Page 1


Студентският опит

Глобални граждани Учещи през целия живот Допринасящи за гражданското общ

ество

Знания, умения и експертиза Личностно развитие и култура Иновации и предприемачество Академични постижения

Заетост


Проф. Пол Уайт заместник-ректор на The University of Sheffield Шефийлдският университет, макар и ситуиран във Великобритания, играе изключително важна роля в международното образование. Една четвърт от студентите, които се обучават в Шефийлд, са от други държави. Но университетът също така се стреми да достави своето отличаващо се с високото си качество образование и на студентите в други райони - Китай, Сингапур, Африка, както и в други части на Европа. Университетът работи в България като част от мисията си да е близо до студентите по света. В Шефийлдския университет ние работим, за да осигурим образование, ориентирано към изследвания, което позволява на студентите да бъдат подготвени да се обучават през целия живот, да са в състояние да адаптират уменията си към изискванията на бъдещето и да прилагат своите познания по иновативен начин. Но също така наблягаме и на личностното развитие на нашите студенти и на тяхното израстване като глобални граждани. Ние искаме нашите възпитаници да се отличават от света около тях. За да направят това е необходимо те да могат да работят в сътрудничество с другите, да представят себе си ефективно в различни ситуации, да имат широки разбирания за разностранните социални и културни аспекти на техническите си умения, да бъдат в състояние да влияят на собственото си представяне и да се стремят към съвършенство.


CITY College, международният факултет на The University of Sheffield

The University of Sheffield

.....................................................................................................................

Шефийлдският университет е един от най-старите британски университети. Той е водещ университет в областта на научните изследвания и е разположен в Шефийлд, Южен Йоркшир. Класиран в световния топ 100 на университетите в света и постоянно присъстващ сред първите двадесет университета във Великобритания, той принадлежи към 1% от най-добрите университети в света и е предпочитан избор на кандидати от целия свят. Сити Колидж е един от 6-те факултета на Шефийлдския университет и е единственият извън Великобритания - разположен в Солун, Гърция.

Сити Колидж, Международният факултет на Шефийлдския университет, в партньорство с ВУЗФ предлага в София разнообразие от бакалавърски и магистърски програми, след завършването на които се получава диплома от Шефийлдския университет.

Акредитиран и признат от:

.....................................................................................................................

Университетът е класиран:

..........................................................................................................................................................................................................................................................

20-ти в Европа* *(QS World University Rankings 2012)

66-ти в света*

5 Нобелови награди


Висше училище по застраховане и финанси

ВУЗФ

....................................................................................................................

Професор Григорий Вазов Президент на ВУЗФ

ВУЗФ специализира в областта на финансите, застраховането, социалните застраховки, мениджмънта и маркетинга. Университетът е акредитиран от МОН и предлага обучение в бакалавърска и магистърска степен. Мисията на ВУЗФ е да подготви висококвалифицирани специалисти по икономика и да развие икономическите науки в зависимост от нуждите на съвременната практика. Академичната политика на университета цели да внедри най-добрите образователни практики от Европа и света.

Изключително горди сме от съвместната работа с University of Sheffield, тъй като привлякохме в София университет от световна класа, който предлага висококачествено английско образование и дава уважавана международна диплома. Учебните програми са направени така, че да отразяват реалността на нашия регион през един международен поглед. Дългосрочната ни цел е да подготвим добре информирани специалисти, които да реализират обещаваща кариера и в същото време да повлияят на обществото, благодарение на познанията си и етиката, придобита в клас. Практическият подход, обучението, съсредоточено върху студентите, развиването на критично мислене, както и изграждането на аналитични способности, помагат на младите хора ни да се адаптират към всяка една бизнес среда, независимо дали в региона или по света. Ние искаме нашите дипломанти да се гордеят с дипломата от University of Sheffield.


Да се отличаваш от останалия свят

Общност на бившите възпитаници на Шефийлдския университет

.......................................................................................

