__MAIN_TEXT__

Page 1

ALT DU SKAL BRUGE I VORES 44 BUTIKKER JULEN 2020

GAVER TIL DEM DER FORTJENER EN

EKSTRA GOD JUL

ALT TIL JULEN – ÉT STED

MERE TID TIL HINANDEN

KREATIV JUL Lav selv smuk julepynt

GAVE INSPIRATION

til hele familien


GLÆD MED ET GAVEKORT

GAVEN DER IKKE SKAL BYTTES Er du i tvivl om hvad du skal give i gave? Så giv et gave­kort til Tarup Center. Det leveres i et flot omslag med kuvert og giver frit valg i alle Tarup Centers butikker. Tjek undtagelser på tarupcenter.dk. Beløbet er selvfølgelig lige så frit. Køb gavekort i kundeinformationen ved Løvbjerg eller bestil det via tarupcenter.dk, og vi sender det til dig.

VALGFRIT BELØB

NEM, TRYG OG HYGGELIG

JULESHOPPING Tiden går, og julen kommer heldigvis nærmere. Det bliver tid til julehygge, juleshopping og ro til familien. Julen bliver på mange måder anderledes i år – også for os i Tarup Center. Men vi glæder os til dit besøg. Juletræerne er sat op på taget, og julepynten er klar i gangene. Desværre har vi aflyst årets Julebageri, men fortvivl ikke. Vi bager sammen hver for sig – og julemanden har også meldt sin ankomst. Det kan du læse mere om i dette magasin. I årets løb har vi åbnet fire nye butikker og en shopin-shop, så det bliver endnu nemmere for dig at gøre alle dine juleindkøb lokalt hos os. Vi er klar til at gøre din juleshopping nem, hyggelig, sikker og tryg. Med dette julemagasin vil vi gerne inspirere dig til at handle lokalt. Så bliver det helt sikkert alligevel jul i Tarup Center. Vi ønsker dig en nem og glædelig jul

TIL BÅDE STORE OG SMÅ INDKØB

KAN BRUGES IGEN OG IGEN Det er let at have et Tarup Center indkøbsnet med i tasken. Så har du altid ekstra plads til varer uden at købe plastposer. Vores indkøbsnet fås i to udgaver. Et stort i en lidt kraftigere kvalitet med bund, og et lille i nylon lige til at have i lommen. Kan bruges igen og igen. Fås i kundeinformationen ved Løvbjerg. Lille indkøbsnet kr. 10,Stort indkøbsnet kr. 25,-

Kim Lynbech, centerchef

JULENS ÅBNINGSTIDER

1-13. DEC - HVERDAGE������������������������10-19 1-13. DEC - WEEKEND�������������������������10-17 14-23. DEC - ALLE DAGE����������������������10-19 24-26. DEC�������������������������������������� LUKKET 27. DEC �������������������������������������������������10-16 28-30. DEC �������������������������������������������10-18 31. DEC ��������������������������������������������������10-14 LØVBJERG: ALLE DAGE KL. 8-21 24-26. dec. LUKKET 31. dec. 10-15

FORSIDEN

Ralph Lauren Polo Red, herreduft 349,95 Boss Alive, dameduft, 50 ml 649,95 Matas. OPI neglelak 80,- Tip Top Nails. Slips, orange-blå blomster 300,Din Tøjmand. Blondetrusse, Amourette 249,Triumph Gavepapir fås i Bog&idé Oplag: 42.000. Udgiver / Redaktion: Centerforeningen. Grafisk produktion: Kindly. Tarup Center information: 40 57 71 02. centerkontor@tarupcenter.dk www.tarupcenter.dk Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl og er uden ansvar for tekst- og prisfejl i annoncer. Hvor intet andet er nævnt, gælder tilbuddene fra udgivelsesdato og så længe lager haves.

2

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING


VELKOMMEN TIL

ÅRETS NYE BUTIKKER I TARUP CENTER

I 2020 har vi haft fornøjelsen af at åbne hele fire nye butikker og en shop-in-shop. Det er vi enormt stolte af. Vi arbejder hele tiden på at forny os med inspirerende koncepter og butikker. Med Hobbii, Brdr. Simonsen, Big & Tall, Den Nye Strøgbutik og Café Victoria – ja, så har Tarup Center fået endnu mere at byde på.

