Page 1

DON'T THINK TWICE ARGUMENT Durant onze anys, un grup còmic conegut com The Commune ha regnat en els petits teatres d'improvisació de Nova York. Els membres de The Commune: Miles, Samantha, Jack, Allison, Bill i Lindsay creen una comèdia sense guió. Són actes enginyosos, ràpids i es basen en les idees de cadascú.

FITXA TÈCNICA NACIONALITAT ANY DURADA DIRECCIÓ GUIÓ FOTOGRAFIA MUNTATGE MÚSICA

EUA 2016 90 minuts Mike Birbiglia Mike Birbiglia Joe Anderson Geoffrey Richman Roger Neill

FITXA ARTÍSTICA Keegan-Michael Key Gillian Jacobs Mike Birbiglia Chris Gethard Kate Micucci Tami Sagher

Jack Samantha Miles Bill Allison Lindsay

DIVENDRES 16 DE MARÇ DE 2018 20:00 H AUDITORI PLANA DE L'OM

Nits després, reben notícies que el seu teatre s'està tancant, i que productors de televisió estan interessats a contractar-los. Però només dos membres del repartiment seran escollits, provocant tensió dins de la dinàmica del grup i deixant el seu futur incert. Les relacions comencen a esquinçar-se, ja que els sis membres del grup s'enfronten a la veritat de què no tots aconseguiran l'èxit, i per a alguns, potser és el moment de renunciar al somni i seguir endavant. Don't Think Twice és divertida, perspicaç i honesta. Com va ser l'aclamat debut del director Mike Birbiglia, SLEEPWALK WITH ME, sobre la vida d'un comediant. Mike Birbiglia (director, guionista i actor) captura experiències humanes universals que succeeixen en la vida de persones divertides. Del creador de THIS AMERICAN LIFE, i amb un grup d'actors còmics de primer nivell, incloent-hi Keegan-Michael Key, Gillian Jacobs, Kate Micucci, Chris Gethard, Tami Sagher i Birbiglia, Don't Think Twice narra una història matisada d'amistat, d'aspiració, dolor i la promesa de canvi.

DIRECTOR

MIKE BIRBIGLIA Mike Birbiglia és un còmic, escriptor, actor i director conegut pel seu enfocament molt personal de la comèdia. Un dels còmics més actius, ja sigui com a creador, escriptor i protagonista de la pel·lícula Don’t Think Twice i recentment ha realitzat una gira per més de 100 ciutats amb el seu programa "Thank God for Jokes", que llavors es va convertir en un espectacle off-Broadway al The Lynn Redgrave Theatre. El 2012 Birbiglia va irrompre en l'escena amb el seu debut premiat en Sundance, Sleepwalk With Me. Birbiglia va començar com a comediant i va aconseguir l’èxit, actuant en teatres en solitari. El primer espectacle de Birbiglia "Sleepwalk With Me" va ser representat per la llegenda de Broadway, Nathan Lane. El seu segon espectacle individual "My Girlfriend's Boyfriend" va guanyar el Lucille Lortel Award i va recórrer sales de concerts per tot el món. El seu debut literari "Sleepwalk with Me & Other Painfully True Stories" va ser un best seller del New York Times i va ser finalista del Thurber Prize For American Humor. Com a actor, Birbiglia ha aparegut en Orange is the New Black, Girls, així com pel·lícules com Trainwreck, The Fault in our Stars, Digging For Fire, Cedar Rapids, Going The Distance i Yours Sister's Sister.


GOOK FITXA TÈCNICA NACIONALITAT ANY DURADA DIRECCIÓ GUIÓ FOTOGRAFIA MUNTATGE

EUA 2017 94 minuts Justin Chon Justin Chon Ante Cheng Reynolds Barney Rooth Tang MÚSICA Roger Suen

Versió original en anglès amb subtítols en castellà.

FITXA ARTÍSTICA Simone Baker Justin Chon Curtiss Cook Jr. David So Sang Chon

Kamilla Eli Keith Daniel Mr. Kim

DISSABTE 15 21: 00 H

ÚLTIMA SESSIÓ A LA SALA CIUTAT DIUMENGE 18 DE MARÇ DE 2018 18:30 H AUDITORI PLANA DE L'OM

ARGUMENT ARGUMENT Eli (Justin Chon) i Daniel (So) són dos germans nordamericans que posseeixen una botiga de sabates del seu pare en una comunitat predominantment afroamericana a Los Angeles. Tenen una amistat única i improbable amb una nena afroamericana d’11 anys, Kamilla (Baker). Aquests tres tracten amb el racisme diàriament; Eli i Daniel d'afroamericans i hispans, i Kamilla amb la seva família, que odien als coreans i l'adverteixen que no vagi a la botiga de sabates. ARGUMENT DIRECTOR

JUSTIN CHON FILMOGRAFIA 2013 You're Stoopid (curt) 2013 Full Circle (curt) 2015 90 Day Visa (curt) 2015 Man Up 2017 Gook INTRODUCCIÓ

COMENTARI BIOGRAFIA Chon va escriure (amb Kevin Wu), dirigit, executiu produït i protagonitzat en la pel·lícula de 2015 Man Up. La pel·lícula es va estrenar al CAAMFest 2015. La pel·lícula està ambientada a Hawaii i també protagonitzada per Kevin Wu, Amy Hill, Parvesh Cheena, Nichole Bloom, Dion Basco, Samantha Futerman. Chon també ha dirigit diversos curtmetratges digitals que es poden veure al seu canal de YouTube El 2017, Chon va escriure, dirigir, produir i protagonitzar la pel·lícula Gook, que es va estrenar al Festival de Cinema de Sundance de 2017, on va guanyar el Premi del Públic. La pel·lícula també va guanyar el Premi del Gran Jurat a la Millor Pel·lícula Narrativa, Millor FILMOGRAFA Direcció, Millor Actriu i el Premi del Públic en el Festival de Cinema Pacífic Asiàtic de Los Àngeles (2017), entre altres premis en diversos festivals.

2018/03/16: DON'T THINK TWICE  
2018/03/16: DON'T THINK TWICE  

Full de sala del 16 de març

Advertisement