Page 1

Walk&Experience

emocions per al visitant


Walk&Experience

Què és Walk&Experience? Walk&Experience és una nova manera de descobrir el patrimoni històric, cultural i natural dels nostres pobles, ciutats, paisatges i també dels nostres museus. Es basa en la creació d'un conjunt de continguts d'àudio dissenyats en forma d’emocionants experiències amb les quals, el visitant podrà gaudir del patrimoni, la història i la natura d'una manera amena i divertida, amb la ajuda d'un innovador sistema d'audioguies.

Per als promotors turístics, és una forma de posar en valor el patrimoni els 365 dies de l'any, a qualsevol hora, sense reserva prèvia i sense haver de tenir un guia professional dedicat.

Emocionants experiències

Rutes a peu Innovador sistema d’audioguies

1


Walk&Experience

Walk&Experience és gaudir d'emocionants històries La informació tècnica és només una petita part del que el visitant desitja conèixer. Walk&Experience enriqueix la informació tècnica i la transforma, mitjançant: -Recursos literaris: un guió orientat a rememorar moments històrics del lloc que s'està visitant a través d'anècdotes, històries, llegendes i diferents personatges. -Recursos tècnics: ambientació de l'època amb tot tipus d'efectes de so.

Reconquesta 1359 1781 Felip II neoclàsic

s.XVII

Carles V

Audioguia tradicional

Walk&Experience

Walk& Experience 2


Walk&Experience

Walk&Experience són rutes a peu que aporten valor al visitant L’entorn pot ser un casc históric, un parc natural, un museu industrial, o qualsevol espai que podem imaginar. Hi ha moltes maneres de recórrer aquests "museus" però no totes aporten el mateix a la visita. És vital traçar rutes, formes de recórrer l'entorn, que aportin valor a la visita i a l'experiència que s'ha recreat. Es tracta de transformar la visita en una experiència que es recordarà en el temps. Amb Walk&Experience convidem al visitant a descobrir el patrimoni, al seu aire i vivint una aventura inoblidable.

Walk&Experience

3


Walk&Experience

Walk&Experience és un innovador sistema d’audioguies Citywalks ha desenvolupat un innovador sistema d’audioguies:

Low Cost La irrupció de la tecnologia mp3 ens permet reduir a una cinquena part el cost dels sistemes tradicionals. De tamany i pes reduïts Les nostres audioguies es caracteritzen per unes reduïdes dimensions i pes que aporten gran comoditat al visitant. A més, els punts d'informació o recepció podran tenir 20 aparells carregant en una reduïda base de càrrega de 27x9 cm. Amb alta qualitat de so Les nostres audioguies ofereixen so digital d'alta qualitat basat en la tecnologia d'àudio mp3, que fa possible una rica combinació de narració, música i efectes especials.

Walk&Experience

4


Walk&Experience

Walk&Experience també sobre telèfons mòbils i Ipad Creiem en la innovació com a punt fonamental dels nostres projectes. Per això, treballem amb les últimes tecnologies del mercat i podem oferir-te les experiències Walk & Experience a les plataformes iPhone, iPad, Android, Blackberry y Windows Phone.

El sistema Walk&Experience per mòbils es basa en aplicacions molt atractives visualment i caracteritzades per la seva usabilitat i senzillesa.

Podem asesorar-te per que puguis escollir la plataforma que més s’ajusti a les teves necessitats.

Walk&Experience

5


Walk&Experience

Walk&Experience aporta avantatges per a tots Per al responsable de promoció turística

- Rendibilitza el seu patrimoni. - Comoditat alhora d’oferir un servei a qualsevol hora sense reserva. - Incrementa la satisfacció dels visitants i n’atreu un major nombre. - Incentiva les visites a aquells punts que volem resaltar a la ruta.

Per al visitant - Comoditat de portar un guia turístic a la teva butxaca. - Llibertat de recórrer la ciutat al teu aire. - Entreteniment i aventura que proporcionen continguts de qualitat que et permeten conèixer les anècdotes i llegendes, ambientades en l'època en que van succeir i de la mà de personatges històrics.

Walk&Experience

6


Citywalks Tours, S.L. Pl. Catalunya 9, 1ยบ 08002 Barcelona T: 934 925 724 F: 934 925 701 www.citywalks.es info@citywalks.es

Walk&Experience

emocions per al visitant

Catàleg versió català  
Catàleg versió català  

Mostra els serveis de Citywalks per museus i institucions culturals

Advertisement