BIG & TALL

HOS DIN TØJMAND

BIG & TALL

Big & Tall hos Din Tøjmand er et nyt shop-in-shopkoncept for rigtige mænd, der har brug for ekstra store størrelser. Du finder Big & Tall i kælderen under Din Tøjmand. Hernede gemmer sig et stort udvalg af lækkert moderigtigt herretøj helt op til størrelse 6XL. Kom i kælderen og bliv klædt godt på.

DEN NYE STRØGBUTIK

HOBBII

BRDR. SIMONSEN

CAFÉ VICTORIA

Den Nye Strøgbutik har dametøj i store størrelser, men favner faktisk ret bredt med størrelser fra 36-58. De fører blandt andet mærkerne Ze-Ze, New Fashion, Signature, Peppercorn og B-Young i str. 36-46 samt Zhenzi, Cassiopeia, No1ByOx, Zoey og Ciso i str. 42-58. De fører også et stort udvalg af bukser fra LauRie.

I Brdr. Simonsen finder du herretøj helt op i størrelse 6XL til både hverdag, arbejde og fest. Oven i købet til fine priser. Butikschef Stig er vokset op nær Tarup, så det er en særlig følelse for ham at åbne i Tarup Center. Butikken fører bl.a. Pre End, Jeff, Indicode, Blend, Only & Sons og Brdr. Simonsens eget Vintage Polo Club.

Hobbii var den første af de nye butikker, der slog dørene op. Det skete i maj. Hobbii er en one-stop-shop for alle garnelskere. De har vel nok Danmarks største udvalg i garn og alt, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Butikschef Marlene & Co er altid klar til at hjælpe dig med garn og strikkeudstyr.

Ægteparret Vivi og Tim står bag Café Victoria, som også ligger ved Langesø Golf og i Rosengårdcentret. Café Victoria er café, restaurant og steakhouse i ét. De lægger stor vægt på lækker mad, høj kvalitet og god service. Du kan nyde brunch, burger, pasta, salat, sandwich, børnemenuer og møre, saftige bøffer.

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

3


75% AF ALLE KVINDER

1.

foretrækker gaver frem for penge, hvor det kun er 66% af mænd*.

2.

4.

3.

8.

10.

11.

5.

6.

7.

9.

12.

1. Blomsterbuket Marta Fleur 2. Peony florale BH 549,- / Maxitrusse 299,- Triumph 3. Veloursæt 400,- Den nye strøgbutik 4. Apotekets fugtgivende og beskyttende håndcreme, 80 ml 50,- / Vichy læbepomade med farve, fås i flere nuancer 83,70 Apoteket 5. YAS kjole 499,95 Vero Moda 6. Pigalle kjole 329,95 Only 7. Woden sneakers 849,- Tops 8. Cardigan 600,- Marianne 9. Micha strikcardigan 600,- SPAR 100,Lili 10. Zeze-nordic bukser 400,- Den nye strøgbutik 11. Bluse 399,95 Zizzi 12. Øreringe 25,- Purple 13. Strømpebukser, Vogue 70,- Butik Marianne 14. Brille ai circle 700,- Profil Optik 15. Brille, Ralph Lauren 1398,- Synoptik 16. Bog, Elsebeth Egholm 249,95 SPAR 50,- Bog&idé 17. Valentino gaveæske, Voce Viva 699,95 Matas 18. Insight bodycleanser 149,- / bodyscrub 199,- / bodyoil 249,- Trend of Hair 19. Rosamunde taske 699,- Baggi 20. Handsker 249,- 2 PAR 400,- Purple 21. Tamaris støvlette 499,- Tops

4

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING

*Kilde: YouGov 2019

FUN FACTS


13. 19.

14.

15.

20.

16.

17.

21.

HJERTET FULD AF

JULEØNSKER

TIL HENDE

Hvad skal du give hende til jul? Om hun har hjertet fuld af ønsker eller allerhelst bare vil overraskes, så finder du rig inspiration i Tarup Center. Vi har samlet nogle glædelige bud på gaver her. Julen må jo gerne overraske.

18.


