Page 1

Joves Voluntaris al pabell贸 Materno-Infantil del hospital Vall d'Hebron 08/05/2014

Barcelona

Claudia Ba帽贸n

UAB


1. Voluntaris de la Fundaci贸 Aut貌noma Solidaria (FAS) esperen l'ascensor per dirigir-se a les habitacions on es troben els nens malalts. Els porten joguines.


2. Joves voluntaris de la FAS recorren els passadissos de l'Ă rea Maternoinfantil de la Vall d'Hebron dirigint-se a les habitacions per jugar amb els nens.


3. Un parell de voluntàries escullen el joc que donaran a la mare perquè jugui amb el seu fill a l'habitació. De fons, una metgessa parla amb la mare del pacient.


4. Primer plĂ nol d'algunes de les joguines que porta el "Ludo-movil", el carro que els voluntaris porten per les habitacions amb joguines. De fons, una metgessa parla amb la mare d'un pacient.


5. Una de les voluntĂ ries juga amb un dels nens hospitalitzats. Al seu voltant es troba la famĂ­lia.


6. Dos dels joves voluntaris desinfecten les joguines abans d'entrar a l'habitaci贸 on hi ha una nena hospitalitzada. Aquesta acaba de passar per un transplant i tot el que entre en la habitaci贸 ha d'estar ben desinfectat.


7. Una de les voluntàries es posa guants abans d'entrar a l'habitació d'una pacient. La nena acaba de passar per un transplant i no es pot exposar a possibles contaminacions. Tota persona que entri a l'habitació ha d'estar desinfectada i protegida amb guants.


8. Dos voluntaris de la FAS juguen a la OCA amb una nena hospitalitzada.


9. Els joves voluntaris tamb茅 preparen tallers per jugar amb els nens. En aquesta ocasi贸 estan provant un nou taller de punts de lectura.


10. Els joves voluntaris s'acomiaden a la porta del pabell贸 Materno-Infantil del hospital Vall d'Hebron desp茅s d'una tarda molt solidaria.

Jóvenes voluntarios en el hospital Vall d'Hebron  
Jóvenes voluntarios en el hospital Vall d'Hebron  

Jóvenes voluntarios en el hospital Vall d'Hebron, Barcelona, mayo 2014

Advertisement