Page 26

AQUARI

20 gener – 18 febrer Una bona dieta t’ajudarà a fer realitat aquells desitjos als quals fas tantes voltes. Ara és un moment tan bo com qualsevol altre per començar.

TAURE

SAGITARI

22 novembre – 20 desembre Saber que tot s’acaba, un dia o un altre, no ha d’alleugerir la teua càrrega. Sí que t’ha de donar, però, perspectiva per enfrontar-ho.

CRANC

BALANÇA

22 setembre – 22 octubre Alguna cosa indica que pot ser que facis massa via. Cal anar amb pausa i mesura, a vegades, per molt que el cos ens demani córrer.

VERGE

LLEÓ

23 juliol – 22 agost Pot ser que la família o algun membre del teu cercle d’amistats més proper et causi algun petit ensurt, però res gaire important.

22 juny – 22 juliol Arribar a conèixer les causes últimes és important, però has de ser conscient que hi ha, també, preguntes sense resposta. 23 agost – 22 setembre Saps que fas passes en la bona direcció quan te trobes amb els retrets d’aquells que pensen ser adversaris. Confiança i bondat.

CAPRICORN ESCORPÍ

BESSONS

22 maig – 21 juny De mica en mica vas retrobant el teu camí. No aquell camí que els altres diuen o pensen: el teu veritable camí. Teu i només teu.

21 abril – 21 maig El pragmatisme és important, i tant que sí; però també ho són altres aspectes de la vida com l’espontaneïtat, la confiança...

PEIXOS

ÀRIES

21 març – 20 abril Aquest és un estiu, sembla, fet a mida per a tu. Tot roda avall, els astres materialitzen el seu gir i tu estàs millor que mai.

23 octubre – 21 novembre Les lamentacions per tot allò que no ens agrada han de ser només un punt d’ancoratge, un posar peu a terra per tornar-nos a impulsar. 21 desembre – 19 gener Saber trobar la tranquil·litat és, tanmateix, saber viure la vida amb prou alegria com per encomanarne als altres. Continua així, que les passes són bones. 19 febrer – 20 març A vegades, allò que veus és tot just allò que voldries veure, de manera que no es correspon, necessàriament, amb la realitat.

Profile for Ciutadella de franc

CIUTADELLA DE FRANC AGOST 2019  

CIUTADELLA DE FRANC AGOST 2019  

Advertisement