Page 60

60

ZIEN...

Topstyliste Lisa Anne Stuyfzand trekt het land in om te zien hoe iedereen erbij loopt. En waar geeft je CJP-pas korting op de inhoud van je kledingkast?

AZARI & III in Paradiso Wat een heerlijk kwartet vormen deze twee producers en twee vocalisten. Ze beweren de dansvloer tot leven te brengen en inderdaad: (iedereen op) de dansvloer deinde alle kanten op. Ik ben niet de allergrootste fan van vocale house maar hou extreem veel van goede muziek, even later deinde ook ik mee met Azari & III (oftewel & Third, hoorde ik op BBC Radio 6, waar hun cd terecht album of the week was). Energie gierde door de zaal, de performance van deze heren uit Toronto is er namelijk een om over naar huis te schrijven. Waar je ook vandaan komt. Ze bewegen lekker en doen dat inclusief een styling waar je u tegen zegt. Oorbellen van een meter lang, fluoriserende housebroeken: knetterend stylish en modern en tegelijkertijd teruggrijpend naar de kleurrijke hoogtepunten van dertig jaar housemuziek. Alles bij elkaar ĂŠĂŠn grote magneet voor jong, hip en happening publiek, zou je denken.

LISA ZAG..

Voor een optreden waarvan de calltime voor het publiek op 20:00 uur stond, was de sfeer extreem sexy. Iedereen had er zin in. Men leek gekleed op een avond die nog lang niet ophoudt na de gig. Stuk voor stuk verzorgd en in het moderne vrouwelijke silhouet van de hoge taille, wijde tops en stevige schoenen. Maar ook de mannen waren spot-on, zonder de uitbundigheid van Azari & III te overtreffen. Netjes. Niemand wil de show stelen van een goede artiest.

CJP Magazine April/Mei 2012  

CJP Magazine April/Mei 2012: Interviews met met Arne Toonen, Rats on Rafts, Sanne Hans (Miss Montreal). Verder: Martin Bril Achterna, Bodygu...

CJP Magazine April/Mei 2012  

CJP Magazine April/Mei 2012: Interviews met met Arne Toonen, Rats on Rafts, Sanne Hans (Miss Montreal). Verder: Martin Bril Achterna, Bodygu...

Advertisement