HJERTEVARM JULEPYNT Hent DIY-guide på tarupcenter.dk

Det er tiden, hvor vi folder jule­ traditioner ud i hjemmet og finder sammen om hyggelige projekter. Måske skal du i gang med dit eget julepynt. Du har sikkert hørt om DIY; do it yourself. På dansk gør det selv. Det er tidens trend, at vi laver ting selv og genbruger materialer. Dine kreationerne har ikke kun værdi som pynt eller gave. De har også en blød værdi i form af nærvær og glæde. Julens traditioner giver os en følelse af samhørighed og hjertevarme, når vi gør os umage for hinanden og sammen. Når du fordyber dig i kreative projekter, lukkes alt andet ude, så du kan holde fokus. Kreativitet får julefreden til at sænke sig. Kom i Tarup Center og find inspiration til din juls kreationer.

6

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING

FIND DIY-GUIDES PÅ TARUPCENTER.DK

Papirmøllen Mulighederne er mange med papirmøller, som både kan bruges til pynt på gaven, juletræet eller julebordet

Juletræ Træerne er en smuk og unik tilføjelse til borddækningen eller vindueskarmen

Perlekrystaller Perlerne er i sin yndige enkelthed perfekt pynt til juletræet eller vinduet


TA’ EN PAUSE

Det smager af hygge og pause i Tarup Centers spisesteder. Du har flere muligheder for at tanke ny energi og friske ben mellem dine butiksbesøg. Slå dig ned og nyd et helt måltid med mad og drikke. Eller stil den værste sult med en hurtig sandwich. Her er en forsmag på dine muligheder. CAFÉ VICTORIA

Gå om bord i en frisk fisketallerken med hvidvins- og Pernoddampet laks, rejer og krebsehaler med mayonnaise, kaviar, citron, brøndkarse/ hvidvins- dip, brød og smør. En kold anretning serveret på en bund af sprød salat. kr. 139,-

CAFÉ SPISEHUSET

Kom i julestemning i Café Spisehuset med en klassisk julemenu med and, rødkål, brune og hvide kartofler samt skysovs. kr. 119,-

D’LET

D’let Det Grønne Køkken er altid klar med en spændende tag-selvbuffet med lækkerier fra det thailandske køkken og masser af forskellige salater.

McDONALD – NYHED McCAFÉ

LOAN’S PØLSEVOGN

Skal det være et sikkert hit til den hurtige sult, så kig forbi Loan’s pølsevogn til en hotdog eller pølse med brød.

McDonald’s nye koncept McCafé er åbnet i restauranten. Her kan du varme dig på forskellige typer kaffe sammen med en lækker sød muffin, donut, macaron eller skærekage. Du kan selvfølgelig også altid få en burger.

CENTER PUB

Vil du bare have slukket tørsten og nyde en stille pause, så besøg Centerpubben og tank op med en forfriskende sodavand, øl eller et glas vin.

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

7


JULESMAG PÅ GLAS Til julens måltider og hyggestunder hører et godt glas. Det kan være vin, øl, portvin, snaps eller varme drikke som gløgg og julekaffe. Fælles for julens drikkevarer er, at smagen af jul har ekstra meget fylde og flere krydrede undertoner. Nyd julen med eller uden alkohol. Her dykker vi ned i portvin sammen med Ulrik fra Løvbjerg.

Portvin til mad Portvin er blevet utroligt populært og kan sagtens drikkes til en kraftig smagfuld middag som for eksempel en god peberbøf. Her bør man vælge en ung Vintage portvin. Man kan også nyde portvin til ost. Her anbefales en syrerig portvin, der går rigtig godt til kraftige oste. Til milde oste er en Tawny/ Colheita portvin god. Den går også rigtigt fint til desserter..

KENDSKAB OG KÆRLIGHED TIL PORTVIN Købmand Ulrik Rasmussen fra Løvbjerg er kendt for sin store passion for portvin og kan rådgive om de mange forskellige typer. Han er blevet optaget i det Portugisiske portvinsbroderskab Confraria Do Vinho Do Porto, som udbreder kendskab og kærlighed til portvin. Løvbjerg er nok det fynske supermarked, der har det største udvalg. Ulrik har ofte besøgt området omkring Douro-dalen i Portugal, hvor de store portvinshuse holder til.

8

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING

”Vil man beriges med smukke landskaber og viden om portvin, så er området bestemt et besøg værd”, fortæller han. ”Alle portvine lagrer og udvikler sig indledningsvis i fade (tønder). Køber du en Tawny/Colheita, så tjek tappeåret – altså hvornår den kom på flaske. Det skal helst ikke være mere end fem år siden, hvis du vil have den fulde oplevelse af fadfriskhed”, forklarer han.


