Page 1

AKTIE VOOR BEHOUD VAN

ACTIE ACTIE GIDS VAN

KICK-OFF

30 April

TOT

D-DAY 16 mei

MEER INFO: WWW.CJVGOUDA.NL


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

INLEIDING: WAAROM? De jongeren van CJV-Gouda organiseren al 145 jaar diverse activiteiten voor elkaar. De laatste 14 jaar hebben ze een eigen ruimte op het Omlooppad 2 in Gouda, genaamd: “LuMina”. Deze ruimte word nu gehuurd van de gemeente Gouda, die de ruimte gaat verkopen. Als verenging zijn wij de eerste die het mogen aankopen. Doen wij dit niet, dan is het in de toekomst niet zeker of we gebruik kunnen blijven maken van deze unieke locatie. Hier hebben we met z’n allen de afgelopen jaren hard gewerkt hebben en heel veel beleeft.

DAAROM ! Wij willen LuMina behouden en een groot deel is al gefinancierd. Maar om het rond te krijgen is er nu nog 50.000 euro nodig. Met de HOME SWEET HOME ACTIE willen we dit geld binnen halen. Zo kan LuMina nog velen jaren de plek voor Christelijke jongeren blijven.

WAT GAAN WE DOEN? Het is niet in 2 regels te beschrijven, maar één ding is zeker: “Gouda zal ons horen!” In deze gids staan alle activiteiten beschreven zoals een poging om het wereldrecord krat stapelen te verbeteren. Ook zijn er activiteiten als paalzitten, tompouzen, BBQ, Live-optredens en veel feest. Het belooft dus 2 super gezellige weken te worden! En alleen met jullie steun en gebed lukt het! De leden van CJV-Gouda


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

AGENDA: 30 APRIL KICK-OFF Om 12:00 uur zal voor het gebouw LuMina het startsein gegeven worden van de “HOME SWEET HOME” actie. Op het plein zal veel te beleven zijn; van diverse spellen met gezellige muziek tot heerlijke hamburgers en poffertjes. De dag sluiten we af met LuMina’s party Café.

TOT

16 MEI

Staat het niet stil. We zullen de straat op gaan om met diverse acties geld te verdienen. Denk hierbij aan het verkopen van lekkere LuMina tompoezen, inzamelen van lege cartridges en toners, sponsor werving voor het paalzitten en krat stapelen.

16 MEI D-DAY De Dag waar het om draait! Tijdens de hofstededagen zullen we gaan paalzitten, een wereldrecordpoging krat stapelen proberen te verbreken, fietsen op de zwabberfiets en de voorzitter een taart in zijn gezicht proberen te gooien. En dit alles onder genot van veel Live optredens en lekker eten. ’s Avonds is er een groot feest tijdens de Night of friends, en zal de uitreiking zijn voor de winnaars van diverse activiteiten. Het belangrijkste: we zullen het eindresultaat bekend gaan maken! Lees snel verder in deze gids voor meer informatie.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

LUMINA’S TOMPOEZEN. Vanaf 30 april gaan de medewerkers op pad om zo veel mogelijk heerlijke LuMina roomtompoezen te verkopen. Een doosje tompoezen van 4 stuks kosten maar € 5,00 of € 1,30 per stuk. De besteling kan worden opgehaald op D-Day. Ook zullen we in diverse kerken langs komen om bij de koffie de lekkere tompoezen te serveren of kunt u ze bestellen en op 16 mei bij D-Day ophalen of op 17 mei in de eigen gemeente af te halen.

CARTRIDGE’S artridge of toner? Gooi ze niet in de afvalbak of in de kast. Lever Weer een lege cartridge ze bij ons in dan helpt u het milieu en ons. Alle cartridges en toners worden gebruikt voor recycling en voor de inzameling krijgen wij een vergoeding die bijdraagt aan deze Actie. Ac Ook het inleveren is eenvoudiger, u hoeft ze niet bij ons te brengen maar gewoon mee te nemen nem bij het boodschappen doen. Bij de Plus, Sligro en Groene Computershop omputershop staan bakken bij de ingang waar u ze kan inleveren. Ook zullen er bakken staan bij de Kick-off en tijdens D-Day Day en kunt u ze meegeven aan onze medewerkers.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