Шефийлдският университет поддържа активна и жизнена общност от бивши възпитаници с над 135 000 души по целия свят. Шефийлдските възпитаници поддържат дългосрочна връзка като членове на една от найголемите и най-добрите алумни мрежи в света, представяща един от най-качествените университети в света. Като част от тази изтъкната международна общност, възпитаниците на Международния факултет Сити Колидж имат възможност да се отличат и да разширят своята мрежа от познанства като направят нови ценни контакти.

Обучение и преподаване

........................................................................................

Бакалавърските и магистърски програми, предлагани в София, следват висококачествените и иновативни методи на обучение и преподаване по стандарт, използван при всички програми на Шефийлдския университет. Целият процес се осъществява от академичен състав, посветил се изцяло на това да осигурява едно изключително студентско преживяване. Чрез нашата актуална, бизнес насочена учебна програма и разнообразните извънкласни дейности, студентите ни придобиват ценни умения, както и солидна основа за тяхното лично и професионално развитие.


Да жадуваш за съвършенство Миглена Узунова-Цекова Директор „Човешки ресурси“ в Мобилтел Развълнувани сме, че успяхме да предоставим обучение на толкова високо ниво на талантите от Мтел. Благодарение на дългосрочното ни партньорство със City College, International Faculty of University of Sheffield, ние разработихме специална програма, която отговори на бизнес нуждите ни и в същото време даде добавена стойност на практическите познания, умения и способности на колегите ни. Още повече, тези, които взеха участие в програмата, се развиха напред в кариерите си. Директната обратна връзка, която получихме от участниците, беше много положителна по отношение на целия учебен процес. Към момента мога само да потвърдя, че взехме правилното решение да доверим програмата ни за развиване на таланти в ръцете на City College.

Константин Андонов Мениджър “Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски, София Константин Андонов е мениджър „Храни и напитки” в хотел Кемпински Зографски. Завърших Бизнес администрация в СИТИ Колидж, University of Sheffield. Още по време на следването си изкарах стажове в Sunny Beach, Халкидики и в Маркет Тренд, София. City College ми хареса много, имаше сериозни преподаватели, истински професионалисти в своите области – мениджъри, маркетинг директори и т.н. Имахме и чисти академици, но нещата свързани с продажби и маркетинг ни преподаваха точно практици. Доволен съм от развитието на кариерата ми и знам, че в немалка степен тя се дължи на образованието, което получих.


Наталия Кирилова Изпълнителен директор на “Маркет Тренд” Започнах обучението си в магистърската програма по Маркетинг, реклама и ПР на University of Sheffield след 10-годишен стаж в областта на маркетинга и рекламата и множество реализирани кампании и проекти в България и чужбина. Бях изключително впечатлена от практичността и мащаба на знанията, които получих, от иновативния подход на преподаване, от изключително ерудираните преподаватели, които срещнах. Сигурна съм, че за по-младите колеги досегът с атмосферата на University of Sheffield ще бъде още по-предизвикателен и след приключването на обучението си те ще се почувстват достатъчно добре подготвени за работа в реалния бизнес.

Доротея Михова Ръководител екип Акаунти, Procter & Gamble Най-голямото предимство за мен бе, че City College предоставя уникалната възможност да придобия висококачествено образование от топ университет във Великобритания, без да губя настоящата си работа. Избрах програмата Банково дело и финанси, защото са неделима част както от ежедневието и при вземането на дългосрочни стратегически решения, така и защото вървят ръка за ръка с всички бизнес функции. Очарована съм от опита на преподавателите, техните възможности и отдаденост. Както един от тях казва: “преподаването е призвание” и самият той е доказателство за това. Преподавателите съумяват да обяснят сложната материя по един разбираем начин, така че още в класната стая имам усещането, че съм научила и знам много повече. Убедена съм, че знанията, придобити в програмата, ще ми помогнат да израсна и да се развия като професионалист.


