Page 1

stagii internaĹŁionale de voluntariat stagii internaĹŁionale voluntariat1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Detalii generale Oportunităţi Cehia Oportunităţi Italia Oportunităţi Polonia Oportunităţi Egipt Oportunităţi Rusia Poveşti Cum te înscrii?


Despre AIESEC Romania

Programul se adresează studenţilor şi proaspăt absolvenţilor şi are ca scop oferirea unei experienţe internaţionale de învăţare.


Când şi unde poţi pleca? Facilităţi Oricând începând cu 1 mai până pe 1 septembrie inclusiv, pentru 6 săptămâni în ţările din Europa, Africa, Asia si America Latină, unde se află AIESEC.

Cheltuieli din partea ta: - transportul până în ţara respectivă; - cheltuieli cu viza (dacă e nevoie); - taxa de program 50 euro ce include acces la platforma internaţională, consultanţă în găsirea stagiului şi pregătirea necesară stagiului ales.

Vei avea cazarea şi masa asigurată şi o persoană din AIESEC de acolo ce se va ocupa de tine. Poţi pleca să lucrezi într-un proiect AIESEC ce se adresează tinerilor sau într-un ONG partener.


…oferă 36 de stagii momentan în orașe precum: Praga, Ostrava, Karvina, Zlin, Pilsen. Proiectele se adresează în principal elevilor de liceu și gimnaziu și sunt pe teme diverse precum: educație, interculturalitate, tradiții, economie etc


12.05.2014 – 22.06.2014 Vei lucra în echipă cu alţi studenţi internaţionali pentru a crea şi susţine cursuri şi ateliere de luni până vineri pe teme precum: înţelegere culturală, tradiţii şi obiceiuri, leadership.

Cerinţe:

- să fii atras de temele de mai sus şi dispus să înveţi despre acestea; - limba engleză cel puţin la nivel mediu. Vei lucra cu elevi de liceu şi gimnaziu iar proiectul se va desfăşura în oraşele: Hradec Kralove, Ostrava, Zlin.

23.06.2014 – 03.08.2014 Vei pregăti şi susţine cursuri de limbă engleză către studenţii cehi. Proiectul se desfăşoară în Ostrava.

Cerinţe:

- limba engleză la nivel excelent; - modulul psiho-pedagogic reprezintă un avantaj.


27.06.2014 - 15.08.2014

Vei preda limba engleză elevilor şi vei desfăşura diferite activităţi impreună cu ei.

Cerinţe: - limba engleză la nivel excelent; - modulul psiho-pedagogic reprezintă un avantaj.


…oferă 70 de stagii în următoarele oraşe: Napoli, Ancona, Bologna, Trento, Palermo, Torino. Proiectele se adresează în principal elevilor de liceu şi gimnaziu şi sunt pe teme diverse precum: educație, interculturalitate, rasism, drepturile omului etc.


03.06.2014 21.07.2014

Acesta este un proiect de sănătate organizat de AIESEC Trieste.

Ce vei face? - vei desfășura stagiul de voluntariat întrun ONG - vei avea șansa de a interacționa cu pacienții cu care colaborează ONG-ul, oferindu-le asistență.

Cerințe: - limba engleză și limbă italiană; - studii în medicină.

03.06.2014 - 21.07.2014

Ce vei face? - vei lucra cu copiii de grădiniță; - vei organiza diferite activități cu ei; - vei observa sistemul de învățământ din Trieste.

Cerințe: - limba engleză cel puțin la nivel mediu; - spirit de echipă;


03.06.2014 - 21.07.2014

Ce vei face? - vei lucra cu copii de grădiniță; - vei organiza diferite activități cu ei; - vei observa sistemul de învățământ din Trieste.

Cerințe: - limba engleză cel puțin la nivel mediu; - spirit de echipă.


…oferă peste 400 de stagii în următoarele orașe: Gdansk, Varșovia, Cracovia, Lodz, Poznan, Katowice etc. Proiectele se adresează studenților, oamenilor cu dizabilități, elevilor de liceu și gimnaziu și sunt pe teme diverse precum: educație, interculturalitate, tradiții, economie, leadership, marketing etc.


01.05.2014 16.06.2014

Ce vei face? - le vei prezența elevilor România prin diferite activități interactive; - vei lucra în grupe cu alți studenți din diferite țări; - proiectul se va desfășura în: Varșovia, Gdansk și Poznan.

Cerințe: - limba engleză la nivel mediu; - modulul pedagogic reprezintă un plus.


03.05.2014 29.06.2014

Ce vei face? - vei lucra cu elevi de liceu - vei susține workshop-uri despre multiculturalitate, probleme globale, antreprenoriat; - proiectul se desfășoară în Gdansk. Cerințe: - limba engleză la nivel mediu; - modulul pedagogic reprezintă un plus.


08.05.2014 - 27.06.2014 Make a Step este un proiect organizat de AIESEC Poznan. Scopul proiectului este acela de a oferi elevilor de gimnaziu oportunitatea de a câștiga mai multe cunoștințe în domenii precum: antreprenoriat, multiculturalitate, dar și șansa de a învață limbă engleză. Această oportunitate este oferită prin workshop-urile oferite de studenți internaționali.