D-DAY Als start van deze super belangrijke dag zal Make Up Your Mind na hun optreden op vrijdagavond om 24.00 uur het startsein geven voor D-Day. Op 16 mei is het dus zover D-Day! Om 00.00 uur dopen we het plein voor LuMina om tot ’t Daniëlsplein en gaan de eerste deelnemers plaatsnemen voor het 24uurs durende paalzitten. Vanaf 09.00uur is het terras en ‘t Daniëlsplein al geopend voor de vroege vogels, gezien de Hofstededagen dan ook al beginnen. Hier kan je onder andere koffie, thee en fris verkrijgen. Ook gaan we op de zwabberfietsen van start. We zijn erg nieuwsgierig hoe lang je het uithoudt op een fiets die tegen je gevoel indraait. Vanaf 10.00 uur bent je van harte uitgenodigd bij een workshop waarbij gedemonstreerd wordt hoe je het leuke dingen kan creëren met graffiti op een legale manier. Dit zal een uur duren en zal tot een uur of 15.00 uur gegeven worden. Ook gaat dan het wereldrecordpoging krat stapelen van start. De hele dag gaat er gekeken worden hoe hoog mogelijk een stapel met kratten kan worden!! Na het harde werken gaat om 11.00 uur de poffertjeskraam open. Onder het genot van een portie poffertjes, kan je lekker over het terrein heen struinen, waar nog meer spelletjes gehouden worden, en natuurlijk is het paalzitten nog volop aan de gang! Om 12.00uur zullen we gaan strijden om de sterkste man of vrouw! Er zal namelijk een vrachtwagen komen te staan met een zware lading. Deze zal 20 meter vooruit getrokken moeten worden binnen een zo kort mogelijke tijd. Aan het einde van de dag wordt bekend gemaakt, wie de sterkste van Gouda is! Deze activiteit zal tot iets na 14.30 uur duren, dus zorg dat je erbij bent! Vanaf 15.00 uur gaat het LIVE-optreden van start. Op het buitenpodium zullen er 5 á 6 live optredens zijn. Doe gerust mee!


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

De trek zal alweer komen, en daarom zal rond 16.00uur De giga-BBQ ontstoken worden. Hier kan je allerlei snacks en andere versnaperingen krijgen. Tot 20.00 uur zal het krat stapelen doorgaan, daarna begint de Night of Friends! Iedereen die een warm hart draagt voor de vereniging is van harte uitgenodigd. Deze avond zal in teken staan als dank voor de hulp en steun in de afgelopen tijd. De uitreikingen van sterkste man of vrouw en de snelste in zwabberfietsen is rond 22.00 uur. Om 24.00 uur eindigt het paalzitten en zal het spannende moment komen waarin vertelt gaat worden hoeveel en of er voldoende geld is binnen gehaald in de afgelopen 2 weken! Iedereen is van harte uitgenodigd voor deelname van één of meerdere activiteiten hierboven genoemd.

DANIËLSPLEIN CJV-Gouda in op 28 maart 1864 opgericht door Daniël van de Ben. Dit is 145 jaar gelden en dus is het tijd voor waardering. Daarom zal Make Up Your Mind op 16 mei om 00:00 het plein voor LuMina omdopen tot, Daniëlsplein en kunnen D-Day beginnen met het paalzitten!

SPORT EN SPEL. Vanaf 9:00 is er op het ’t Daniëlsplein en in LuMina voor jong en oud veel te doen. Van Super twister tot dart en polen, krat stapelen tot zwabberfietsen.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

PAALZITTEN 24 UUR op een paal zitten. Dat doe je natuurlijk niet alleen voor de lol maar natuurlijk voor het goede doel! De 5 palen op een rij in de sloot zullen zorgen voor een waarschouwspel, van uithouding en van gezelligheid. Iedereen die wil kan aan deze activiteit deelnemen in een blok van 3 uur, of een veelvoud. Laat je sponsoren per uur en haal zo veel mogelijk geld binnen zodat LuMina kan blijven bestaan. Om 24:00 bekend worden wie het meeste heeft opgehaald en een leuke prijs in ontvangst mag nemen.

ZWABBERFIETSEN Nee ik ben niet dronken agent. Links is rechts, rechts is links? Wat? Ik snap niet! Op LuMina’s ’s zwabberfiets is het echt zo. Dus lach mee op de zwabberfiets, zwabber en probeer nu een de simpele parkoers zonder de voetjes op de vloer uit te fietsen.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

“WERELD RECORD KRATSTAPELEN” Het record op hoogte! Dat moeten we breken, door een stapel kratten zo hoog mogelijk te stapelen! En niet zomaar maar een stapel het moet een krat op krat niet naast elkaar maar boven elkaar stapellen .En maar klimmen tot je een krat of 40 of hoger stapelt.. Dan maken we kans om in het Guinness inness Book Of Records te komen

GRAFFITI WORKSHOP Gaaf. Van 10.00 uur tot 15.00 uur gaan we op D-Da ay ons lekker uitleven met spuitbussen. Je eigen tagg of te gek figuur spuiten zonder dat de politie je in je nek graait. Vandaag andaag gaan we namelijk tijdens de workshop een 16 meter lange wand voorzien van geweldige creaties Meedoen? Geef je vanaf 9:00 op bij de info stand want vol is vol! Deelnamen € 15.00 incl. gebruik materiaal.

VRACHTWAGEN TREKKEN Ben jij sterk genoeg? Om 12:00 uur gaat alle kracht in de strijd. Over een afstand van 20 meter gaan we een vachtwagen verslepen. Ben jij de sterkste en dus het snelst de vrachtwagen over de streep trekt? Waag het en win leuke prijzen!