Бакалавърски програми Почувствайте разликата на първокласното британско образование

Наистина уникална възможност за образование: Бакалавърски програми на The University of Sheffield в София

..........................................................................................................................................................................

University of Sheffield предлага в София уникална възможност за завършилите средно образование, които искат да продължат с университетско образование и да получат бакалавърска степен на световно ниво от един от стоте найдобри университети в света - University of Sheffield. Бакалаврите на University of Sheffield се радват на фокусирано върху студента образование, посредством най-съвременната,

академично стимулираща среда, която подкрепя развитието им. Отлично организираната персонална система за консултации, малките класове, личният съветник и презентационните сесии окуражават студентите към активна роля в обучението. CITY College, Международният факултет на University of Sheffield, е отговорен за академичното провеждане на обучението. Програмите се предлагат съвместно с Висшето училище по застраховане и финанси като партнираща институция.

BA (HONS) in BUSINESS STUDIES (Marketing)

(Бизнес маркетинг)

BA (HONS) in BUSINESS STUDIES (Management)

(Бизнес мениджмънт)

BA (HONS) in BUSINESS STUDIES (Accounting & Finance) ● Придобиване на умения в ключови бизнес дисциплини ● Добиване на опит в областта на маркетинга, мениджмънт и счетоводството и финансите ● Фокусиране върху разнообразни бизнес дейности и тяхното приложение

Описание:

.......................................................................................

Учебната програма представя на студентите теми и проблеми, които са свързани с бизнеса. Помага им да развият подходящи умения и опит, работейки в групи за постигането на общи цели или за осъществяването на разнообразни задачи; да развият компетенции в областта на бизнеса; да придобият умения да аргументират своето собствено мнение във всички аспекти от бизнес средата по професионален и научен начин.

(Бизнес счетоводство и финанси)

Продължителност на обучението: .......................................................................................

4 години (3 години в София и 1 година в Солун)

Език на преподаване:

.......................................................................................

Английски език

Начало на учебната година:

.......................................................................................

октомври

Присъждани степени:

.......................................................................................

Образователните степени и дипломите се присъждат от University of Sheffield. Завършилите получават и диплома на ВУЗФ


Преподаване, обучение и оценка

..................................................................................................................................................................................................................................................

Малки класове

Оценка

Отличителната черта на CITY College, международният факултет на University of Sheffield, са малките класове. Това позволява пълноценна комуникация между преподавателя и студентите.

Оценяването на всички модули се базира на комбинация от курсови работи по време на семестъра и писмен анонимен изпит. ● Курсовата работа: представлява разработването на различни задания, доклади, есета, дискутиране на проблеми. Някои от тях изискват работа в малки групи или предоставянето на групов доклад или продукт. ● Писмен анонимен изпит: държи се в края на всеки семестър.

....................................................................................................................

Политика на отворени врати

....................................................................................................................

Академичният състав следва политика на отворени врати и съдейства на студентите при необходимост от помощ.

................................................................................................................

Методи на преподаване

..................................................................................................................................................................................................................................................

● Интерактивни лекции: Студентите са окуражавани да задават въпроси и да изразяват свободно мнението си. Използва се аудиовизуална техника във всички лекции.

● Дебати: От студентите се очаква да участват в сесии с дебати в клас и доброволно да се включват в състезания с дебати

● Настойници: Студентите се разделят на малки групи, към които се назначава настойник, който да им помага в различните учебни задачи.

