Page 14

I

k ben zot van kleding, maar ben wel een beetje een gewoontedier op modevlak. Er zijn enkele items in m’n kast waarop ik kan vertrouwen en waar ik ook steeds naar teruggrijp. Stuks waarin ik mijn buik niet hoef in te trekken of me geneer, maar waar ik me gewoon goed in voel. Ik draag ze vaak, het zijn dus geen opvallende dingen, ik wil niet horen: ‘Daar heb je haar weer met haar flashy groene broek’.

“Comfortabel is mijn codewoord. Dat geldt ook voor mijn collectie bij JBC: je mag niet voelen dat je iets aanhebt.” Als ik voor iets flashy ga, geef ik er dan ook niet te veel geld aan uit. Wanneer ik flashy items draag, dan combineer ik ze altijd met degelijkere of duurdere basisstukken. Het hoeft niet per se duur te zijn om goed of mooi te zijn.

D E N I M JA S ( 34-46 ) €49, 99 R O K ( 34-46 ) €39, 99

COMBINEREN MET KARENS VORIGE COLLECTIE Investeren in basisstukken is altijd een goed idee. Zo combineert Karen de gestreepte midirok uit haar nieuwe collectie met een basic top en jeansjasje uit haar vorige collectie. Creëer een capsulecollectie met een beperkt aantal stuks, maar wel met stuks die je onderling makkelijk kan combineren.

Doorgaans draag ik jeans, baskets en een trui. Comfortabel is mijn codewoord. Dat geldt ook voor mijn collectie bij JBC: je mag niet voelen dat je iets aanhebt. Ik heb al veel mooie dingen gekocht die zo slecht zitten dat ze gewoon in de kast blijven. Weggegooid geld. Comfort is daarom de rode draad doorheen mijn collecties, tot en met de stoffen. Ook die moeten aangenaam om te dragen zijn.

TO P ( 34-46 )

€24,99

Het vervolg van dit interview en hoe Karen haar collectie combineert ontdek je op

blog.jbc.be 14

Comfort is key

Profile for JBC Fashion

JBC Magazine - Moederdag 2019  

Geniet tot en met 5 mei van de stickeractie. Ontdek de nieuwste collecties van JBC in het magazine. Van twinning is winning voor moederdag,...

JBC Magazine - Moederdag 2019  

Geniet tot en met 5 mei van de stickeractie. Ontdek de nieuwste collecties van JBC in het magazine. Van twinning is winning voor moederdag,...