Ce vei face? - împreună cu alți studenți din alte țări vei susține acele workshop-uri elevilor de gimnaziu; - le vei prezenta elevilor România.

Cerințe: - limba engleză la nivel mediu; - dorință de a cunoaște o altă cultură dar și de a o promova pe a ta.


04.05.2014 - 15.06.2014

este un proiect educațional, organizat de AIESEC Katowice prin intermediul căruia studenții internaționali susțin workshop-uri pe educație culturală în limba engleză.

Ce vei face? - împreună cu alți studenți din alte țări vei livra workshop-uri pe educație culturală în limba engleză, într-un mod cât mai interactiv; - înainte de a începe proiectul vei participa la o conferință de pregătire unde îi vei cunoaște și pe ceilalți studenți.

Cerințe: - limba engleză la nivel mediu.


12.05.2014 - 27.06.2014

Internațional Kindergarten este un proiect național desfășurat în mai multe orașe. Ediția aceasta se desfășoară în Wroclaw și Varșovia. Scopul proiectului este acela de a promova preșcolarilor conceptul de multiculturalitate prin activități interactive.

Ce vei face? Vei pregăti şi susţine cursuri de limbă engleză, activităţi de prezentare a României către copii din grădiniţe.

Cerinţe: - limba engleză la nivel excelent; - modulul psiho-pedagogic reprezintă un avantaj.


…oferă peste 270 de stagii în Cairo și Alexandria. Proiectele se adresează studenților, oamenilor cu dizabilități, elevilor de liceu și gimnaziu și sunt pe teme diverse precum: educație, interculturalitate, tradiții, drepturile omului, leadership, marketing, turism etc.


01.06.2014 - 15.07.2014

Scopul acestui proiect, organizat de Alexandria, este de a promova Egiptul studenților care accesează acest proiect. Proiectul îsi propune revitalizarea turismului egiptean prin diferite excursii prin țarƒ ă (toate orașele și monumentele istorice importante).

Ce vei face? - vei vizita diferite orașe și monumente; - pozele pe care le vei face le vei posta pe un blog și vei scrie articole pentru a promova Egiptul;

Cerințe: - limba englezăƒcel puțin la nivel mediu.


01.06.2014 - 15.07.2014

Hawa este un proiect social care are ca scop atragerea atenției asupra drepturilor femeii, fiind organizat de AIESEC din Alexandria.

Ce vei face? - vei susține sesiuni având ca și temă drepturile femeii, inegalitatea dintre sexe etc. - vei susține aceste sesiuni având ca și exemplu țara nativă, evidențiind atât părțile negative cât și pe cele pozitive.

Cerințe: - limba engleză (nivel mediu); - cunoștințe în domeniu.


01.06.2014 - 01.06.2015 Barny Nursery este un proiect educațional ce se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 1 -ƒ ƒ14 ani.

Ce vei face? Vei desfășura diferite activități interactive împreună cu copiii, prin care le vei prezenta țara.

Cerințe: - limba engleză (nivel mediu); - creativitate.


Momentan Rusia oferă peste 40 de stagii. Proiectele se adresează în principal elevilor de gimnaziu si îsi propun educarea acestora pe teme precum: sănătate, ecologie, leadership, limba engleză etc.


01.06.2014 - 26.08.2014

Sunshine este o tabără educațională ce are ca și temă principală multiculturalitatea, desfășurându-se la nivel național în orașe precum: Chelyabinsk, Voronezh, Rostov.

Ce vei face? - vei livra sesiuni interactive prin care îți vei prezența țara; - vei organiza diferite evenimente în cadrul taberei având același scop de a promova cultura, tradițiile românești.

Cerințe: - limba engleză (nivel mediu); - creativitate.


20.06.2014 - 05.08.2014

Acest proiect este o tabără de vară ce are ca și temă principală domeniul IT.

Ce vei face? - vei susține sesiuni interactive prin care vei oferi participanților noi informații despre IT dar și despre oportunitățile pe care le-ar putea accesă în domeniu; - vei susține sesiuni despre leadership.

Cerințe: - limbă engleză (nivel mediu); - cunoștințe în programare.


Poveşti Află mai multe despre studenţii ce au plecat cu programul nostru anul acesta. Ne poţi da un mail (stagiicraiova@gmail.com) şi te putem pune în legătură cu ei! În ultimii 2 ani au plecat peste 30 de persoane cu programul nostru de stagii internaţionale!


Ţări în care au plecat craiovenii până acum: Egipt Italia Serbia Estonia Ucraina Portugalia Slovacia Croaţia Austria Polonia Germania Grecia Turcia Rusia Cehia


Cum te poţi înscrie? Completează acest formular: http://www.tfaforms.com/264245 Va urma un interviu în care vom vrea să te cunoaştem mai bine! Vei fi pus pe platforma noastră internaţională, vei plăti taxa program şi vei putea să îţi găseşti oportunitatea potrivită.


Ne poți contacta pe: stagiicraiova@gmail.com


www.aiesec-craiova.org

Global citizen  
Global citizen  
Advertisement