Page 1

Col·legi Pare Manyanet Travessera de Les Corts, 331 - Tel. 93 439 67 00 - Fax 93 321 61 08 - 08029 Barcelona - http:// www.manyanet-bcn.org

CURSET D’ESQUÍ-ANDORRA Els adrecem aquest segon full informatiu amb la resta d'informació sobre el curset.

Sortida:

Diumenge, 16 de gener, a les 14,00 hores. Els tres autocars sortiran del carrer Entença, davant de l’escola. Hi haurà una parada a l’àrea del Túnel del Cadí.

Tornada:

Els alumnes tornaran el dia 21, divendres, després de dinar, de retornar el material d’esquí de lloguer i de recollir l’equipatge a l’hotel. L'hora d’arribada és prevista al voltant de les 20,00 h. Els alumnes es podran esperar als patis fins que els seus familiars els vinguin a buscar.

Activitats: Classes d’esquí sempre amb monitors. La pràctica de l'esquí es combinarà amb una sèrie d'activitats organitzades.

Documentació: Duana:

Es necessita passaport o bé DNI i, a més, autorització dels pares (policia).

Seguretat Social:

- El col·legi porta una assegurança d’accidents. - Per rebre atenció mèdica en cas de malaltia cal tramitar el full de “Conveni de Seguretat Social entre Espanya i Andorra”. Les despeses mèdiques que no quedin cobertes pel conveni de la Seguretat Social amb Andorra seran abonades pel col·legi i la família les haurà d’abonar posteriorment a Secretaria.

Tota aquesta documentació cal lliurar-la a Secretaria el dia 11 de gener, al tornar de vacances.

Allotjament: Hotel Sant Eloi *** (Sant Julià de Lòria) Trucades telefòniques:

Telèfon de l'Hotel: 00- 376- 84 11 00. Solament es pot trucar als professors. En cas d’urgència es poden posar en contacte mitjançant l’escola o al mòbil que portaran els professors (00 376 657862). Els alumnes no poden portar mòbils, doncs destorben el ritme del curset.

Professors acompanyants: Els alumnes aniran acompanyats per 8 professors i monitors. - Ja s’ha tramés el primer pagament a l’Agència. La resta del pagament del CURSET D'ESQUÍ cal abonar-ho a Secretaria els dies 9 i 10 de desembre. - Per a qualsevol altra informació es poden adreçar al P. Taulats o bé a Secretaria de l’Escola. Nota: Els alumnes que necessitin prendre alguna medicació cal gestionar-ho a Secretaria.

circular 2 neu ep 2011  

circular 2 neu ep 2011