Page 34

AQUARI

20 gener – 18 febrer Si no saps la resposta, potser és que no has entès bé la pregunta. Repensar les eines que fas servir és primordial a l’hora de posar-se en marxa.

TAURE

SAGITARI

22 novembre – 20 desembre Tot i alguna petita molèstia que es pot presentar cap a finals de mes o, a tot estirar, a principis d’octubre, tot va prou bé.

CRANC

BALANÇA

22 setembre – 22 octubre Potser convé que t’aturis un moment i repensis allò que veritablement vols fer. Potser fer algun tipus de canvi t’anirà bé.

VERGE

LLEÓ

23 juliol – 22 agost Segons el que podem saber, l’amor romàntic pot ser que et doni alguna sorpresa cap a finals d’aquest estiu o principis de tardor.

22 juny – 22 juliol Saps que les coses van prou bé quan allò que et preocupa són petiteses. Ara només fa falta que no t’importin. 23 agost – 22 setembre Els inicis d’aquest setembre presenten alguns dies una mica caòtics per a tu, no sabríem dir en quin sentit. Compte i seny.

CAPRICORN ESCORPÍ

BESSONS

22 maig – 21 juny Poc o res ha resultat ser com et pensaves. Així i tot, sembla que en els mesos venidors tot plegat ha de millorar de manera clara.

21 abril – 21 maig A vegades val molt la pena fer una passa enrere i demanar-nos com ens ho hem fet per arribar fins aquí. Perspectiva.

PEIXOS

ÀRIES

21 març – 20 abril Assegura la dita que de mica en mica s’omple la pica. Aplicat al teu futur, açò vol dir que has de tenir paciència.

23 octubre – 21 novembre La inestabilitat emocional és arreu, ens afecta a tots. De mica en mica has de mirar de fer passes decidides per cercar la tranquil·litat. 21 desembre – 19 gener Ves que aquest final d’estiu no sigui a la fi la millor època de l’any, tant que et pensaves que l’havies de patir. Ànims. 19 febrer – 20 març La proximitat i l’afecte d’aquells que estimes i que t’estimen t’ajudaran a passar aquestes èpoques no tan positives.

Profile for Ciutadella de franc

Ciutadella de Franc setembre  

Ciutadella de Franc setembre  

Advertisement