Page 1

Amersfoort in middelpunt van het Management Support Event 2011 ‘Dé vakbeurs voor managementondersteuners.’ En dus kon Locatie Amersfoort natuurlijk niet ontbreken tijdens het Management Support Event 2011 in Jaarbeurs Utrecht op donderdag 10 en vrijdag 11 november. Hier presenteerde Locatie Amersfoort zich met een opvallende stand aan ruim 3500 potentiële boekers van meetings & events uit heel Nederland. Geheel in overeenstemming met de centrale ligging van Amersfoort in Nederland stond de Locatie Amersfoort beursstand in het bruisende hart van de hal. Deze stand werd mogelijk gemaakt doormiddel van sponsoring door verschillende Locatie Amersfoort partners. Vervoer:

Truss, belichting & beeldschermen:

Dagprijs 1:

Dagprijs 2:

Zuilen & bloemstuk:

Balie:

Statafel: Tapijt:

De samenwerking tussen Amersfoortse ondernemers in de collectieve marketingcampagne ‘Locatie Amersfoort’ werd verder gestalte gegeven door de invulling van de standbemanning. Deze bestond uit vertegenwoordigers van verschillende locaties die de pet van hun eigen organisatie voor deze gelegenheid inwisselde voor een (figuurlijke) Locatie Amersfoort-pet. Om zo Amersfoort als destinatie voor zakelijke meetings & events te promoten. Dit zal in 2012 volgens dezelfde opzet bij andere relevante beurzen voortgezet worden. Doet u dan ook (weer) mee? Stel ons op de hoogte van uw interesse via citymarketing@amersfoort.nl.


Met het Where Minds Meet magazine op de arm werden bezoekers van de beurs enthousiast aangesproken en gevraagd naar hun kennis over Amersfoort. Om deze kennis vervolgens aan te vullen met relevante informatie over de vele voordelen die Amersfoort te bieden heeft op het gebied van zakelijk toerisme: Ruim 100 unieke locaties Ruim aanbod verwante faciliteiten (horeca, activiteiten, toeleveranciers) Versterkend karakter van de regio Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (spoorwegenknooppunt) Uitstekend bereikbaar met de auto (A1, A12, A28) Centraal gelegen Netwerkstad met een jonge, hoogopgeleide bevolking. Om de aanloop naar de beursstand, die door de plek aangrenzend aan het horeca-gedeelte toch al goed was, te vergroten had Locatie Amersfoort elders op de beurs een eyecatcher ingezet. De City Tuk helemaal in de huisstijl van Locatie Amersfoort kreeg veel bekijks en werd zeer positief ontvangen. Vanaf deze plek werden bezoekers geënthousiasmeerd voor Amersfoort en vervolgens doorverwezen naar de stand om zich daar in te kunnen schrijven voor de site inspection, nieuwsbrief en kans te maken op één van de twee dagprijzen.

3500 bezoekers 41 inschrijvingen site inspection 6 december 296 inschrijvingen Locatie Amersfoort nieuwsbrief 38 directe leads / aanvragen locaties SAMEN maken we Locatie Amersfoort tot een succes en zijn we in staat om het zakelijk toerisme in Amersfoort een impuls te geven. Alle input om Locatie Amersfoort een groter bereik te geven is welkom. Bijvoorbeeld in de vorm van verspreidingsmogelijkheden van het Where Minds Meet magazine. Gebruik ook eens @locatieafoort en #wheremindsmeet in uw tweets. Om de traffic naar locatieamersfoort.nl te optimaliseren zouden wij het op prijs stellen wanneer u het logo van Locatie Amersfoort (incl. link) op uw website plaatst. Op deze manier worden we als collectief sneller gevonden via de verschillende zoekmachines en wordt tegelijk de kruisbestuiving vergroot. Het logo is te downloaden op mediakit.locatieamersfoort.nl

Locatie Amersfoort Verslag Stand Management Support Event 2011  
Locatie Amersfoort Verslag Stand Management Support Event 2011  

Een verslag van de eerste keer dat Locatie Amersfoort zich als collectief presenteerde met een beursstand.

Advertisement