Page 1

Un dia vaig anar a resoldre un misteri a la pizzeria de Londres. - Hola sóc el cap de la pizzeria - I jo sóc el detectiu Jonson. He sentit que hi ha hagut un enverinament. El cap diu: -Si, va passar una persona per la 1 i les 2 de la matinada. -

Que

curiós!!!

l’enverinament!!!

A

l’

hora

de


Em vaig quedar tota la nit vigilant a veure si venia algú. A les 2 vaig veure passar una persona, al dia següent hi va haver un altre enverinament. L’ any passat també en va haver un altre en un restaurant,i el culpable va ser el cuiner. Al dia següent vaig anar a interrogar al cap de la pizzeria. –Jo no he enverinat a ningú!! Jo no ho crec - dic - li vaig a preguntar al cuiner. Li vaig preguntar que què li ficava a la pizza i llavors es va ficar a córrer i jo el vaig agafar i el van tancar a la presó.


Em torno a quedar de vigilància. Torno a passar i li dic: EEh, tuuu! Quiet ja et tinc! Ara sabré

qui és el

boig

que enverina a tothom! - Què?¿?!!! És el cap de la pizzeria!!! Et tancaré a la presó 4 anys! I tu cuiner, estàs lliure!!! Que et vaigi bé!!


1.Qui va ser el culpable? 2.Que va passar a l’enverinament? 3.Quants anys ha d’estar a la presó el culpable? 4.Creies que el cuiner va ser sospitós? 5.

A

quina

hora

va

passar

l´enverinament? 6. De què va el conte ? 7.

Que

persones?

trobeu

d’enverinar

a

les


8. Que trobeu que el cap de la pizzeria hauria de dir que va ser ell? 9.

Alguna

vegada

has

enverinament a una pizzeria? 10. Us ha agradat el conte?

vist

un

Enverinament  
Advertisement