Page 1

VIDEODRONE 2012: BERLÍN-PARÍS-BCN Tres curtmetratges realitzats per videastes bagencs que actualment viuen fora de la comarca. Els tres curts seran muts i hi posaran música en directe artistes del col•lectiu Manrusiònica de Manresa.

BERLÍN JASMINA FERRER I BADREIX TARRAGÓ Nascuts a Santpedor, Jasmina és llicenciada en Comunicació Audiovisual, alguns dels projectes realitzats conjuntament són el videoclip “Plouen” 2010 i diversos curtmetratges experimentals. Actualment estan instal·lats a Berlin. Títol: T'explicaré els meus secrets però t'enganyaré sobre el meu passat' Idea i realització: Badreix Tarragó Càmara i edició: Jasmina Ferrer Actor: Alex Häßner Traducció: Queralt Castañares Durada: 15:30min Format: DV-PAL 16:9 Rodat: Berlin 2011

ELS NORMALS Nascuts al cafè-teatre El Vermell (Manresa) l’any 2007, ens ofereixen live acts d’electro/techno sense concessions, tallant l’aire, generant soroll infinit multiplicat per deu mil. D'altra banda, però, en la seva vessant més experimental han lluitat contra el ritme, el soroll i el silencibuscant noves sonoritats al Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç, al Konvent.0 o al festival de soroll, improvisació i noves músiques (((gargall))), per exemple.

DIVENDRES 20 DE GENER DE 2012 23:59 H SALA STROIKA


PARÍS

AITOR IBÁÑEZ Nascut a Navarcles a 1985, estudia comunicació audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona i, a través d'un programa d'intercanvi, Cinema a la Universitat de Paris VIII Vincennes-St. Denis. És en aquesta estada que la seva relació amb la capital francesa comença. El 2008 dirigeix, com a treball de fi d'estudis, La casa tomada, finalista en el premi Romà Gubern de cinema-assaig. Aquest mateix any, gràcies a una beca, torna COMENTARI a París per treballar com a assistent de muntador a Kosta-Gavras Productions. Des de llavors resideix a París, des d'on col•labora habitualment amb la revista de cinema online Contrapicado.net. Actualment treballa en el seu primer llargmetratge com a muntador, Zero, de David Barrouk. París. (Ella coneixia la inundació...) és la seva segona col•laboració amb Cineclub Manresa, per a qui ja va co-dirigir Remite: en el marc del Visuals 2010, Ciutat i barri. TÍTOL: París. (Ella coneixia la inundació de 1910 per la fotografia d'una postal). Intèrpret: Louise Ohlsen. Direcció, fotografia i muntatge: Aitor Ibáñez López. 15 minuts. Color. Video. París, 2012. ALEXOTHEM-PERE BACARDIT Pere Bacardit aka PETER B col•labora amb Manrusionica i múltiples sessions i festivals per tot el territori. Aleix Martin aka ALEXOtheM, amb 9 anys d'estudi sobre els conceptes de la música i els teclats, col•labora en diferents projectes com Manrusionica, Radio 4by4 (emissora online a nivell internacional), Embeded Exposure TV (canal de tv online a nivell nacional), Dj resident a La Carpa del Riu i El Sielu entre d'altres.

BARCELONA CARLES MUÑOZ GÓMEZ-QUINTERO Versió original en anglès amb subtítols en castellà. Carles Muñoz Gómez-Quintero (1978, Manresa) va cursar direcció cinematogràfica al C.E.C.C (2004). Des de llavors en el terreny de la ficció ha escrit i dirigit diversos curtmetratges i un llargmetratge. Actualment treballa com a director de fotografia, muntador i guionista sobretot en documentals de tipus socioantropològic, experiències per llocs del món com India, Colòmbia, Romania o Madagascar. Sony Crawford També és professor deJackson direcció de fotografia en el Màster de Documental Creatiu de la UAB des de 2008. Duane Jacy Farrow Sam the Lion Nom: “El gos” Ruth Popper Lois Farrow Sinopsi: Un home que no balla, Lester Marlow

que no riu i que no té amics, menja una pruna davant del televisor. Duració: 15 minuts Localització: Barcelona Direcció, fotografia, guió i muntatge: Carles Muñoz 15 Gómez-Quintero DISSABTE Direcció Daniela Estevez 21: 00artística: H Material: Cinefilms S.L.A LA ÚLTIMA SESSIÓ SALA CIUTAT Fitxa Artística: Homer Etminani, Daniela Estevez, Jorge Tur i Roco. DÍDAC TRAVÉ Té 34 anys i va començar en la música electrònica l’any 1999 com a Dj. Ha actuat en diverses sales i free partys de Catalunya, sent resident de la Mirona el 2009. A partir de 2002 comença també a produir música electrònica, decantant-se per la Bass music. També l’apassiona l’audiovisual, de tal manera que des de l’any 2004 s’hi dedica professionalment.

2012/01/20: VIDEODRONE 2012: BERLÍN-PARÍS-BCN  
2012/01/20: VIDEODRONE 2012: BERLÍN-PARÍS-BCN  

Full de sala del 20 de gener