Page 1

PRESSEMEDDELELSE: I forbindelse med fremstillingen af retterne til vores næste bogudgivelse, VÆGTTAB MED NOSSER, der er en livsstils-kogebog om at ændre holdning og om at tabe sig, valgte bogens forfatter, Martin Bager Wulff, der har tabt sig omkring 60 kg, at dele alle retterne ud til Odenses hjemløse.

Her er hans beskrivelser af det kreative tiltag:

"At lave så mange dejlige retter af lækre råvarer, bare for at tage billeder af dem for så at smide dem ud, går imod alt, hvad jeg står for!"

Her er vi på vej ind til BanegårdCenteret med de mange retter.

Derfor lavede jeg, og køkkenchef Emil Vesterager Jørgensen, som et sideprojekt, 40 lækre madkasser, og tog ind til byen. Da vi nåede frem, var temperaturen under frysepunktet, og vi gik ud for at finde nogle af de hjemløse, som vi begge plejer at hilse på i bybilledet.

Snart mødte vi Jesper, som sad på gulvet i et hjørne af BanegårdCentret med en flad burger fra McDonalds. Jeg gav ham hånden og satte mig ved siden af ham, hvorefter jeg spurgte, om han var mere sulten? Han så forundret op på mig og spurgte, hvor jeg var fra. Jeg svarede, at jeg bor i Næsby, hvorpå han gentog sit spørgsmål. Jeg svarede denne gang, at jeg var opvokset i Tarup. Han rystede dernæst på hovedet og spurgte, fra hvilken organisation, jeg kom fra, hvorefter jeg fortalte, at jeg ikke repræsenterede andre end mig selv, og at jeg i forbindelse med min livsstils-kogebog havde lavet en masse dejlige retter, som andre måske ville

Mad til de hjemløse fra livsstilskogebog  
Mad til de hjemløse fra livsstilskogebog  

I forbindelse med skabelsen af Martin Bager Wulffs livsstilskogebog, Vægttab Med Nosser, er der delt retter ud til Odenses hjemløse, og det...

Advertisement