper . . . . . . . . . . . 10 GolfRejser. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 Rejsemål Det Røde Hav. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dykkerrejser ved Det Røde Hav. . . . . . . . Gran Canaria . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tenerife. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Malta. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Helse og velvære på Malta. . . . . . . . . . . . Danebu, Norge. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Danmark. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

12 21 22 30 40 49 50 54

Kære gæster, Vinteren er snart over os. Og det betyder at vi så småt skal vænne os til den mørke, kolde årstid - i hvert fald her oppe mod nord. Anderledes er det mod syd - på Kanarie-øerne Tenerife og Gran Canaria, ved Det Røde Hav og på Malta. Her kan vi byde på både sol og varme i vintermånederne. Med hoteller og feriecentre de smukkeste steder, massevis af udflugter på hvert rejsemål, samt golfferie på Tenerife og welness-ferie på Malta. Vil I blive under de nordlige himmelstrøg, kan vi give jer en god, snerig vinter ferie i Norge. Og i Danmark står vores danske feriecentre klar med sjove og hyggelige oplevelser hver dag hele året. I dette katalog giver vi en forsmag på alt det der venter jer. Forhåbentlig giver kataloget jer lyst til at holde ferie hos. I så fald ses vi ude i ferielandet. God fornøjelse og på gensyn.

fe med le vælg jeres

Benny Overgaard Adm. direktør

Mellieha, Malta

Buganvilla, Gran Canaria


eriebolig ethed

Velkommen 3

Om jeres ferie bliver den dejlige oplevelse I alle har set frem til, afhænger naturligvis af de indtryk som det valgte rejsemål byder på - miljøet, de folk I møder, stemningen og kulturen. Men rammerne om ferien - der hvor I bor på rejsen - er mindst lige så vigtige. Vi gør det der for ekstra let for jer at sammenligne de enkelte steder. Hvert hotel og feriecenter har fået en kategori. Systemet er vores eget, og skal kun bruges til at sammenligne opholdsstederne i vores program. Uanset hvilket hotel eller feriecenter I vælger, er der visse kvaliteter I er sikre på, selv inden for den laveste kategori. Alle steder har fx toilet og bad, samt et vist niveau for rengøring og service. Vores kategorier ser sådan ud:

Beskedne

Beskedne, enkelt indrettede hoteller/lejligheder, med få faciliteter.

Enkle

Enkle, hyggelige, ofte familiedrevne hoteller/lejligheder, med visse faciliteter.

Populære

Populære mellemklasse hoteller/lejligheder, god atmosfære med flere faciliteter - oftest swimmingpool.

Komfortable

Komfortable hoteller/lejligheder med internationalt præg og atmosfære, velindrettede lejligheder og mange faciliteter.

Luksuriøse International luksusklasse med mange faciliteter - eksempelvis shoppingarkade, fitnesscenter ol.


4

Holiday Centre

vores

Holiday Centr

jeres hjem når I er hjemm

Velkommen til en særlig del af vores charterprogram - de steder der går under navnet Holiday Centre. Her får I alt hvad hjertet begærer på en ferie: store boliger, swimmingpool for hele familien, plads til privatliv, og mange aktiviteter. Og så ligger centrene de bedste steder i hvert område.

Mere end et hotel - mere end en feriebolig Vi har haft dig og din familie i tankerne fra den dag vi startede med at bygge feriecentre. Vi giver jer service, faciliteter og bekvemmelighed, akkurat som på et hotel. I får også plads, frihed og rummelighed, præcis som I kender det fra en god feriebolig.

Ro eller aktivitet - valget er jeres Ønsker I fred og ro, kan I blot nyde livet i skyggen af palmerne. Vil I prøve noget nyt og spændende, kan I glæde jer til de mange oplevelser og arrangementer. Centrene har hver deres aktivitetsprogram, som hele tiden er under udvikling og fornyelse. Når børnene er med i skoleferierne, er BørneBanden det helt rigtige sted at more sig og møde nye kammerater. Banden huserer også når der er børn nok uden for skoleferien.

I bor de bedste steder Alle feriecentre ligger tæt ved hav og strand, i harmoni med det lokale miljø og nær en masse attraktioner. Hvert center har sin egen charme og en række faciliteter der kendetegner netop dét sted - fx restaurant med populære lokale specialiteter. I centrene er der også barer, legepladser og swimmingpoolområder. I finder lignende feriecentre hos os i Danmark og Norge.

