Page 1

Om os Vores kurser kan bidrage til at styrke virksomhedens strategi og ledelsen eller den enkelte leder. Og vi tilrettelægger alle kurser i et tæt samarbejde med dig og din organisation, så I får det størst mulige udbytte, som hurtigt vi kunne omsættes til praksis.

Sense Communication har en række konkrete og skræddersyede kurser i effektiv kommunikation. Dem har vi udviklet med udgangspunkt i vores mange års erfaringer med intern kommunikation og ledelsesudvikling, Desuden har vi i kursusfællesskabet Ekspertkommunikation organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Vores team består her af fire seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Claus Johnsen, senior kommunikationsrådgiver Karen Hoby Skanning, senior kommunikationsrådgiver Jakob D Lund, journalist og forfatter Inge Schoug Larsen, erhvervspsykolog


Bedre kommunikation,  tak!

Tre gode  grunde

Vores kurser i kommunikation

Du er i centrum

Hvis du vil have succes på jobbet, skal din kommunikation konstant udvikles og forfines i takt med din karriere, virksomhedens strategi og størrelse. Og ikke mindst i takt med, at kravene til kommunikation og en mere professionelt kommunikerende organisation stiger.

Vi tilrettelægger vores trænings- og uddannelsesforløb så de giver optimalt udbytte. Alle vores kurser tager derfor udgangspunkt i din hverdag og dine daglige udfordringer og mål. Vi sætter et fælles mål, inden vi går i gang og følger en skræddersyet plan, hvor du også får tid til at passe dine øvrige målsætninger – og ikke mindst din familie.

Nye som ældre medarbejdere skal i dag udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet. Det er i sidste ende din egen og organisationens medarbejderes evne til at udvikle sig – og dermed også virksomheden – der skaber resultaterne. Vi har her samlet et par smagsprøver på, hvilke kurser vi gennemfører, og som også viser det fokus vi har på det enkelte kursus. Ikke to kurser er ens, og vi gør en dyd ud af at skræddersy et forløb, så du får maksimalt udbytte. Vi benytter en fast læringsmodel, praksisnære cases og scenarier samt den nyeste teori på området.

De rigtige kompetencer I Sense Communication har vi organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Sammen med vores faste undervisere i Ekspertkommunikation.dk er vi fire seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen udgør vi et kompetent og engageret team, der dækker hele organisationens behov for kommunikativ kvalificering af både medarbejdere og ledelse.

Stor erfaring Vi har 20 års erfaring med kommunikationsrådgivning og med at analysere og tilrettelægge interne lederuddannelser og træningsforløb. Vi har blandt andet gennemført træningsforløb for Microsoft, LEGO, Dell, DSB S-tog og Post Danmark med mange flere.

Savner du mere information om de enkelte kurser, eller ønsker du et konkret tilbud, så ring eller send os en mail.

26 72 80 64


Vores model  for  læring

Styr din  kreativitet Drop  vanetænkningen,  og  slip  kreativiteten  løs  

Sådan gør vi Vores metode indeholder tre vigtige faser i læringsforløbet – Seeing, Sensing og Crystalising.

Forud og op til kurset bevæger vi os fra en målsætning og inspirationsrejse, hvor vi sætter fælles mål for forløbet, og deltagerne får inspirationsmateriale til selve kurset – vi kalder det for Seeing. Næste skridt er Sensing, som er selve kurset. Her smelter vi teori, øvelser og værktøjskasse sammen til et aktivt og begivenhedsrigt forløb. Alle kurser slutter med jeres personlige eller organisationsmæssige handlingsplan og eventuel individuel opfølgning – her krystalliseres læringen.

Få konkrete værktøjer og metoder, dybdegående indblik og effektfulde koncepter, som I kan bruge til at berige den enkelte arbejdsopgave eller rollen som leder. Kurset giver inspiration til at drive innovative processer, engagere medarbejdere og styre jeres kreativitet frem mod resultater. Vi tager afsæt i kreative metoder, kommunikationsteori, formidlingstematikker og oplevelser. Forløbet er kendetegnet ved nytænkende processer og kreative indlæringsmetoder. I får værktøjer til at bliver bedre til at navigere i projektledelse og til at lede og inddrage kreative processer – herunder anvendelse af forskellige medier som film, kunst og billeder i det daglige arbejde.

Her lærer I at overvinde eventuelle blokeringer og kunstigt skabte begrænsninger, der holder kreativiteten i dvale. Kurset indeholder effektive og underholdende øvelser, hvor kursisterne lærer at stimulere de kreative, intuitive og kunstneriske sider og samtidig kombinere dem med ledelse, samarbejde og kommunikation.

