Page 1

City-Boxen Stallinredning

- en framtidsinvenstering!

www. c i t y - b o x e n . s e | w w w. c i t y - b o x e n . n e t Telev채gen 2 :: 291 62 Kristianstad :: Sweden :: Phone +46(0)44 20 44 40 :: Fax +46(0)44 20 44 45

1


Välkommen till City-Boxen Stallinredning! City-Boxen är helhetsleverantör av rid- och hästanläggningar, i mer än 30 år har CityBoxen tillverkat och sålt stallinredning till nöjda kunder med alla typer av hästar och verksamheter i hela Norden. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som hästägare ett stort utbud kvalitetsprodukter till bra pris och hög kundservice. Under senaste åren har vi utökat vår verksamhet med att bygga ridhus och stallar till konkurrenskraftiga priser. Det personliga företaget City-Boxen är ett familjeägt företag. Vår ambitionen är att ge alla våra kunder det lilla extra vad det gäller utbud, kvalité och personlig service. Behöver du tips och råd eller är osäker på hur du ska utforma ditt stall, kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vi kommer även ut och laser mäter ditt stall, hjälper till med ritningar, förprövning och bygglov. Kvalité med lång livslängd Vår långa erfarenhet, stora hästkunskap och genuina Marie Johnson & Hans Tuvehjelm intresse av att tillverka och utveckla kvalitetsinredning har lett till att vi år efter år kunnat erbjuda våra kunder robusta och säkra produkter med mycket lång livslängd.

- ”För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra produkter och service både innan och efter inredningen är installerad på plats i ditt stall” City-Boxen på mässor Oss hittar du ofta på de större hästmässorna som tex Falsterbo Horse Show och Hest & Rytter i Herning. Vi är även ute på större tävlingsplatser.

2


Hos stor som liten City-Boxens stallinredning och byggnationer finns på såväl stora ridanläggningar, djursjukhus och ridskolor som i små privata stall. Oavsett om du ska ha en box, femtio boxar, eller en specialtillverkad inredning eller ett nytt ridhus så levererar vi en lösning som passar just dina behov och önskemål. Besök vår visningslokal Vår fabrik med kontor och visningslokaler ligger i utkanten av Kristianstad på Ängamöllans industri område, karta hittar du på sidan 26. Här kan du i lugn och ro titta på olika box modeller och stalltillbehör samt diskutera olika lösningar för ditt stall. Det finns också möjlighet att besöka referensstall i närheten, stallbesök behöver vi boka med stallägaren i förväg.

Varmt välkommen!

Marie Johnson & Hans Tuvehjelm City-Boxen International AB

Du vet väl att du kan följa City-Boxen på Facebook!

www.city-boxen.se - stallinredning, fönster & dörrar, uteboxar m.m. www.city-boxen.net - ridhus, stallbyggnader, fibercementtak, skrittmaskiner Innehåll 4 Standardboxar 6 Deluxboxar 8 Uteboxar och utestall 10 Spiltor och boxväggar

12 Boxdörrar 14 Renovera ditt stall 16 Dörrar och portar 18 Fönster 20 Stalltillbehör

22 Skrittmaskin & Aquatrainer 24 Bygg & specialtillverkning 26 Referenser 28 Köpvillkor 30 Hitta till oss

City-Boxen sponsrar Svensk ridsport

3


Alltid i lager för snabb leverans! STANDARDBOXEN

En rejäl, säker och flexibel box som erbjuder stora valmöjligheter. Du kan välja mellan olika utföranden på fronter, mellanväggar, boxdörrar, krubbor mm. Vanligast är en boxfront med stående galler, skjutdörr med öppningsbart galler, vippkrubba och gran eller plastplanks fyllning. Boxhöjd och bredd anpassas enkelt genom en flexibel grundkonstruktion med bla löstagbara, höj- och sänkbara stolpfästen. Standarboxen kan levereras med antingen skjutdörr eller gångjärnsdörr i valfri bredd och höjd Boxens underprofil monteras i golvfästet som gör att boxen kommer upp ca 8 mm, en fördel när du spolar rent golvet så vattnet kan rinna ut.

Underhållsfritt

Vill du ha en underhållsfri box ska du välja plastplank som boxfyllnad. Enkelt att tvätta av och hålla rent. 12 års garanti.