● Практически занятия: Практическите занятия се осъществяват с помощта на местни фирми или международни компании, местните власти, доброволчески организации и професионалисти

● Гост-лектори: Експерти споделят професионалния си опит и правят презентации пред студентите

● Посещения в компании: Посещения в организации с образователна цел са важен практически инструмент на обучението

● Панели: Лекциите се водят на панели от професионалисти в различни области и международни лектори

● Курсови работи: казусите позволяват да се учи чрез практика. Повтарящата се възможност да определят, анализират и разрешават различни проблеми подготвя студентите за професионалния им живот

● Индивидуално обучение: Академичният персонал винаги окуражава студентите да потърсят помощта им, ако имат нужда ● Лабораторни класове: Определен брой лаборатони упражнения са част от програмата ● Презентации на студентите: От студентите се изисква устно да представят работата си ● Студентски конференции: Студентите организират и участват в годишни студентски конференции

● Симулации: В контекста на заздравяване на връзките на учебните отдели с индустрията, се търсят партньорства между отделните департаменти и компании, които имат водещи позииции на пазара ● Ролеви игри: Ролевите игри са активен учебен подход. Разпределят се роли на всеки студент в различни ситуации

Изисквания за прием и процедури

.................................................................................................................................................................................................................................................

Прием

Изисквания за прием

Кандидат-студентите подават изискваните документи в отдела по прием на студенти

Кандидат-студентите се допускат до прием, ако отговарят на следните условия: ● Имат диплома за средно образование, IB диплома или еквивалентен сертификат. - Имат сертификат по английски език Cambridge Advanced или IELTS (6.00), или TOEFL (paper based 550/ internet based 79-80). Ако кандидатът няма нито един от изброените, бива задължен да държи изпит по английски език в университета, който да определи нивото на владеене на езика. ● Кандидатите, които са завършили средно образование, провеждано на английски език, не е нужно да предоставят английски езиков сертификат.

...................................................................................................................

Кандидатурите им се разглеждат първо от Академичната комисия. Успешните кандидати получават официално писмо директно от University of Sheffield, потвърждаващо приема им. Броят на местата е предварително определен от University of Sheffield и е строго ограничен. Кандидатурите се разглеждат в зависимост от датата на подаването им. След запълване на квотата, кандидатури не се приемат.

....................................................................................................................

Можете да свалите формуляр за кандидатстване от интернет-страницата ни: www.city-sheffield.bg


Сериозна крачка за бъдещето ви!

Стефани Найденова

Велина Кръстева

2-ри курс Бизнес науки

1-ви курс Бизнес науки

Мартиана Петкова

Спас Пашов

3-ти курс Бизнес науки

3-ти курс Бизнес науки

В Шефийлдския университет изискват много от нас. Дори да си гений в назубрянето, няма да се справиш. Всеки един въпрос иска критично анализиране, никой не търси чиста теория, искат се практически примери. Преподавателите са изключителни. Не спират да ни задават въпроси и ни изслушват внимателно. Работим във фокус групи, споделяме проблеми и предложения, след което виждаме нашите думи да се прилагат на практика и да се правят промени. Това е почти невероятно за академична среда, а се случва само в рамките на един семестър, например.

През годините Шефийлдският университет успя да изгради сериозна репутация, демонстрирайки отлично ниво на преподаване и се доказа като лидер в образованието. Това бе и причината да им доверя бакалавърската си степен. Сега, когато съм в средата на втората си година, съм абсолютно сигурна, че висококачественото обучение помага на студентите да постигнат академичните и професионалните си цели. Всички в университета са посветени на целта да предоставят опит и образование от найвисока класа на всички студенти, като ги вдъхновяват да развият целия си потенциал.

Голям плюс са външните гост-лектори, всичко е едно към едно с Англия, включително учебници, материал, изпити. Цялата структура на обучение е изключително добра.

Избрах програмата на Шефийлдския университет понеже исках качествено образование, но и достъпно за всеки. Друга причина - ще получа световно призната диплома с тежест, защото е от един от най добрите университети в света. Тази програма ми дава възможност да създам контакти с много нови и интересни хора, както професори, така и студенти.


Магистърски програми Преподаване, обучение и оценка

Задълбочете познанията си в специализирани области Магистърски програми на University of Sheffield В София

..................................................................................................................................................................................................................................................