Savner du mere information om de enkelte kurser, eller ønsker du et konkret tilbud, så ring på:

26 72 80 64


Personlig og  positiv  gennemslagskraft

Brænd igennem

Sig det  som  det  er  –  med  respekt  og  autencitet

Få succes  med  dine  præsentationer

På vores kursus i personlig gennemslagskraft arbejder vi med assertiv kommunikation. Assertion er et kommunikationsværktøj, der giver dig større gennemslagskraft i din kommunikation og personlige fremtræden.

Præsentationsteknik er mere end flotte PowerPoints. På dette kursus styrker vi dine kommunikative kompetencer, din fremtoning og din evne til at overbevise målgruppen. Du får værktøjer til at trænge bedre igennem, når du holder foredrag, præsentationer eller møder.

Vi har fokus på at øge din positive gennemslagskraft og skabe respekt gennem en åben, ægte og ligeværdig kommunikation. Og vi introducerer en række let anvendelige værktøjer til at holde fokus og bevare overblikket i situationer, hvor du samarbejder, løser konflikter og træffer beslutninger – og så du ved, hvor du har dine styrker. Vi træner dine færdigheder i at blive tydelig, både hvad angår kommunikation og adfærd. Assertion lærer dig at blive klar over dine egne motiver og tage nye skridt i din personlige udvikling.

På kurset får du opskriften på, hvordan du kan sikre, at dine modtagere lytter, og at dine oplæg bliver husket. Fra idé over den røde tråd til ordvalg og kropssprog. Vi kombinerer teori, erfaring og masser af praktiske øvelser, så du både bliver klogere og bedre til at få dit budskab igennem. Det er teori og øvelser, der styrker din evne til at holde et oplæg, en præsentation eller en tale – tilpasset situationen og din personlighed.

”Vi tror på, at vores skræddersyede kurser giver en mere relevant, nærværende og vedkomne undervisning end  traditionelle  åbne  kurser” Claus Johnsen


�Resultaterne er umiddelbare. Vi tager nemlig udgangspunkt i din dagligdag og konkrete opgaver�


Sådan tæmmer  du  LinkedIn

Lederkommunikation

Få mest  ud  af  det  professionelle  netværk

Skab engagement  og  følgeskab

Skal jeres organisation blive bedre til at bruge LinkedIn? Så er vores workshop det, du leder efter. Over 1,4 mio. danskere har allerede en LinkedIn-profil. Det gør LinkedIn til det næststørste sociale netværk herhjemme. LinkedIn har derfor aldrig haft større betydning i forhold til salg, rekruttering, profilering, PR, kunder, loyalitet osv. Vi giver jer en grundig introduktion til, hvordan I får det optimale ud af LinkedIn, og vi giver jer mulighed for at arbejde med virksomhedens eller jeres egen professionelle LinkedIn-side. Vi skræddersyer workshoppen alt efter, hvor godt I er inde i LinkedIn, og vi holder fokus på jeres målsætning og ønskede udbytte. I får med andre ord ikke et generelt kom-godt-i-gang-kursus, men derimod en resultatskabende hands-on-workshop i at mestre LinkedIn.

Savner du mere information om de enkelte kurser, eller ønsker du et konkret tilbud – så ring eller send os en mail.

26 72 80 64

I en leders hverdag er kommunikation det vigtigste ledelsesværktøj. Ofte bliver dine kompetencer og succes vurderet ud fra, hvordan du kommunikere, og hvordan du gennem dialog skaber mening og engagement.

Hvis du vil have gennemslagskraft som leder, skal du kunne kommunikere, tolke og skabe mening for dine medarbejdere. Den kommunikative leder opfattes som åben og inkluderende. Din rolle som kommunikativ leder er at engagere medarbejderne i en dialog og aktivt udføre og søge feedback og involvering fra dine medarbejdere i beslutninger. Du får en skræddersyet indgang til, hvad der virker for dig og din person, og hvad der virker i forskellige sammenhænge. Vi træner dine styrker og udfordrer dine begrænsninger. I værktøjskassen får du hjælp til at lære at afkode dine medarbejderes behov og adfærd, og du får værktøjer med, så du løbende kan arbejde med din kommunikation.


26 72 80 64 claus@sensecommunication.dk

Hvis du vil læse mere

Altid, bare ring!

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy et kursus- eller træningsforløb for dig eller dit team.

Kommunikationstræning  

Kursuskatalog og inspirationshæfte. Kommunikationstræning - tilpasset dig og din organisation.

Advertisement