Page 1

ARNOLD RENDER MATERIALS BÀSICS PRESENTACIÓ DEL PRODUCTE - Q6 2018 CLÀUDIA ALER LORENZO


INDEX Aquesta prĂ ctica consisteix en aprendre sobre l'anomenat Arnold Render i a jugar amb els materials i les textures. He creat un ambien monocromatic per tal de destacar les textures i colors dels elements treballats

P.3

GUIZMOS MATERIALS

P. 8 CADIRES

P. 10 BUTACA

P.12

P.14

TUMBONA

CONJUNT


GUIZMOS

MESH CADIRA Grups que formen els diferents elements per formar la textura de la cadira de forma realista (Potes, cargols, seient .... )

MESH BUTACA I TUMBONA Format pels diferents elements per crear la textura de la butaca/tumbona de forma realista (Peu, llistons....)


MATERIALS CADIRA

A partir de la imatge de fusta i la modificaciรณ del color mitjanรงant l'eina color correction he aconseguit la mateixa textura amb diferents colors i per tant acabats.


MATERIALS BUTACA

A partir de la imatge de fusta i la modificació del color mitjançant l'eina color correction i varnisats he aconseguit la mateixa textura amb diferents colors i per tant acabats.


MATERIALS  TUMBONA

A partir de les imatges de fusta i la modificació del color mitjançant l'eina color correction he aconseguit la mateixa textura amb diferents colors i per tant acabats.


CADIRES


BUTAQUES


TUMBONES


CONJUNT


P2 clàudia aler lorenzo  

https://goldentrappings.wixsite.com/website/comprar

P2 clàudia aler lorenzo  

https://goldentrappings.wixsite.com/website/comprar

Advertisement