Page 1

A LA CERCA DEL TRESOR

Escrit per: Els Taurons, escola Font Freda de Montcada i Reixach La classe de 2n, escola Jacint Verdaguer de Castelldefels Els Ametllers, escola Avinyonet d'Avinyonet del Penedès


A LA CERCA DEL TRESOR Hi havia una vegada un pirata que es deia Capità Xaloc. Tenia molta barba, anava descalç i sempre se li trencava la pistola.

El seu vaixell era un bergantí que es deia Verdaguer. Tenia 20 canons, deu a babord i deu a estribord, i una tripulació molt forta.

Un dia navegant, el vigilant que estava a la cofa, va veure una ampolla surant al mar i va cridar: –Pista a la vista! El capità va dir a un mariner: –Tu, tira’t a l’aigua a buscar l’ampolla.


El mariner va fer cas al seu capità i es va llençar, però de sobte va aparèixer un tauró blanc amb unes dents molt afilades.

El capità va disparar i va fallar. En aquell moment es va trencar la pistola i li va caure un tros al tauró i es va desmaiar.

El mariner va agafar l'ampolla i va pujar amb una corda al vaixell. Van obrir l'ampolla i van trobar un mapa del tresor.

En el mapa senyalava que el tresor estava en mig del mar. Tot i que semblava impossible trobar-lo, van decidir anar-lo a buscar. Així que van desplegar les veles i es van posar en marxa.


Pel camí es van trobar una illa plena de dracs, una cova marina amb ratpenats i una balena enorme.

Van arribar al mar dels taurons blancs, que era on hi havia el tresor.

El Capità Xaloc va ordenar a dos mariners que baixessin del vaixell a investigar, però no podien, perquè els taurons blancs envoltaven el vaixell.

Així que van decidir disparar els canons, aleshores els taurons es van espantar i van marxar lluny del vaixell.


Els pirates i el CapitĂ Xaloc van veure unes roques que sobresortien de l'aigua. S'hi van acostar i van veure que estaven foradades.

A dins hi havia un cofre amb un tresor.

Estava tot ple de joies, monedes d'or i corones amb diamants i esmeraldes.

A mĂŠs, tambĂŠ hi havia les instruccions per arreglar les pistoles trencades.

A LA CERCA DEL TRESOR  

Conte escrit per els nens i nenes de diferents escoles de Catalunya. Avinyonet del Penedès Castelldefels Montcada i Reixach Tracta de les a...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you