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

LIVE ON STAGE! Op ‘t Danielsplein wordt het één groot feest. Onder genot van een lekker drankje kan je kijken en luisteren naar diverse bands die in LuMina hebben gestaan of nog komen te staan, ook zullen LuMina’s DJ’s tussen de optredens door hun kunsten vertonen. Welke bands en DJ’s er komen hopen we zo snel mogelijk bekend te maken hou daarom de website goed in de gaten. De artiesten zullen daar zo snel mogelijk bekend worden gemaakt!

BIG BAR Bij de Big Bar is er naast een lekker glas drinken ook een heerlijke poffertjeskraam waar je de hele dag door heerlijk verse poffertjes kan eten.. Ook worden er hamburgers gebakken. Of wil je misschien wel afkoelen met een lekker ijsje alles is er dus geniet er van!

GIGA BBQ Is het al vier uur? De tijd vliegt! Twee super Barbecues staan te smeulen, dus tijd voor de GIGA BBQ. Met alles er op en er aan, wat dacht je van sparerips, hamburgers, saté of heerlijke salades en natuurlijk veel en veel meer. Kom en schuif aan. Het is echt een must om te beleven.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

NIGHT OF FRIENDS. 14 jaar aan CJV aan het Omlooppad: Err is een hoop gebeurd en geweldige verhalen zijn er te vertelen. Daarom nodigen we alle CJV-leden leden van de afgelopen 14 jaar uit. Om gezellig bij te praten onder genot van een drankje. De muziek zal verzorgd worden door oude en bekende DJ’s om oude tijden weer te doen herleven. Zoals o.a. 7the room, 7the zone, one, Shift, Metabletica, Positive Positi Energy, LuMina Live, (Young) LuMination en veel meer. Om 24:00 zal bekend worden of we het gehaald hebben. En of CJV op het omlooppad blijft. Als dat zo is gaat het dak er af!

UITNODIGING VIA FORUM Velen zijn verhuisd of gegevens zijn verloren gegaan. Help ons zo veel mogelijk CJV-ers te bereiken. Op het forum van LuMina onder benefiet staat een gastenlijst sta je er nog niet tussen meld je dan snel aan!! Staat een vriend of vriendin in de lijst van “nog aan te melden” meld het hem! Iedereen edereen die lid is geweest is welkom en mag uiteraard vriend, vriendin of man, vrouw meenemen. Kan je helaas niet? Laat een berichtje achter op het forum of misschien wel een leuk verhaal wat je herinneringen zijn.. Hierna zullen wij je naam in de afgemelde lijst zetten.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

DONATEURS Draagt u het werk van CJV-Gouda een warm hart toe? Wilt u dat CJV-Gouda en LuMina blijven bestaan? Voor ons pand en activiteiten, heeft het CJV-Gouda behoefte aan financiële ondersteuning door middel van donaties. Indien u CJV-Gouda wilt ondersteunen kunt u een bijdrage overmaken op ons rekeningnummer: 148801501 tnv Cjv Daniels onder vermelding van D-Day 2009” en uw naam en adres.

SPONSORING Bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u dat CJV-Gouda Gouda blijft bestaan? Dan zijn we op zoek naar u! Tijdens D-day hebben wij tal van sponsormogelijkheden. Van an financiële middelen tot het beschikbaar stellen van materiaal of misschien wel leuke prijzen. Alles is bespreekbaar en uw hulp is hard nodig om te zorgen dat wij ons werk kunnen blijven voortzetten. Voor meer m vrijblijvende informatie verzoeken wij u uw gegevens te mailen naar bestuur@cjvgouda.nl. Graag raag vermelden in de onderwerpbalk “sponsering”. “sponsering” Dan nemen wij zo spoedig moegelijk contact met u op.


AKTIE:

HOME SWEET HOME Kickoff 30 April tot D-Day 16 Mei 2009

AGENDA 30 april april KickKick-Off 12:00 De aftrap van actie Home Sweet Home. Met diverse spellen en activiteiten.

Tot 16 Mei LuMina tompoezen verkoop. Cartridge inzameling

13 Mei

Weakbreak Special

15 Mei Make Up Your Mind (MUYM) 16 mei DD-Day 0:00 0:00 9:00 9:00 10:00 12:00 15:00 16:00 19:00 20:00 22:00 22:00 24:00 24:00

Omdopen plein tot ’t DaniÍlsplein door MUYM Start 24 uur paalzitten Opening Hofstededagen Start kratstapelen, zwabberfietsen en spelen Graffiti workshop. Vrachtwagen trekken Live optreden GiGa BBQ Voorzitters taart gooien. Einde kratstapelen Uitreiking prijzen Opening Night Of Friends. Bekendmaking uitlag van opbrengst. Bij voldoende opbrengst feest tot in de late uurtjes!

Dit boekje is medemogelijk gemaakt door:

Actie gids "Home sweet home"  
Actie gids "Home sweet home"  

Actie gids voor de "Home sweet Home" benefiet actie van CJV-Gouda voor het behoud van LuMina.

Advertisement