Page 4

mci

h

Bumba bestaat 15 jaar

ZO MINI

ell

H

e

et nieuwe schooljaar staat voor de deur. Van een schooloutfit tot een boekentas en schriftjes, er staan waarschijnlijk heel wat schoolspulletjes op je lijstje. Dan ben je bij JBC aan het juiste adres. Van de leukste back-to-school kleding voor je kids - allemaal in zachte stoffen en aardse kleuren die mooi combineren – tot bijpassende schoolartikelen, zoals coole rugzakken en drinkflessen. We’ve got you covered! Naast een leuke outfit voor twee september, vinden we het ook belangrijk dat kids zich goed voelen en makkelijk vriendjes maken op die, soms wat enge, speelplaats. Vorig jaar bedachten we hiervoor de lettersweater (niet getreurd, deze is er ook weer), maar nu zijn we nog een stapje verder gegaan: ontdek Studio Unique! Een sweater met jouw eigen (bij)naam en/of geboortejaar! Ideaal voor dat extra duwtje in de rug. Voor jong & oud! Wij zijn alvast heel fier op het resultaat. Ook mama’s worden niet vergeten, de nieuwe collectie van Katja Retsin ontdek je vanaf pagina 22. Stoer is het codewoord met ruitjes, faux leather en ribfluweel. Papa’s jullie komen in ons volgend magazine aan bod! Geniet van die laatste zomerdagen en die kostbare momentjes.

Wie heeft een rode neus en een gele puntmuts? Bumba! Het vrolijkste clowntje van de Lage Landen mag 15 kaarsjes uitblazen. Bumba en zijn vriendjes beleven heel wat avonturen die herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Shop de nieuwste Bumbacollectie voor je mini-me’s nu bij JBC. T - SHIRT ( 74-98 ) € 12,50 S A LOP E T T E ( 74-98 ) € 17,50

Voor herfstbaby’s Voor de allerkleinsten brengt de herfst knuffelzachte outfits in biokatoen. De trend voor komend seizoen zijn hippe kleuren als okergeel en grijs gecombineerd met grafische printjes. We love it!

© Ketnet Bij aankoop vanaf een artikel uit de Kaatje Ketnet junior-collectie ontvang je op vertoon van je klantenkaart één gratis Kaatje fruit-, koeken- of brooddoos. Actie geldig vanaf 21/08/2019 zolang de voorraad strekt. Eén doos per klant. Actie ook geldig op JBC.be Heb je nog geen klantenkaart? Vraag er één aan de kassa.

Festivalkoorts

PS: Op onze blog vind je nog een handige checklist voor de eerste schooldag. Zo is je hele gezin straks klaar voor de nieuwe start!

JBC is trotse partner van het allereerste Studio 100 Zomerfestival. Kom op zaterdag 31/08 naar De Schorre in Boom en geniet van optredens van je favoriete Studio 100-helden, animaties en heel veel lekkers. Ontdek onze Studio 100-collecties op jbc.be en feest mee in stijl.

Cheers, Michelle. Hoofdredactrice

4

Ontvang een gratis fruit-, koeken­- of brooddoosje van Kaatje

SW E AT ER (50- 80) BROEK JE (50- 80)

€14,95 €9,95

Profile for JBC Fashion

JBC magazine - Terug naar school 2019