PORTVIN TIL OSTEN

ØL FOR ALLE

En syrerig portvin går rigtigt godt til kraftige oste. Det kunne være denne LBV – Late Bottled Vintage.

Løvbjerg, kr. 99,99 (FØR 149,99)

Skovlyst – Skovens Bryg har flere bud på næsten alkoholfri øl. Prøv for eksempel den smagfulde Ellebryg eller India Pale Ale. Begge med kun 0,5% alkohol.

RØD OG HVID JUL

VIN TIL ANDEN

Leder du efter en rød- eller hvidvin med et lavt indhold af alkohol, så er Removed et godt bud. Rødvin, Cabernet Sauvignon 0,5% eller hvidvin, Chardonnay 0,5%.

Løvbjerg, kr. 33,99

Juleanden kræver ofte en kraftig rødvin. Løvbjerg anbefaler denne super gode Côtes Du Rhone. Der har god syre og egner sig rigtig godt til den fede julemad. Den er drikkeklar og nydes ved 14-16 grader. Velbekomme.

JUBILÆUMSJULEBRYG

MØRK ØL FRA MØN

Albanis juleøls 60 års jubilæum markeres med en rød og blå jubilæumsjulebryg, som er en nyfortolkning af Blålys og Rødhætte. Nyd den til julefrokosten. Den blå er på 7,4% og den røde på 5,4%.

Jydelejets Julebryg fra Bryghuset Møn er en mørk og sødmefyldt julebryg med smag af julens varme krydderier kanel, anis og kardemomme. 6% alkohol.

Løvbjerg, kr. 20,99

Løvbjerg, kr. 69,99 - SPAR kr. 20,-

Løvbjerg kr. 19,95

Private Selection, 2 liter kr. 250,75 cl kr. 89,95, 33 cl kr. 39,95

KRYDRET JULEGLØGG

JULESNAPS

Ønsker du en gløgg med alkohol, så er Kudsk hvid eller rød gløggekstrakt en mulighed. Indholdet passer til enten to flasker rød- eller hvidvin. Tilføj selv et gløggmiks af mandler, rosiner mv.

Julefrokosten er også tradition for indtagelse af julesnaps – her har Hr. Skov en lækker gourmet snaps, der er lavet af håndskrællede tynde appelsinskaller, der lagres på kanal og stjerneanis. Du får en dejlig snaps med appelsinsmag og stor sødme.

Private Selection, kr. 59,-

Private Selection, 200 ml kr. 99,-

JUL PÅ FYNSK

HERLIG JULEKAFFE

Fyn har udsøgte drikke til jul. Det fynske romblanderi Mezclado har lavet en Barbados Juleedition Rom, og Nybro Frugtplantage byder på en alkoholfri Æble-Gløgg. En ren fynsk nydelse.

Julekaffe er en tradition. Prøv denne fyldige klassiske julekaffe fra Holy Bean med smagsnoter af kanel, hasselnød og chokolade. Private Selection maler gerne bønnerne for dig.

Private Selection, Æble-Gløgg 75 cl kr. 45,Private Selection, Mezclado Rom kr. 348,-

Private Selection, 1 pose kr. 49,95 2 poser kr. 80,-

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

9


*Kilde: YouGov 2019

FUN FACTS

31% AF ALLE MÆND

1.

har prøvet at skrive underbukser på ønskesedlen*

3. 4.

2.

5.

9. 8.

6.

10. 7.

11.

12.

13.

1. Glerups hjemmesko, mørkegrå 599,- Tops 2. Softwalk støvle, brun 799,- Tops 3. Bog, Jan Guillou FØR 299,95 NU 199,95 Bog&idé 4. Mit livs ræs 299,95 Bog&idé 5. Bluetooth Headset Urbanears 349,95 SPAR 300,- Fonefix 6. Black Pods FØR 349,95 NU 199,95 Fonefix 7. Tommy Hilfiger 4-pk strømpeæske 200,- Din Tøjmand 8. Hættetrøje 449,95 Intersport 9. Only&Sons bukser 250,- Brdr. Simonsen 10. US polo Assn skjorte 300,- Brdr. Simonsen 11. Cube Butterfly, Connexion 200,- Din Tøjmand 12. Ralph Lauren Polo Red 349,95 Matas 13. Ecco sneakers 1300,- Skoringen 14. Vintage polo club tights 50,- Brdr. Simonsen 15. Eterna skjorte 600,- Din Tøjmand 16. Lys skjorte kr. 800,- Din Tøjmand 17. Matinique skjorte i blomstret look 600,- Din Tøjmand 18. Bosswik bælte flettet 250,- Læder cognac 300,- Din Tøjmand 19. Herreur Certina blå 6800,- Christoffersen Guld, Sølv & Ure 20. Signal uldstrik 800,- Din Tøjmand 21. Selected, strik 600,- Din Tøjmand 22. Portvin, Late Bottled Vintage 2015. Julepris 129,95 SPAR 70,- Løvbjerg 23. Rødvin Mas de Sainte Croix 125,- Private Selection