Mагистърските програми на University of Sheffield дават уникалната възможност на студенти и професионалисти да задълбочат познанията си, да придобията опит и важни умения, така търсени от работодателите. Магистърските програми в University of Sheffield са инвестиция в бъдещето ви!

Преподаване, обучение и оценка

..................................................................................................................................................................................................................................................

Малки класове

Политика на отворените врати

Дисертация

Отличителна черта на образователния процес в Международния факултет City College са малките класове. Това позволява възможно найпълноценна комуникация между лектор и студенти.

Академичният персонал работи на принципа на отворените врати, като окуражава студентите да търсят помощта му, ако имат нужда.

Дисертацията е лично и оригинално проучване на студента върху одобрена тема по негов избор, свързана с програмата, която изучава. Дисертацията обикновено е базирана на минимум шест месеца изследвания, три месеца от които на пълно работно време.

...................................................................

.......................................................................

Методи на преподаване

...........................................................................

..................................................................................................................................................................................................................................................

● Интерактивни лекции: Студентите са окуражавани да задават въпроси и да изразяват свободно мнението си. Използва се аудиовизуална техника във всички лекции. ● Гост лектори: Експерти споделят професионалния си опит и правят презентации пред студентите ● Презентации на студентите: От студентите се изисква устно да представят работата си ● Студентски конференции: Студентите организират и участват в годишни студентски конференции ● Практически занятия: Практическите занятия се осъществяват с помощта на местни фирми или международни компании, местните власти, доброволчески организации и професионалисти

● Курсови работи: Казусите позволяват да се учи чрез практика. Повтарящата се възможност да определят, анализират и разрешават различни проблеми подготвя студентите за професионалния им живот ● Симулации: В контекста на заздравяване на връзките на учебните отдели с индустрията, се търсят партньорства между отделните департаменти и компании, които имат водещи позииции на пазара ● Ролеви игри: Ролевите игри са активен учебен подход. Разпределят се роли за всеки студент в различни ситуации ● Платформи за онлайн обучение: Интранетът и вътрешната мрежа се използват за оналйн проекти, позволявайки на студентите да имат допълнителен достъп до учебния материал и лекциите.

Оценяване

..................................................................................................................................................................................................................................................

Оценяването е базирано на комбинация от курсови задачи по време на семестъра и писмена работа в края. В някои случаи оценката се формира само на базата на курсов проект.

● Курсови задачи: Оценката на курсовите проекти включва изпълнението на няколко задачи: доклади, есета и упражнения за разрешаване на конкретни проблеми. Някои от тези задачи съдържат работа в малки групи и предаване на общ доклад. ● Писмени работи: Писмени работи се предават в края на всеки семестър


Магистърски Почувствайте разликата на първокласното британско образование MA IN MARKETING, ADVERTISING & PUBLIC RELATIONS Магистратура по Маркетинг, реклама и връзки с обществеността

........................................................................................................................................................................................................................................................

● Възможност да изследвате най-съвременната маркетинг теория в днешната

динамична бизнес среда

● Да добиете подробна представа за интеграцията на маркетинга, рекламата и връзките с

обществеността в организациите

● Да развиете познанията и способностите, нужни за постигането на успешна кариера

в маркетинга, рекламата и връзките с обществеността

ОСНОВНИ ПРЕДМЕТИ

.......................................................................................

-

Стратегически маркетинг Мениджмънт в рекламата и промоциите Електронен бизнес и Интернет маркетинг Стратегии за връзки с обществеността Изследователски методи за бизнеса Иновации и развитие на нови продукти Събитиен мениджмънт и фестивали Стратегически бранд мениджмънт Дисертация

Програмата може да претърпи малки промени

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО

.....................................................................................................................................................................................

Уикенди: един уикенд всеки месец (петък следобед, събота, неделя). ДИПЛОМА

.......................................................................................

Дипломата за магистърска степен по Маркетинг, реклама и връзки с обществеността се дава директно от University of Sheffield. Получава се втора диплома от ВУЗФ. ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

...................................................................................................................

