Page 1

Secundair menu •

Gratis advies!

Home

Pakketten

Portfolio

Blog

Contact

• • • • •

Home Pakketten Portfolio Blog Contact

Wij maken betaalbare websites Inclusief Content Management System Zoekmachine vriendelijk Professioneel design Keuze uit vele modules

Meer Informatie


Betaalbare Magento webshops Gebruiksvriendelijk Beheer Zoekmachine vriendelijk Professioneel design Keuze uit vele betaalmogelijkheden

Meer Informatie

"Je wilt een voordelige professionele website laten maken? Gelukkig heb je ons gevonden!"

Drupal CMS

Het aanpassen van een website is nog nooit zo eenvoudig geweest! Teksten en afbeeldingen toevoegen is met Drupal zo gebeurd.

Meer

Mooie designs

Je hebt de keuze uit tientallen professionele ontwerpen, maar je kunt ook kiezen voor een uniek ontwerp, compleet op maat.

Meer

Zoekoptimalisatie

Je wilt toch goed gevonden worden? Onze websites voldoen aan de laatste standaarden, hierdoor scoor je hoger in Google.

Meer


Pakketten

Doordat wij gebruik maken van verschillende pakketten hebben wij voor ieder budget een pakket. Kijk bij onze pakketten.

Meer You are here:

U bent hier Home / Website Laten Maken | ...

Website Laten Maken | Professioneel Design Met Drupal CMS! Je wilt graag een professionele website laten maken? Bij Dreamwebs ben je aan het juiste adres. Wij maken websites die professioneel uitzien en goed gevonden worden in Google. Wij bieden goede support en service en doordat wij gebruik maken van het Drupal CMS kun je bij ons een website laten bouwen die je gemakkelijk kunt beheren. Daarbij bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie zodat je er 100% zeker van bent dat je er nooit spijt van krijgt dat je voor Dreamwebs hebt gekozen voor het laten bouwen van een website.

100% Tevredenheidsgarantie Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wij willen onze klanten natuurlijk graag behouden en daar doen wij alles aan. Dit kunnen we natuurlijk wel hardop roepen, maar misschien kun je beter zelf lezen wat onze klanten over Dreamwebs zeggen. Wij geven ook eerlijk toe dat er wel eens iets mis kan gaan, maar door fouten netjes op te lossen kunnen wij 100% tevredenheid garanderen!

Responsive website laten maken

Overleven is aanpassen. Zo gaat het hier op aarde al miljarden jaren. Degene die zich het beste kan aanpassen aan de alsmaar veranderde omstandigheden is uiteindelijk de winnaar. Hoe succesvol je bent is niet meer belangrijk op het moment dat een situatie veranderd en jij je niet aan kunt passen. In dat geval blijf je hopeloos achter. Bij het maken van een website is dit niet anders. Het web ontwikkelt zich in een razend tempo en je hoeft allang niet meer achter een traditionele PC te zitten om een website te bezoeken. Tegenwoordig kun je met je mobieltje of tablet websites bezoeken. Het is dus belangrijk om verschillende bezoekers op verschillende manieren van dienst te kunnen zijn. Zo kun je mobiele website bezoekers een aparte website voorschotelen, maar is dit wel de beste oplossing? Waarom zou je deze bezoekers anders benaderen alleen maar op basis van de manier waarop deze bezoekers jouw website bezoeken. Bij responsive webdesign gaat het erom dat het design zich aanpast aan de omgeving van de bezoeker. Wij bieden je de kans om je vandaag nog aan te passen en te overleven!


Een zoekmachine vriendelijke website laten maken Alle websites die wij bouwen worden gebouwd volgens de laatste webstandaarden. Hierdoor kunnen zoekmachines zoals b.v. Google de website goed indexeren. Vaak is dit echter niet voldoende om hoog te kunnen scoren op bepaalde zoekwoorden en is zoekoptimalisatie een oplossing. Dreamwebs levert deze oplossing in de vorm van processen en verschillende soorten SEO-modules samen in een SEO Pakket. Door de website uit te breiden met dit pakket zal de kans om via de zoekmachines gevonden te worden aanzienlijk vergroten.

Website later uitbreiden Alle websites die wij maken worden modulair opgebouwd. Je kunt door ons jouw website laten maken en deze achteraf uitbreiden. Wij ontwikkelen alle websites die wij maken namelijk met modules. Modules zijn extra functies die aan de website kunnen worden toegevoegd. Dus wanneer je achteraf meer functies wilt, kun je altijd bij ons terecht en kun je tegen lage kosten jouw website uitbreiden.

Waarom Dreamwebs? Wanneer je op Google gaat zoeken vind je natuurlijk vele webdesign bureaus waar je jouw website kunt laten maken. Het is altijd de vraag of je achteraf ook tevreden zult zijn. Wanneer je bij Dreamwebs jouw website laat maken weet je zeker dat je achteraf tevreden zult zijn. Vele tevreden klanten gingen je voor, lees onze referenties. Het bedrag voor het laten bouwen van een website is bij ons laag en transparant. Al vanaf een laag bedrag maken wij een website op basis van een template. Een website template is een professioneel design welke als basis wordt gebruikt voor de website. Het bouwen van een website kost hierdoor minder tijd en dus minder geld.