10

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING


16.

14. 15.

17.

19.

20.

18. 21.

INSPIRATION TIL

22.

MANDEN

UDEN ØNSKER

23.

Ønsker han sig ingenting? Så er det godt, vi har ideer til alting. Vores butikker ved, hvad der hitter hos mænd inden for bøger, grej, mode og dyre dråber. Selv om d’herrer ikke altid ved det selv. Kom ind og få hjælp og inspiration til gode gaver.


3.

2.

10.

1.

4.

11.

5.

6.

12.

8.

7.

9.

1. Belsac læderhandsker 399,- Baggi 2. Tørklæde, uldblanding 249,- Marianne 3. Læderhalskæde 150,- Den nye strøgbutik 4. Pung, brun 275,- Purple 5. Aquadulce armbånd, flere farver 329,Anna Petra 6. OPI neglelak 80,- Tip Top Nails 7. Ur, Jaguar 3698,Christoffersen Guld, Sølv & Ure 8. Brille, Monkeyglasses 1398,Synoptik 9. Brille, Ai extreme 700,- Profil Optik 10. Betty-Barclay bluse 600,- SPAR 100,- Lili 11. Skindtaske 399,- Anna Petra 12. Øreringe 62,50 2 par 100,- Purple

12

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING

GAVER DER PYNTER TIL JUL

Små ting kan gøre en stor forskel. Kom i Tarup Center og find de små ekstra ting og søde sager, som pynter stilen og garderoben op til jul.


BLOMSTRET, BLØDT OG HOT

ANBEFALER... ÅRETS JULEGAVEIDÉ

Trenden til mænd er stadig blomstrede skjorter. Og denne vinter står den på brændte farver. Jeg vil helt klart anbefale et matchende sæt med en blomstret skjorte fra Selected og en flot strik udover. Strikken fra Matinique er i blød merinould, der ikke kradser.

Selected skjorte 500,Matinique strik 700,-

ELEGANT STØVLE

René, salgsass. Din Tøjmand

MERINOULD

SPORTY HIT TIL FØDDERNE Mia, butikschef Skoringen

B&CO støvle 1000,Effekt Multi Special pleje 75,-

GAVEN MED KROKOSTIL Skal hun forkæles lidt ekstra, så tror jeg at denne elegante brune krokoprægede støvle fra B&CO vil gøre hende glad. Læg en god pleje ved, så støvlerne kan holde sig blanke, uden at plejen sætter sig i prægningen. Vil du give en mere tilbagelænet gave, så er hjemmesko altid et hit.

Særligt én ting hitter altid til jul. Det er H2O badesandaler til ham og hende. De er meget komfortable med en støddæmpende og fodformet sål. Vi har selvfølgelig også masser af andre sporty julegaver, der matcher alle aldre og aktiviteter.

Brian, butikschef Intersport

H2O badesandal 229,95

VALGFRIT BELØB

Carla ring fra 1475,Ørestik fra 1475,Vedhæng fra 875,-

Mia, indehaver Christoffersen Guld, Sølv & Ure

SMUK SMYKKEGAVE Jeg anbefaler vores egen smykkeserie Solitaire fra Christoffersen Jewellery som årets julegave til hende. Start med at give én del – og så har du gaveideer til lang tid. Vi står selv bag hvert eneste smykke, og vores døtre har lagt navn til. Carla-serien fås med brillanter i 8 kt. og 14 kt. rødguld og hvidguld.

GLÆD MED ET GAVEKORT

GAVEN DER IKKE SKAL BYTTES Er du i tvivl om hvad du skal give i gave? Så giv et gave­kort til Tarup Center. Det leveres i et flot omslag med kuvert og gælder i alle Tarup Centers butikker, tjek tarupcenter.dk for undtagelser. Beløbet er op til dig. Køb gavekortet i kundeinformationen ved Løvbjerg eller bestil via tarupcenter.dk og vi sender til dig.

