Page 1

OPTICAL ILLUSIONS neither trick the eye nor fool the brain, but … BRAINS 10 surprising facts about how our brains works GO THINK OUTSIDE THE BOX! Creative tips and tricks from Cindy Trilsbeek

08 November 2016 CINDY TRILSBEEK 3 IPO


SUPRISE YOURSELF AND THE CUSTUMER Wil je een nieuwe techniek op de markt brengen of een verbetering, zorg dan dat jouw doelgroep klaar wordt gestoomd op jouw idee. DON’T STEAL Wees origineel, doe goed onderzoek of het nog niet bestaat. Ga je jatten doe het dan goed, noem het een verbetering. KEEP IT CLOSE TO YOURSELF Vaak liggen de verbeteringen of nieuwe producten/diensten dicht bij je eigenleefomgeving. Bekijk waar jij, je vrienden of familie op vastlopen . Ook is het gemakkelijker om te bedenken voor jezelf wat de reacties erop kunnen zijn. STATEMENT Kunst vind ik persoonlijk minder cool, het kan mooi en inspirerend zijn, maar waar ik wel van hou als mensen iets duidelijk willen maken, in een grappige of confronterende manier. GO FOR THE BEST REACTION Verras de customer met jouw idee; ‘’waarom heb ik dit zelf niet bedacht’’ is de beste reactie. PRESENT Ben zeker niet bang om je goede idee te vertellen bij je vrienden en familie. Het helpt op je valkuilen op te sporen, zowel bij jezelf als bij je publiek. Ook als je concept of idee nog niet helemaal klaar is, is het goed om al te polsen wat de reacties zijn. De stomste opmerkingen kunnen je 3 stappen verder helpen.

MAKE FAIR MONEY Design niet iets waar je niet achterstaat, maar misschien wel goed verkoopt. Ik ben er zeer op tegen hoe mensen sommige beslissingen kunnen maken om alleen er zelf beter en rijker van te worden. Nee, zo werkt het niet! DUMMIES Maak het zo snel mogelijk visueel in 3D, plak en knip het bij elkaar. Houd het voor je en zie wat je kunt verbeteren of veranderen. STAKE YOUR CUSTOMERS OUT THEIR COMFORT ZONE Zoek de grenzen op van jezelf en van de doelgroep maar misschien ook van het product zelf. Wanneer is het té veel of precies goed. WORK ENVIRONMENT Kies voor een goede werkomgeving, jezelf alleen in een kamer opsluiten is niet inspirerend. Ga erop uit en probeer verschillende werk omgevingen. Ook is het belangrijk dat je goede vertrouwede mensen om je heen hebt waarmee je kunt lachen (op z’n tijd).

Designing is.. mindfuck the world  

Cindy Trilsbeek 3 IPO Ontwerp & Prototyping

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you