Flexibel montering Valfri boxhöjd och enkel att måttkapa på plats.Vi har förenklat monteringen av standardboxen, genom löstagbara fästen som du trär på profilerna.

Tillbehör

Sätt din egen prägel på standardboxarna med vår dekorbåge, ventilationsgaller, vippkrubba eller täckeshängare.

4


StandardBoxar

Boxfront med rutgaller Ett alternativ till stående eller liggande galler är rutgaller / trådgaller. Det är relativt nytt på marknaden och förespråkas av många då risken för t ex käk och spark skador kan minskas.

Öppning i skjutdörr

De flesta hästar tycker om att titta ut ur sin box och du får en lugnare stallmiljö. Standardboxen levereras med ett öppningsbart skjutgaller i dörren. Du väljer själv när det ska vara öppet.

Öppning i fronten

Ett allt populärare alternativ till öppning i dörren är istället ett öppningsbart galler i frontdelen. Gallret för du åt sidan precis som i dörren. På dörren kan du istället montera till exempel en täckeshängare.

Liggande galler

Liggande galler i boxen ger ett lite luftigare och öppnare stall. Att välja mellan liggande eller stående galler är en smaksak. Det är viktigt att bredden mellan rören är rätt för de hästar du har i stallet. 5


Top of the line! DELUXBOXAR

Detaljer som hästhuvud, mässingskulor och pulverlack ger den lilla extra känslan av lyx. City-Boxen Delux är kvalitétsboxar som står sig väl i den internationella konkurrensen av lyxboxar men till en betydlig lägre prislapp. Alla modeller måttbeställs och tillverkas mot kundorder för bästa passform och design till varje stall. Populära modeller är, Royal Wave som har en öppen front lösning med slagdörr, Buckingham med burspråks front och pampiga Windsor med valvad front. Deluxboxarna kan beställas i olika utföranden, tex med eller utan dekorbräda, olika dörrar, galler, runda eller fyrkantiga stolpar med kulor eller hästhuvud, svängkrubbor och valfri fyllning. Alla ståldetaljer är varmgalvaniserade och pulverlackas om så önskas med valfri RAL färg. Delux boxarna kan även beställas i rostfritt stål. Säkerhets låsning

Justerbar upphängning

Infälld dörröppning

6


Deluxboxar

7


Enkelt att bygga nytt stall! UTESTALL & UTEBOXAR En rejäl, väldesignad och lättmonterad utebox/stall. Oavsett om det är en temporär lösning eller ett stall som ska stå i många år är kvalité och säker konstruktion lika viktigt. Våra uteboxar, vindskjul och ligghallar bygger på samma princip och stabila konstruktion.

Det finns olika modeller beroende på de behov du har. Alltifrån en enklare modell med skärmtak, skjutdörr med öppningsbart galler och granvirke. Till den lite mer påkostade modellen med sadeltak, (takbjälkar), plastplank och engelska boxdörrar med fönster. Vindskjul och ligghallar för hagen kan monteras på gjuten platta eller plintar och kan vid behov enkelt byggas om till uteboxar eller stall. Vill du slippa tidskrävande och dyrt underhåll ska du satsa på plastplank som boxfyllnad.

Skärmtak eller sadeltak

Oavsett takkonstruktion kan du välja mellan olika material på taket t ex kondensfritt plåttak eller fibercementtak. Gärna med ljusinsläpp över varje box. Sadeltaket har kraftiga takbjälkar och ger en luftig boxmiljö.

Att välja boxdörr

En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet i uteboxen. På vintern sätter du enkelt i ett plexiglas för att hålla snö och regn ute. Ett alternativ är en tvådelad engelsk boxdörr. Du kan välja med eller utan fönster i ovandelen. Väljer du dörr utan fönster rekommenderar vi att du sätter ett fönster på baksidan av boxarna istället. 8


Uteboxar

Utestall

Byggs oftast med boxar i dubbelrad, skjutportar på sidorna, nockventilation och isolerad sadelkammare. Vanliga boxfronter och stallgång eller/och utgång från varje box till hage eller gårds plan. Har du ett murat stall kan du kombinera med fronter av trä eller plastplank och engelska dörrar.

Öppningsbara fronter

På travanläggningar är det vanligt att det finns sk utselningsstall med helt öppningsbara fronter. Vill du ha ett lättskött stall med enkel utgödsling är öppningsbara fronter ett bra alternativ. Du kan välja fronter med galler eller heltäckta i trä i kombination med tex en standard skjutdörr.