De relatie met de klant In de 4 jaar dat wij bestaan hebben we de aandacht getrokken van vele klanten. Het is niet alleen het bouwen van een website waar wij onze aandacht op richten maar zeer zeker de relatie met onze klant. We doen veel moeite om de klant goed te kunnen begrijpen en om goed te communiceren om onze klant zo effectief mogelijk naar een juiste oplossing te begeleiden. Wij geloven dat het opbouwen van een sterk netwerk van tevreden klaten het belangrijkste is voor een bedrijf.

Website kosten per maand Alle websites die wij maken draaien op onze eigen server die helemaal geoptimaliseerd is op Drupal en Magento. Dankzij deze goede server specificaties draaien de websites super snel en omdat het een privé server is, sta je niet met 5000 websites op 1 server zoals bij Shared Hosting het geval is en je vaak afhankelijk bent van het verkeer van andere websites die ook op de server staan. De maandelijkse kosten voor het gebruik van de server zijn €10,- Excl. BTW. De website kosten worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht.

Voor ieder budget een pakket Als startende ondernemer heb je vaak al kosten genoeg. Vaak heb je nog maar weinig budget over om een website te laten maken. Wij begrijpen dat heel erg goed en hebben speciaal hiervoor een Basis Pakket samen gesteld. Het bedrag voor het laten bouwen van een basis website is transparant en laag. Alvanaf een laag bedrag maken wij een website op basis van een template. Een website template is een professioneel design welke als basis wordt gebruikt voor de website. Het bouwen van een website kost hierdoor minder tijd en dus minder geld. En omdat wij een 100% tevredenheidgrantie hebben weet je zeker dat je altijd tevreden zult zijn! Vele tevreden klanten gingen je voor, lees onze referenties. • • • • •

Basis Pakket Custom Pakket Webshop Pakket SEO Pakket Voordelen


Ideaal voor de startende ondernemer die voordelig een website wilt laten maken.

Vanaf: €499,-

Voor een uniek ontwerp kies je het Custom Pakket. Het ontwerp wordt op basis van jouw wensen gemaakt.

Vanaf: €1799,-

Wil je professioneel verkopen via internet? Dit pakket bezit alle functionaliteiten om rendabel te opereren.

Vanaf: €1999,-

Wil je op bepaalde woorden gevonden worden? Met ons SEO pakket zorgen wij ervoor dat je goed wordt gevonden.

Op aanvraag Een gemakkelijk te beheren website Een website laten maken en beheren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Teksten, nieuws en foto's toevoegen is met ons Drupal CMS zo gebeurd.

Professioneel Design Je hebt de keus uit vele professionele ontwerpen, of je kunt kiezen voor een uniek design, gemaakt naar jouw eigen wensen door een professionele grafische vormgever.

Zoekmachinevriendelijke websites Een zoekmachinevriendelijke website laten maken? Alle websites die wij maken zijn ontwikkeld volgens de laatste webstandaarden, hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten. Heb je vragen? Stuur ons een berichtje of bel ons vandaag nog: 046 426 32 07 . We beantwoorden ze graag, in duidelijke taal. Website laten maken , Kies voor Dreamwebs!


Website laten maken Beoordeling: 9,6 uit 10 op basis van 34 referenties.

Referenties Website laten maken Beoordeling: 9,6 uit 10 op basis van 34 referenties. "Dreamwebs is geduldig en luistert echt naar de wensen van de klant, heeft veel creatieve ideeën en kan creatieve ideeën van de klant snel omzetten in technische uitvoering." - Edwin Jansen / AT Productions " Wij zijn heel tevreden over de diensten die Dreamwebs aanbiedt. De service en vakbekwaamheid zijn uitstekend. Wij kunnen Dreamwebs bij iedereen aanbevelen" - Andres de Grip / Holland Casino "Het proces van begin tot einde verliep lekker soepel en snel en ze hebben een prachtige website voor ons ontwikkeld tegen een superprijs. Wij zijn super tevreden!" - Ralf Leurs / Verpando "Vanaf het eerste telefoongesprek heeft Dreamwebs ruim de tijd genomen voor onze vragen en wensen. Gedurende de verdere samenwerking heeft Dreamwebs zich kundig bewezen!" - Jornt Hoekstra / Hoekstra en Donner

Recente Blogs Responsive Design Checker Wil je weten hoe jouw website er op een iPad of iPhone uitziet? Google pompt 90.000 dollar in Drupal Google gaat 90.000 euro investeren in het contentmanagementsysteem Drupal. Website tips&trucs • Tekst hoort goed en duidelijk leesbaar te zijn op de achtergrond.

Tips & Trucs Drupal E-Commerce Google Handige Links Handige Tools Internet Magento SEO Social Media Usability Webdesign

Bel ons

046 426 3207 • •

Algemene vragen? Technische vragen?

Website laten maken Beoordeling: 9,6 uit 10 op basis van 34 referenties.


Volg ons via Interesse? Vraag ons vrijblijvend om advies! Ik wil gratis advies!

Š2013 Dreamwebs | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Klanten Login | FAQ | Contact | Zoeken | Goedkope Website | Website laten maken

Ă—

Gratis Advies Naam

E-mail *

Telefoon Hoe kunnen we je helpen?

Versturen

sluiten

website laten maken  

Je wilt graag een professionele website laten maken? Bij Dreamwebs ben je aan het juiste adres. Wij maken websites die professioneel uitzien...