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

13


Slagter Theilgaard Leverpostej med champignon, julemedister, ribbensteg, frikadeller, rødkål, rødkålssalat med appelsin og valnødder Løvbjerg Knorr brun sauce og kartofler Hilbert Christiansen Fisk & Vildt Fiskefilet, remoulade, marinerede sild, røget ål og æggestand Bæk’s Konditori Rugbrød Imerco Timm Vladimir tallerkener sort – 20 cm 99,95 / 26,5 cm 129,95 / Södal Damask dug, grå 140x220 cm 599,95 / Eva Trio legio nova bestik, 16 dele 399,95 / Sølvstjerner pr. stk. 29,95

TARUP CENTERS BUD PÅ

TRADITIONEL JULEFROKOST

Den sikre klassiker giver dig alt, hvad du plejer til en julefrokost. Den er nem og hyggelig at samles om. Du finder det hele i Tarup Center.

14

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING


Bæk’s Konditori Rugbrød og grovflute Løvbjerg Bønnepostej med svampe, veganske frikadeller – Vego Balls frost fra Naturli, sild af auberginer med karrydressing, vegansk fiske­ fileter af pastinak, Knorr brun sauce, kartofler, brie le´precident, emmentaler og vindruer Slagter Theilgaard Broccolisalat Imerco Tallerken, Casa Sofia, grøn 22 cm 89,95 / 27 cm 99,95 / Dug grøn, Casa Christmas, 140x270 cm 399,95 SPAR 350,Tarup Isenkram Raw guld bestik, 16 dele 399,95

TARUP CENTERS INSPIRATION TIL

VEGETARISK JULEFROKOST

Den vegetariske julefrokost giver dig spændende nye smage og klassikere i grønne forklædninger. Den giver dig masser af velsmag og sund fornyelse.

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

15


2020

JULEMANDEN OG JULEKANINEN JULEMANDEN

Mød den rare julemand i centergaderne, hvor han deler godter ud til alle børn.

HENNING & JULEKANINEN Glæd dig til et magisk møde med julekaninen og tryllekunstneren Henning Nielsen – sjældent har man mødt en tryllenisse, der i den grad bliver båret frem! De to får med garanti jule­stemningen og humøret til at stige hos alle, der møder det umage par.

Mød dem hver lørdag og søndag fra 28. november til og med 19. december. Henning & Julekaninen kl. 12-12.45 Julemanden kl. 13-13.45 + 14-14.45

JULENS ÅBNINGSTIDER

1-4. DEC. . . . . . . . . . 10-19 5-6. DEC.. . . . . . . . . 10-17 7-11. DEC.. . . . . . . . . 10-19

12-13. DEC.. . . . . . . . 10-17 14-23. DEC. . . . . . . . 10-19 24-26. DEC.. . . LUKKET

27. DEC.. . . . . . . . . . 10-16 28-30. DEC.. . . . . . . 10-18 31. DEC.. . . . . . . . . . 10-14

LØVBJERG ALLE DAGE 8-21 24-26. DEC. LUKKET · 31. DEC. 8-15

44 BUTIKKER · 600 GRATIS P-PLADSER

N E M T H V E R DAG


1.

8.

2.

3.

9.

4. 5.

10.

6.

FINT TIL 7. 1. Kjole str. 86-110 179,95 / Strømpebuks str. 86-110 79,95 Name it 2. Nissehue med eller uden glimmer. Str. 0-9 mdr. 79,95 Str. 1-12 år 99,95 Name it 3. Honingkagehjerte 17,- Bæk’s Konditori 4. Vatteret skjortejakke, dreng. Str. 86-110 259,95 Name it 5. Denim jeans, dreng. Str. 86-110 149,95 Name it 6. Blå Superfit drengesko med Goretex membram, str. 29-34 649,- Tops 7. Pop sockets 49,95 SPAR 60,Fonefix 8. LMTD kjole med glimmer. Str. 140-176 329,95 Name it 9. Hårbøjle, flere varianter 79,95 Name it 10. Sort ballerina med glimmer. Str. 31-37 299,- Skoringen

JULEBØRN

I NISSELAND Kom i Tarup Center og få børn­ ene klædt sødt og lækkert på til jul. Her bliver nissedrenge og nissepiger klar til julebal og leg i fine nye farver.