Vindskydd i hagen

Byggs med samma rejäla konstruktion som uteboxarna. Du kan välja en helt öppen front eller t. ex med två ingångar eller bygga en ligghall med öppningar på gavlarna. Längd, bredd och höjd väljer du själv efter dina hästars storlek och behov. Ett underhållsfritt alternativ är vindskjul 9 med plastplank.


Spiltor & mellanväggar Med eller utan galler, vågformad, pulverlackad, heltäckt, skjutbar eller helt öppningsbar. Du kan välja mellan ett brett utbud av mellanväggar och spiltor. Vi tillverkar alla typer av mellanväggar efter dina behov och verksamhet. En standard mellanvägg är 2200 mm hög och har stående eller liggande galler. Höjden kan enkelt anpassas till såväl högre som lägre väggar. Många hästar vill ha lite lugn och ro i sin box, en bra lösning är helfyllning i den delen av mellanväggen där hästens krubba är placerad.

Välj vägg efter dina behov

När du väljer mellanvägg ska du fundera lite kring om du vill ha en helt öppen lösningen eller väggar med galler på ovandelen. De flesta hästar mår bra av att se varandra och ha kontakt. Har du behov av heltäckta väggar för till exempel hingstar, rekommenderar vi ett kontaktgaller i ovandelen och ett ventilationsgaller i nedre delen av väggen för en bättre luftgenomströmning och stallmiljö. Bygger du nytt stall kan du fundera på om du tex ska välja skjutbara mellanväggar eller helt öppningsbara fronter för att förenkla vid utgödsling.

10


Spiltor och mellanväggar

Skjutbar mellanvägg

Standardmellanvägg

Liggande galler på murad väg

Heltäckt mellanvägg med kontaktgaller i rutnät

Heltäckt mellanvägg med kontaktoch ventilationsgaller

Heltäckt mellanvägg ,extra hög

11


Praktisk och enkel ingång BOXDÖRRAR Högerhängd, vänsterhängd, skjutdörr eller slagdörr? Det finns för och nackdelar med olika dörrar och lösningar. Tänk på att det ska vara enkelt och säkert att ta sig in i boxen, både för din häst och dig. En skjutdörr med öppningsbart galler är det vanligaste alternativet och vår standardmodell. Bredden på dörren bör vara ca 1300 mm för häst. Väljer du slagdörrar, dvs med gångjärn, bör du ha lite bredare stallgång så hästarna enkelt kan gå ut och in. Gärna 3 meter. City-Boxens skjutdörr har en vändbar gallerkasset, du väljer själv vilken sida i dörren som hästen ska titta ut på. Detta kan du enkelt ändra vid behov. Skjutdörren är både säker och tyst. Den har en dörrupphängning med 2 st åkvagnar om vardera 4 st kullager. Som standard levereras skjutdörren med ett kistlås men den kan även beställas med ett rörlås i dörrgallret. Halvdörr/lågdörr är en populärt boxdörr som passar i ett stall med lite bredare stallgång. Tänk på att det kan vara praktiskt att ha en box med en boxdörr som går att stänga vid behov.

12


boxdรถrrar

13


Renovera ditt gamla stall Det finns många olika typer av stallinredning på marknaden och det är viktigt att välja den som passar just din verksamhet, dina hästar och de behov du har. Ska du ha en standardinredning, en lite mer exklusiv, eller måste den specialdesignas för att passa i er byggnad? City-Boxens rådgivare hjälper dig med förprövning, bygglov, tips och idéer, samt kommer vid behov ut och lasermäter ditt stall. Vad du än beslutar dig för så var noga med att du väljer en godkänd och säker inredning. Tumma aldrig på kvaliteten. Var också noga med att välja en välkänd och etablerad leverantör som funnits på marknaden i många år. Fråga efter referenser, kontakta och besök dessa, en billig försäkring.