Mellieha, Malta


Holiday Centre 5 Buganvilla, Gran Canaria

re

mefra

Atlantic, Tenerife Mellieha, Malta

Atlantic, Tenerife

Mellieha, Malta


6

Club Lux • børneudstyr

ClubLux - når I rigtig skal forkæle jer selv på Tenerife og Malta Mange gæster vil gerne have lidt ekstra høj service og kvalitet, ud over de fine forhold der i forvejen findes på vores feriecentre. Der for har vi en række håndplukkede lejligheder og bungalows på Tenerife og Malta. De går under navnet ClubLux. Når I bestiller en af disse er der: • Vin, vand, øl, chips, kaffe, te, sukker samt brød, ost, smør og skinke i køleskabet ved ankomsten • Daglig opvask, mikroovn, hårtørrer, badekåber, samt store badelagener der kan medbringes til swimmingpoolen • Lån af videofilm kvit og frit på Malta • Gratis pay-tv på Tenerife Kort sagt - ClubLux har en række ekstra raffinementer der gør ferien særlig komfortabel. Oplysninger om priser findes på siderne for Tenerife og Malta. Kig blot efter ClubLux-mærket.

Lej børneudstyr - og spar en masse besvær I kan gøre jeres ferie ekstra nem hvis I lejer børneudstyr hos os. Lej en babypakke med seng, badekar, puslepude, paraplyklapvogn og barnestol (0-2 år) for kun 150 kr. pr. uge. En børnepakke med seng, paraplyklapvogn og barnestol (2-4 år) kan lejes for kun 125 kr. pr. uge. Pakkerne kan lejes når I skal på ferie i centrene på Malta (Mellieha), Tenerife (Atlantic) og Gran Canaria (Buganvilla). De skal bestilles senest 14 dage før afrejse. Men skynd jer - der er rift om dem, så bestil hellere jeres pakke med det samme, hvis I vil være sikre på at få en.


BørneBanden 7 BørneBanden er et sandt eldorado for børn mellem 4 og 12 år. Den er åben i skoleferierne - og udenfor når der er børn nok - i vores feriecentre på Malta, Tenerife og Gran Canaria. BørneBanden er stedet hvor alle friske unger morer sig med andre. Banden tager på udflugter, skattejagt, vandreture og orienteringsløb. BørneBanden afholder også konkurrencer i fx svømning hvor bandemedlemmerne får sit eget diplom. Og så er der Møgungeaften hvor vi laver alt det ballade vi ellers ikke må.

Børne

velkommen i

Banden


8

Vi er til for dig

til for dig - n책r som helst vi er

du har brug for det


Vi er til for dig 9

Hos os er du ikke blot et nummer i køen. Her er du og din familie i centrum - både i vores rejsebureauer og på feriestederne. I bureauerne er vi klar med masser af råd og vink, samt relevant information når rejsen bestilles. Vores medarbejdere er du's med rejsemålene, og de besøger jævnligt alle steder for at yde den bedste kundeservice. Både personalet i hotelreceptionen og vores danske guider på alle rejsemål ser det som deres største opgave at give jer den allerbedste ferie. De kender både feriested og lokalbefolkning til bunds, og de forstår jeres ønsker og behov. Alle vores rejseledere er i øvrigt professionelt uddannede på vores guideskole.

Ud på eventyr Hvem vil ikke gerne slappe af og bare indsnuse stemning i ferien? Det vil sikkert de fleste. Men lige så tit vil I måske ud og prøve nye kræfter, overskride grænser og udfordre jer selv og hinanden. Vi tilgodeser alle ønsker. Udbuddet af oplevelser, aktiviteter og udflugter udvikles konstant. Vi skræddersyr ferieeventyr for både børn, voksne og hele familien. I feriecentrene finder I hver uge et stort aktivitetsudbud, og I kan komme på spændende udflugter på alle rejsemål.

Udflugter På vores udflugter kan I opleve sider af rejsemålet, I ellers ikke får set. Se landets natur, hør om dets historie og kultur fortalt af dansk rejseleder, der kender sit stof til bunds. Jeres ferie får uden tvivl en ekstra dimension på vores udflugter.

På egen hånd Hvis I selv vil opsøge seværdighederne, kan I fx leje en bil - enten hjemmefra eller på stedet. I kan fx besøge Maltas og Tenerifes små charmerende naboøer. På Malta finder I Calypsos ø, den frodige Gozo; og på Tenerife er naboen den smukke, grønne ø La Gomera. Vi har sågar et særligt hæfte med ruteforslag og andre nyttige oplysninger. Hæftet hedder På Egen Hånd, og I kan købe det på rejsemålet.

Sport til vands og til lands Hele familien kan more sig i swimmingpoolen med vandaerobic, vandpolo og svømmekonkurrencer. I kan også lære at dykke med flasker på alle vores rejsemål. Netop hvad angår dykning har vi flere tilbud ved Det Røde Hav. Og så er der tennisbaner ved de fleste af feriecentrene og golfsport på Tenerife.