Управление на маркетинга, бранд мениджмънт, развитие на продукти, медиа купуване, връзки с медиите, управление на връзки с обществеността, маркетингови проучвания, търговия и продажби.


програми MSC IN BANKING & FINANCE Магистърска програма по Банково дело и финанси

........................................................................................................................................................................................................................................................

● Възможност да изследвате различните фактори, които оформят съвременната финансова система ● Да придобиете експертни познания в използването на модерни и специализирани

финансови инструменти

● Да придобиете необходимите знания и практиччески способности за успешна кариера в областта

на финансите

ОСНОВНИ ПРЕДМЕТИ

.......................................................................................

-

Банкова и финансова система Инвестиции и анализ на сигурността Финансова иконометрия Финансова отчетност и анализи Изследователски методи във финансите Търговско и инвестиционно банкиране Корпоративни финанси Финансови деривати и управление на риска Дисертация

Програмата може да претърпи малки промени

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО

.....................................................................................................................................................................................

Уикенди: един уикенд всеки месец (петък следобед, събота, неделя). ДИПЛОМА

.....................................................................................................................................................................................

Дипломата за магистърска степен по Банкиране и финанси се дава директно от University of Sheffield. Получава се втора диплома от ВУЗФ. ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

...................................................................................................................................................................................

Корпоративни финанси, финансово планиране, инвестиоционно банкиране, управление на активи, частно банкиране, търговско банкиране, бизнес консултиране, инвестиционно консултиране.


Магистърски Почувствайте разликата на първокласното британско образование MSC IN BUSINESS MANAGEMENT, TECHNOLOGY AND INNOVATION Магистърска програма по Управление на бизнеса, технологиите и иновациите ........................................................................................................................................................................................................................................................

● Възможност да натрупате мултидисциплинарен и сериозен опит в бизнес мениджмънта и иновациите ● Да развиете умения и да придобиете знания за справяне с управленски предизвикателства и за

използване на възможностите за бизнес

● Да станете иновативен бизнес лидер в днешния технологичен и глобално конкуриращ се пазар

ОСНОВНИ ПРЕДМЕТИ

.......................................................................................

Свързващи модули: а) Основи на информационни и технологии (за студенти без техническо образование) б) Основи на бизнеса (за студенти без икономическо образование) Основни модули: - Иновации и предприемачество - Стратегически мениджмънт за съвременния бизнес - Управление на иновациите и развитие на нови продукти - Управление на информационни технологични проекти - Изследователски методи - Управление на стратегическата промяна - ИТ за стратегически мениджмънт - Бизнес предприятия опериращи в Интернет среда - Дисертация Програмата може да претърпи малки промени

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО

.....................................................................................................................................................................................

Уикенди: един уикенд всеки месец (петък следобед, събота, неделя). ДИПЛОМА

.....................................................................................................................................................................................

Дипломата за магистърска степен по Управление на бизнеса, технологиите и иновациите се дава директно от University of Sheffield. Получава се втора диплома от ВУЗФ. ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

.....................................................................................................................................................................................

Дипломантите могат да преследват мениджърска кариера в широк спектър сектори на индустрии като консултантство, технологичнобазирани фирми, телекомуникации, образование, промишленост, академични и правителствени организации, или да започнат собствен бизнес.


програми MA IN DIGITAL MARKETING AND SOCIAL MEDIA Магистърска програма по Дигитален маркетинг и социални медии

........................................................................................................................................................................................................................................................

• Възможност да изследвате новите медии като средство за растеж в дигитална маркетингова среда • Да развиете експертни способности за внедряването и ефективното управление на социалните медии в дигитални маркетинг кампании • Да придобиете нужните компетенции, които да ви помогнат да се развиете професионално в динамичната дигитална ера ОСНОВНИ ПРЕДМЕТИ

.......................................................................................