Snabb guide

Utforma stallet så det i framtiden kan passa alla storlekar på hästar. Boxstorlek, minimimått: Mankhöjd 1,49-1,60 8 kvm 1,60-1,70 9 kvm >1,71 10 kvm Rekommendation, öka måttet med 20% för bättre boxmiljö. Takhöjd: mankhöjden x 1,5 Ex. mkh 170 cm takhöjd 2,55 Mellanrum mellan tak och boxkant: mindre än 150 mm eller mer än 450 mm Stallgång: mellan boxar 2,5 m 14

Att tänka på innan du börjar

Ta i god tid kontakt med din länsstyrelse. En ny-, omeller tillbyggnad av ett stall för hästar ska på förhand godkännas från djurskyddsoch djurhälsosynpunkt av länsstyrelsen, sk förprövning. Kravet på förprövning gäller om antalet hästar som ryms på anläggningen efter planerad byggnadsåtgärd är 5 eller fler. Om du tänker bedriva yrkesmässig verksamhet behöver du även tillstånd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden.


Renovera

15


Välkommen in i stallet! DÖRRAR OCH PORTAR Ingången är det första mötet med ditt stall, välj därför med omsorg dina stalldörrar. Den ska vara tålig, praktiskt, lagom bred och hög. Minst en dörr bör vara en bredare, en så kallad utrymningsdörr med fribredd 1,5 m. City-Boxen erbjuder ett stort utbud av dörrar från olika svenska tillverkare. City-Doors är vår egen dörrserie, framtagen i samarbete med en ledande svensk dörrtillverkare. En stabil och hållbar dörr med bland annat grövre gångjärn och kraftigare dörrblad. Mycket prisvärda stalldörrar som tål ett tufft stallklimat. Dörrarna finns i olika storlekar och design. Vår mest sålda dörr är en pardörr med delat dörrblad och fiskbensmönster. Pardörren kan ha olika bredd på dörrbladen, tex med en lite bredare gångdörr och smalare sidodörr.

Rejäla gångjärn

Det är viktigt att dörren inte slår sig. En stalldörr står ofta öppen i så väl sol som regn.

Kraftigt dörrblad

Stalldörren ska var stabil och hålla i många år. City-Doors tillverkas i Skåne av hästmänniskor som vet vad som krävs i en tuff miljö.

Branddörr stoppar elden

Bränder i stallet är inte ovanliga Tänk på att en branddörr kan rädda liv såväl som dyrbar utrustning. Branddörren ska vara klassad.

16


Dörrar

Innerdörrar till sadelkammare

Pardörr med sparkplåt

Gångdörr med spånt

17


Hästen vill titta ut! STALLFÖNSTER Ett bra fönster ska uppfylla många önskemål, underhållsfritt, vädringsalternativ, öppningsbart och lättskött. Kan hästen dessutom stå och titta ut, då har du ett fönster som alla trivs med. City-Windows är vårt eget designade underhållsfria stålfönster. Varmförsinkat med galler på insidan och säkerhetsglas. Extra vackert är det valvat med spröjs och pulverlack. Ett prisvärt alternativ till stålfönster är träfönster. City-Boxens svensktillverkade fönster håller mycket hög kvalitet och finns i många olika storlekar med tillhörande fönstergaller.

Ventilationsmöjlighet

City-Windows stålfönster är helt öppningsbara, 180 grader, så hästen kan stå och titta ut. Det har även två vädringslägen.

Tjockt gångjärn

City-Windows har justerbara och grova gångjärn, för bästa inpassning och hållbarhet.

18


Fรถnster

19


Inred ditt stall För att få stallet lättskött behöver det vara välplanerat med alla detaljer på rätt ställe. Hos City-Boxen hittar du allt du behöver till ditt stall. Du kan välja från ett brett sortiment av stalltillbehör så som vattenkoppar, krubbor, täckeshängare, box- och gångmattor, solarium, ventilationssystem, fodervagnar, foderautomater skottkärror, hinkar m.m.

Duschspilta

Inred med solarielampor, spolarm, med eller utan dekorbåge. Avloppsbrunn med galler och klä väggarna med gråa plastskivor för att skydda väggarna. Utanför kan du tex sätta upp en fyrarmad täckes hängare.

20


Allt i stallet

21


Håll hästen i form Skrittmaskin & Aquatrainer

En hästens hälsa och hållbarhet är relaterad till hur mycket den kan röra sig. I skrittmaskinen får dina hästar daglig kontrollerad och anpassad träning. City-Boxens skrittmaskiner tillverkas i Holland och är en kvalitetsmaskin med högt säkerhetstänk. Lätt att montera, stabil, driftsäker och ekonomisk. En väl värd investering även för det mindre stallet. Skrittmaskinen finns i olika storlekar och modeller från 14 till 20 meter för 2-8 hästar. Om så önskas, levereras den komplett med stålkonstruktion, tak och ytterväggar samt montering. Aquatrainer är ett fantastiskt hjälpmedel för rehabilitering och uppbyggnad av hästen och dess hållbarhet. Vattenträningen bygger upp liksidig muskulatur, stärker ben och leder. Du kan fylla karet med vatten upp till 1,20 m, ställa in hastighet, tid och program.

