Page 30

22 novembre – 20 desembre Diuen que la natura és sàvia. Allò que és segur, en tot cas, és que té més temps i paciència que tots nosaltres junts. Pensa-hi. 20 gener – 18 febrer Saps que les teues passes fan bo el camí que trepitges quan sents l’estaló i l’escalfor de tots els que t’envolten.

TAURE CRANC

22 juny – 22 juliol No has de perdre la confiança en tu mateix/a. No permetis que cap altri et digui el camí que has d’agafar. Coratge i endavant!

VERGE

23 agost – 22 setembre El passat, així com també el futur, són indrets per anar a fer-hi una volta, però el cert és que hem de viure en el present.

CAPRICORN ESCORPÍ

22 setembre – 22 octubre L’amor romàntic és, moltes vegades (i més quan hom comença a sumar anys d’experiència), del tot inesperat. Compte, idò!

21 abril – 21 maig No ho dubtis; la mirada, sempre clavada al davant. Rumia-ho, fes allò que estàs convençut/uda que has de fer i tot anirà bé.

PEIXOS

ÀRIES BESSONS LLEÓ BALANÇA

23 juliol – 22 agost La joia de viure sempre ha estat quelcom que t’ha caracteritzat, d’una manera o altra. Cal que continuiïs en aquesta recerca.

SAGITARI

22 maig – 21 juny Sembla ser que cap a finals de mes pots tenir algun petit ensurt, si no vas amb compte. Així és que ves a poc a poc i amb bona lletra.

AQUARI

21 març – 20 abril Saber totes les coses que saps no et fa una persona millor. Sí que et permetrà, però, estar en disposició de prendre millors decisions.

23 octubre – 21 novembre Tot sembla indicar que l’estiu transcorrerà de forma plàcida, per a tu. Així és que disposa’t a gaudirne i a assaborir-lo. 21 desembre – 19 gener Són ben pocs els que han tastat el goig de viure en plenitud. Tant és així, que si tu n’ets un/a, no perdis per res aquesta riquesa. 19 febrer – 20 març Si més no, allò que és segur és que res no és per sempre. Ves amb compte amb els canvis d’humor. Mira d’anar més tranquil/·la.

Profile for Ciutadella de franc

Ciutadella de Franc Juliol  

Ciutadella de Franc Juliol  

Advertisement