GIV NÆRVÆR I DECEMBER Forlad pligterne for en stund og hyg dig med børnene. Intet er vigtigere end tid til hinanden. Vi foreslår nærvær med et spil, en bog, en hobby eller jeres eget julebageri i køkkenet.

DET STORE JULEBAGERI HJEMME Det er hyggeligt at bage sammen, og så dufter det herligt af jul. Du finder godt bagegrej i Tarup Center og alle de søde råvarer. Du kan også købe Tarup Centers eget bag-selv-kit i nissehuset på Store Torv. Her får du dej, pynt, forklæde, kokkehue og bageanvisning i ét. 1. Jule-bage-selv-æske 40,- 2. Ditte Julie kage­ rulle, stor 299,95 SPAR 50,- Imerco 3. Kagesprøjte 129,95 / Muffins forme 29,95 SPAR 20,- / Kageudstikker 29,95 SPAR 20,- Tarup Isenkram

3. 1.

2.

VÆR KREATIVE SAMMEN Nærvær er også at lave håndarbejde og kreative ting sammen. Måske er resultatet endda en ekstra lille julegave til én eller flere i familien. I Tarup Center finder du opskriftspakker med tilbehør til f.eks. dyr og dukker. Du finder også garn til en sød teddybamse og et hav af andre sjove kreative ideer. 2.

1.

18

. 44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING

1. Opskriftpakker 20,- / Garnnølge 35,Hobbii 2. Enhjørning, malebog 39,95 Centerkiosken


GODE HISTORIER MED BØRNENE Det er hyggeligt at læse sammen og endnu bedre at få læst op af en voksen. At læse højt for dine børn er også at lukke op for en samtale. Snak om bogens omslag, titel, billeder og personer. Giv dig tid til alle børnenes nysgerrige spørgsmål. Tarup Center har mange spændende magasiner og bøger for piger og drenge i alle aldre. 1. Lego magasin, Hiddenside 49,95 Center­ kiosken 2. Disney juleklassiker 69,95 Center­ kiosken 3. Bog 249,95 Bog&idé

1.

3. 2.

SJOV MED SPIL 2.

1.

Børn elsker at spille sammen eller sammen med voksne. Klodsmajor skaber latter og råb, når du stabler og fjerner klodser og med rette bliver kaldt klodsmajor, når du vælter tårnet. Et gør-detselv (DIY) vendespil dyrker kreativiteten, da børnene selv skal illustrere kortene. To andre spil, der hitter, er Cluedo Junior og Risk Junior. Glæd jer til at gruble og grine sammen. 1. Cluedo, junior 229,95 / Risk, junior 249,95 Bog&idé 2. Klodsmajor 10,- / DIY vendespil 10,- (begrænset antal) Fying Tiger Copenhagen

44 BUTIKKER . GRATIS PARKERING .

19


2020

JULEBAGERIET VI BAGER SAMMEN – HVER FOR SIG

For første gang i de 27 år julebageriet har eksisteret, må vi aflyse den hyggelige tradition på Store Torv. Trods Corona restriktionerne skal vi dog stadig julebage – men derhjemme.

PRIS

40,-

Køb en jule-bage-selv-æske i JULEHUSET* på Store Torv Æsken indeholder: • Dej • Poser med forskelligt pynt • Udførlig anvisning/opskrift • Forklæde • Kokkehue *Se åbningstider på tarupcenter.dk

KONKURRENCE

VIND GAVEKORT Á 200 KR. Send foto eller video (max 45 sek.) med dine søde bagerbørn på konkurrence@tarupcenter.dk Vi forbeholder os ret til at lægge fotos/videoer og vindere på vores facebook- og Instagramside. Find mere information på tarupcenter.dk

44 BUTIKKER · 600 GRATIS P-PLADSER

N E M T H V E R DAG

Profile for Kindly

Tarup Center - Julemagasin 2020  

Alt til julen – ét sted. Få inspiration til nem, hyggelig, sikker og tryg juleshopping i Tarup Center. Vores 44 butikker har alt du skal bru...

Tarup Center - Julemagasin 2020  

Alt til julen – ét sted. Få inspiration til nem, hyggelig, sikker og tryg juleshopping i Tarup Center. Vores 44 butikker har alt du skal bru...