Driftsäker & underhållsfri

Specialdesignad inkapslad växelmotorn för hög driftsäkerheten och minimalt underhåll. Som tillval finns en köldanpassad motor framtagen för vårt nordiska vinterklimat.

Många funktioner

Användarvänlig programmerbar kontrollbox, höger och vänster varv, automatisk vändning, elektroniskt stoppsystem mm

22


Håll hästen i form

Skrittmaskin 2-8 hästar

Skrittmaskinen finns i olika storlekar från ca 10-20 meter. Alla modeller är varmgalvaniserade och kan levereras pulverlackad i valfri färg. Motorn monteras på gjutet fundament och sedan väljer du själv utseende på inner och ytterväggar, om du ska ha tak eller enbart staket runt skrittmaskinen.

Combi –Trainer

Allt under ett tak, skrittmaskin och longeringsvolt. Drivarmarna för skrittmaskinen fäster i takets mitt där även motorn sitter. Konstruktionen ger ett öppet luftigt utrymme i mitten där du kan arbeta dina hästar. Vi rekommenderar ett fibercementtak med ljusinsläpp som är ett svalare alternativ än till exempel ett plåttak.

Aquatrainer

Vattenträning för att rehabilitera och förbygga skador har framgångsrikt används i många år. Du bygger upp hästarnas muskulatur, kondition samt stärker ben och leder. Vattentanken har två ingångar, avancerat vattenfiltrerings system och olika träningsprogram.

23


Efter dina önskemål! City-Boxen kan hjälpa dig med nybyggnationer, renovering och speciallösningar. Vi levererar delar eller helhetslösningar och erbjuder kvalitetsprodukter för hela din anläggning. Vi har tillverkat många speciallösningar till djursjukhus, kliniker, ridskolor, travanläggningar och privata stall. Vår duktiga verkstadspersonal och konstruktörer hitta lösningar på det mesta! Vi projekterar och bygger ridhus, stall och maskinhallar, tack vare vårat stora kontaktnät kan vi erbjuda konkurrenskraftig priser och erfarna byggare. Mer om City-Boxen Bygg & Anläggning, hittar du på www.cityboxen.net Naturligtvis hittar du allt du behöver för din anläggning så som ventilation och vattensystem, stängsel och staket, hopphinder, ridbaneunderlag m.m.

24


Bygg & specialtillverkning

Active Stable, Gimmex Foto Kim Hรถgberg

25


Det är viktigt att du vet vad du köper. Våra referenser din garanti! Stall Hällarp, Falkenberg Utbildningsstall med inriktning dressyr. Standardboxar med plastplank. Kontakt: Caroline Karlsson www.stallhallarp.se

Stall Haväng, Tvååker Stuteri & inackorderingsstall. Special tillverkad inredning Kontakt: Ida Krekula www.stallhavang.se

Stall Ekeberg, Hässleholm Inackordering, uppfödning Konvalescens & Rehab. Standardinredning. Kontakt: Camilla Olsson www.stallekeberg.se

Forsberg Eventing, Tidaholm Tävlings- & träningsverksamhet inriktning fälttävlan. Standardboxar. Kontakt: Gunilla Forsberg www.forsbergeventing.com

Iwona Majewska, Kristianstad Uppfödare, tränare & dressyrdomare. Utestall, standard boxar, Deluxboxar & lösdrift Kontakt: iwona.majewska@oktv.se

26


Att bygga nytt eller renovera ett stall är ofta en stor investering som skapar många frågor och funderingar. Vi på City-Boxen har lång erfarenhet av allt från bygglovhandlingar till byggnationer och val av inredning. Har du inte möjlighet att komma och besöka oss i Kristianstad och titta på vårt utbud av stallinredning och tillbehör finns det möjlighet att istället besöka ett av våra referens stall. Vi har levererat 10 000-tal boxar runt om i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kontakta oss på 044-20 44 40 så får du mer information om vem du kan besöka i närheten av där du bor.