Основни модули: - Стратегически маркетинг - Оналйн поведение на потребителите - Мениджмънт в рекламата и промоциите - Електронен бизнес и интернет маркетинг - Изграждане на успешно присъствие в Интернет - Създаване на нова онлайн медия - Стратегии за връзки с обществеността - Методи на проучване - Дисертация Програмата може да претърпи малки промени

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОБУЧЕНИЕТО

.....................................................................................................................................................................................

Един уикенд в месеца (петък следобед, събота. неделя). ДИПЛОМА

.....................................................................................................................................................................................

Дипломата за магистърска степен по Дигитален маркетинг и социални медии се дава от Universiy of Sheffiled, Великобритания. Получава се втора диплома от ВУЗФ. ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

.....................................................................................................................................................................................

Дипломантите могат да се развиват в различни сфери на маркетинга (управление на маркетинга, бранд мениджмънт, медиа купуване, връзки с медиите, ПР) и да упражнят познанията си по дигитален маркетинг.

Процедура по кандидатстване и изисквания за прием

.............................................................................................................................................................................................................................................

Прием .............................................................................

Изисквания за прием ..........................................................................................

Приемът е базиран на вашите академични резултати, опит, мотивация и потенциал. Трябва да подадете формуляр за прием и копия от квалификациите, които имате. Ако кандидатурата ви е приета от академичния комитет, ще бъдете уведомени с официално писмо, издадено директно от University of Sheffield. Кандидатурите се разглеждат по ред, като се взема предвид датата на подаване на документите. След като квотата за прием е запълнена, кандидатури не се приемат.

От кандидатите се очаква да притежават или да са в процес на получаване на диплома с бакалавърска степен от университет или сходна институция. Обръща се особено внимание на академичните познания на кандидатите в области, близки до избраните за обучение в University of Sheffield.

Познания по английски език .......................................................................................... От кандидатите се очаква да владеят английски отлично (TOEFL /paper based/ 575 точки, iBT TOEFL 89 - 90 точки; IELTS 6,5 точки CAE (A или B) или друг еквивалент като Cambridge/Michigan Proficiency in English


Защо да получите бакалавърската си или магистърска степен от University of Sheffield в София?

• Получавате диплома от един от топ университетие в света - University of Sheffield • Възможност да изживеете опита на британското образование в собствената ви страна • Няма да се разделяте с приятелите и семейството си, като ще имате минимални разходи за обучение • Ще се срещнете с отличен академичен състав • Обучение, ориентирано към студентите • Oтличен подбор на студенти • Впечатляващ кампус в София • Ще се присъедините към алумни мрежата на Sheffield .............................................................................................................................................................................................................................

Двойна диплома!

Кампус в София

Обучение на английски:

Завършилите бакалвърска и магистърска степен в София ще получат две дипломи - една от University of Sheffield и една от ВУЗФ.

Като партнираща институция, ВУЗФ предлага впечатляваща и лесно достъпна база. Тя дава възможност на студентите да се обучават в модерна обстановка и да изживеят британското образование в собствената им страна.

Голямо конкурентно предимство на студентите в Sheffield е обучението на английски - езикът на бизнеса по света.

...................................................

............................................................

..............................................................................


The University of Sheffield International Faculty, CITY College Регионален офис България София 1680, Бизнес сграда Астра, бул. България 98, вх. Д, офис 16; Тел./Факс: +359 2 961 62 63, Мобилен: +359 888 43 57 50, Е-mail: bulgaria1 @city.academic.gr

www.city-sheffield.bg

ВУЗФ, Отдел студенти: Стаи 205, 206, 208; Тел: + 359 2 40 15 818, 40 15 812, 40 15 801, 40 15 832; E-mail: ttihomirov@city.academic.gr, rkovacheva@vuzf.bg

www.vuzf.bg

Bachelor’s & Master’s flyer (Bulgaria)  

CITY College, International Faculty of the University of Sheffield, in collaboration with VUZF University is offering three Master Degree Pr...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you