10 Specielle tilbud

• til dig der er fyldt 60 år og vil på ferie med familie og venner • få 300 kr. i rabat pr. person til alle der rejser

nyd

den tredje alder Hvis du er fyldt 60 år kan du invitere familie og venner med på ferie hos os - og få 300 kr. rabat pr. person - uanset de andre deltageres alder. Det eneste vi beder dig om, er at bestille ferien senest 30 dage før afrejse. Rabatten gælder ved rejser med navngiven feriebolig, og den kan kombineres med børnerabat. Spørg bare efter 60 Plusrabatten når du bestiller rejsen.

Grupperejser Hvis I rejser mere end 20 personer og vil ud på nogle af vores feriesteder, har vi også her masser af tilbud og rabatter. Vi giver jer rabat uden for skoleferierne, afhængig af rejsemål og hotel. Kontakt os for grupperabatter på tlf.: 33 27 65 66.

Rejser for bevægelseshæmmede Tryghed og garanti for at alle hjælpemidler er til stede er afgørende hvis I rejser ud som bevægelseshæmmede. Og det kan vi love jer at de er. Er I et par stykker der skal af sted, ringer I blot til os - så ordner vi alt. Ønsker I at holde ferie hos os i en større gruppe, har vi valgt at lade Chris Travel ordne rejsen for jer. Det er naturligvis stadig os der er jeres rejseværter. Men fordi Chris Travel er Nordens største specialist på området, lader vi dem arrangere alt det praktiske omkring grupperejser for bevægelseshæmmede. Kontakt Chris Travel på: tlf. 44 48 21 19 eller e-mail: info@ christravel.dk

med hele familien, hele året


GolfRejser 11

Golf Rejser på Tenerife Vi klarer det praktiske - du nyder dit golfspil

En golfferie på Tenerife giver dig store udfordringer og oplevelser i en smuk og eksotisk natur. Tenerife er et populært golf-rejsemål, og der for er det vanskeligt at begå sig som individuel green fee spiller. Vi har sammensat tre green fee pakker med fire, tre og to dages golf. Køber du en af vores pakker, får du både spillet golf og tid til at opleve øen. Du køber pakkerne ved siden af din ferierejse, så du frit kan vælge hotel fra dette katalog.

Golfbaner: Golf Costa Adeje er anlagt i en gammel bananplantage. Den falder harmonisk ind i det naturlige terræn med gamle stengærder, der løber på tværs af hullerne. Banen ligger på en sydskråning, og fra flere huller er der en betagende udsigt over havet. En runde på Golf Costa Adeje er som en tur i en botanisk have med farvestrålende træer og buske. Greens er generelt store, og der er en del doglegs. Dybe kløfter, bunkers og banens let skrånende terræn er med til at give spillet udfordring. En elevator, bygget ind i klippen, transporterer spillere og buggies mellem bane og driving range. Ni nye huller er ved at blive anlagt, hvorefter Golf Costa Adeje har tre sløjfer. Banens par er 72, og længden er 6.201 meter. Golf Las Américas ligger ved Playa de las Américas, kun fem kilometer fra Golf Costa Adeje, med udsigt over både by og hav. Den er omgivet af bjerge der beskytter mod vinden, og den har søer, vandløb og afvekslende vegetation. En runde på Golf Las Américas er golf på relativt fladt terræn, med få og små bakker og med kort afstand mellem teestederne. Banens par er 72, og længden 6.039 meter. Golf del Sur har 27 huller. Den har lagt græs og bunkers til flere store internationale turneringer med spillere som José Maria Olazábal, Ernie Els og Phil Mickelson. Banens layout er en nydelse, med sort, vulkansk sand i bunkers. Langs de brede fairways er der mange planter, både palmetræer og store kaktus. En runde på Golf del Sur er som at vandre i en oase, der ligger ud til Atlanterhavet. Amarilla Golf & Country Club har en smuk udsigt over Atlanterhavet. Den kan være en skrap udfordring selv for professionelle spillere - men den er absolut også egnet til ferie-golfere. Allerede et år efter indvielsen lagde Amarilla græs og havudsigt til Tenerife Open, en afdeling af Europa Tour'en. Hul fem er en perle for alle golfspillere. Havet er fairway - man skal slå over havet for at nå green. Amarilla er nabo til Golf del Sur, og den har der for også flere store bunkers fyldt med sort vulkansk sand. En Pitch & Putt 9 hullers par-3 bane er netop indviet. Banens par er 72, og længden er 6.077 meter. Green fee pakker bestilles når du køber ferien, senest tre uger før afrejse. Starttider vil ligge mellem kl. 8-10 og 11-13. Du får kørselsvejledning når du ankommer til Tenerife. Se i prislisten for green fee pakker og praktiske detaljer. Bestil rejsen på tlf. 70 13 33 44

Travel catalogue  

Web Offset, 100.000 cps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you