Lugauer Stable, Everlöv Yrkeskusken Conrad Lugauers Travanläggning. Uteboxar Kontakt: Markus Waldmüller www.lugauerstable.com Ugglarps Gård Hästkliniken, Ängelholm Modern hästklinik med internationell specialist kompetens. Fd Stenestad Delux boxar i väntrummet, standardboxar i sjukstallet, undersökningsspiltor mm. Kontakt: hastkliniken@ugglarpsgard.se www.ugglarpsgard.se Horsetraining, Hökerum Träning, avel och uppfödning av Quarter hästar Uteboxar med plastplank Kontakt: Peter Ljungberg www.horsetraining.se

Lillhagens Ridklubb, Höllviken Aktiv ridklubb för ryttare på alla nivåer och inriktning. Utestall, boxar & spiltor Kontakt: ridklubben@lillhagen.nu www.lillhagen.nu

AW Sport Horses, Tyringe Utbildnings- och tävlingscenter, Skyrups Country Club, Standardboxar. Kontakt: Anna Wemlert www.awsporthorses.se

27


Köpevillkor Frakt

Fritt Fabriken Kristianstad, dvs kostnad tillkommer enligt gällande frakttaxa som anges på offert/order/faktura. City-Boxen använder DB Schenker som speditör och allt gods aviseras innan ankomst till kund.

Lossning

Kund ombesörjer lossning med truck/traktor med pall gafflar

Transportskada

Var mycket noga med att besiktiga och räkna alla kolli. Om du skriver på följesedeln kan du inte i efterhand reklamera transportskador eller saknat gods. Vid transportskada eller saknat gods måste chauffören fylla i en skadeanmälan som du får en kopia av direkt på plats. Därefter meddelar du oss samma dag så vi kan åtgärda reklamationen omgående. City-Boxen ansvar ej för några reklamationer anmälda senare än 7 dagar efter erhållen leverans.

Produktgaranti

1 år om inte annat anges.

Reklamationer

Skall alltid anmälas till City-Boxen.

Leveranstider

Lagervaror 3-5 dagar. Specialtillverkning enligt överenskommelse.

Returer/Ångerrätt

14 dagar på standard inredning i oförändrat skick och original förpackning. Kund bekostar eventuella returfrakter. Ångerrätten gäller inte varor som specialtillverkats till kund.

Betalningsvillkor

Kontant innan leverans om ej annat anges, vilket innebär att betalning skall vara City-Boxen tillhanda innan godset lämnar fabriken.

Finansiering

City-Boxen erbjuder finansiering via Wasa Kredit. Vid finansiering skall alltid person och/eller organisationsnummer anges. Wasa Kredit genomför sedvanlig kreditprövning. Snabb handläggning innebär att ni normalt får besked samma dag.

City-Boxen reserverar sig för eventuella tryck och övriga fel i broschyren samt att produkter kan ersättas med likvärdiga produkter. Kopiering och eftertryck av katalogens text och bilder medges ej.

Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Vi hjälper dig att utforma ditt stall! Våra rådgivare hjälper dig med allt ifrån tips och ideer vid renovering eller nybyggnation av ditt stall till efterservice. Vi är måna om att du ska bli nöjd med din inredning och lämnar alltid ”nöjd kund garanti” Varmt välkommen att kontakta oss. Hans Tuvehjelm, VD Tel: +46 (0) 44-20 44 40 Fax: +46 (0) 44-20 44 45 e-mail: info@cityboxen.se

www.city-boxen.se

28


29


30


City-Boxen

Hitta till oss

Öppettider

City-Boxen International AB Televägen 2 291 62 Kristianstad Sweden

Öppet tider kontoret 8.00-16.00 Lunch 12-13 Utleverans 8.30-15.30

VAT No. SE 5566481742 Bank: Swedbank SWIFT: SWEDSESS IBAN: SE 3980 0000 0815 3942 4961 58 Bg 5677-5828

Återförsäljare

Danmark – Nosto www.nosto.dk Norge – Ole Mårten Nilsson www.hesteboks.no Finland – City-Boxen

31


Helhetsleverantör till hästanläggningar i hela Norden.

City-boxen International AB Televägen 2, 291 62 Kristianstad Tel: +46 (0) 44-20 44 40 | Fax: +46 (0) 44-20 44 45 e-mail: info@cityboxen.se

32

www.city-boxen.se | www.city-boxen.net

City Boxens Inspirationskatalog