Page 1

Attraktiv andelslejlighed 10 min fra rådhuspladsen sælges Sjælden udbudt lækker 2 værelses andelslejlighed, kun 10 min fra rådhuspladsen/centrum på cykel og tæt ved grønne områder, sælges til fornuftig pris efter ”først-til-mølle-princippet” Adresse Amagerfælledvej 8, st. tv. 2300 København S  Se lejlighed på kort her Fakta Bolig: Kontant:

Kom til åbent hus mandag d. 9.3, kl. 19.30 – 20

66 kvm2 638.600 kr. inkl. forbedringer og nyere køle-

/fryseskab, opvaskemaskine og gaskomfur.

Boligafgift:

2.585 kr. pr. måned

Området Dejlig central beliggenhed, kun 10 minutter fra rådhuspladsen på cykel, og alligevel tæt ved natur ; gå en tur rundt om Voldene ved Christianshavn, ta’ en tur på stranden ved Amager Strandpark eller løb en tur i Amager Fælled. Der er desuden gåafstand til offentlig transport, herunder Christianshavn/Amagerbro’s metrostation og diverse busforbindelser, og masser af indkøbs-, shopping- og cafemuligheder på Amagerbrogade. Ejendommen ligger i krydset af Ved Stadsgraven og Amagerfælledvej, hvor denne lejlighed er med udgang til den mindst trafikerede del ; Amagerfælledvej.

Ejendommen Hyggelig og velholdt rødstensejendom med nyere termovinduer, fjernvarme og dørtelefon. Ejendommen har endvidere et rigtig hyggeligt gårdmiljø med fælles grill- og legefaciliteter, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Der er desuden adgang til cykelkælder, motionsrum og et velfungerende vaskerum. Ejendommen er ejet af en god andelsforening, A/B Ved Mønten, med en sund økonomi (… hvilket er årsagen til den lave boligafgift) og en fornuftig bestyrelse (… hvilket er årsagen til den lave, i forhold til området og øvrige foreninger, og realistiske andelskrone /prissætning). Kontakt mig, hvis du ønsker mere information om foreningen og ejendommen, herunder regnskaber, vedtægter, m.m.


Lejligheden Lejligheden er løbende blevet istandsat og vedligeholdt og fremtræder i flot stand ; hele lejligheden er nymalet i december 2008, så den er mere eller mindre klar til indflytning. Lejligheden er indrettet med… - entre med indbygget garderobeskab. - køkken med elementer og ”klik-gulv” af nyere dato, og opvaskemaskine, gaskomfur og køle/fryseskab, samt udsigt til gårdhaven. - mindre badeværelse, med nyere fliser, toilet og bruseblandingsbatteri. - soveværelse med praktisk indbygget opbevaringsboks under vinduesparti. - stor dejlig stue med flot vinduesparti, hvidbejset parketgulv og stuk i loftet.

Der hører desuden et loftsrum med til lejligheden og så er der mulighed for tilkøb af fælles kabel-tv, internet og motionsrum til fordelagtige priser.

Billeder… STUE


SOVEVÆRELSE OG KØKKEN

KØKKEN OG ENTRE


ENTRE OG BADEVÆRELSE

Mere information eller salgsopstilling? Lejligheden sælges efter ”Først-til-mølle-princippet” og med mulighed for hurtig indflytning ; for mere information og/eller komplet salgsopstilling, så kontakt mig venligst på: Mobil: 22 93 24 84 Email: email@clausjesperjensen.dk

De bedste hilsner Claus

Claus Jesper Jensen Amagerfælledvej 8, st. tv. 2300 København S

Attraktiv andelslejlighed 10 fra rådhuspladsen sælges til god pris  

Sjælden udbudt lækker 2 værelses andelslejlighed, kun 10 min fra rådhuspladsen/centrum på cykel og tæt ved grønne områder, sælges til fornuf...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you