Page 1

MAIG/‘13

 Totes les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia Indica les teves dades: nom complet, edat, telèfon, correu electrònic i lloc de residència

PORTA LA TEVA IDEA I EMPRÉN EL TEU NEGOCI! Dilluns

6

SINÈRGIES EN TEMPS DE CRISI  18:30 h. Marc Soler, fundador del portal Trobarefeina.com, t’explica la seva experiència engegant un negoci sense cap cost. Comparteix amb la resta d’assistents idees de negoci i experiències per afrontar el repte empresarial que et proposes sense grans despeses. .

INFORMACIÓ PER FER ESTADES A L’ESTRANGER Dijous

9

OPORTUNITATS PER TREBALLAR COM A EDUCADOR A L’ESTRANGER 18:30 h. Experts en programes de mobilitat del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya et mostren els països amb més ocupabilitat en aquest àmbit, i com trobar-hi una feina adequada a la teva formació i experiència.

Al maig, també organitzem les següents sessions sobre mobilitat juvenil, a càrrec de l’Assessoria de Mobilitat internacional de la Regidoria d’Adolescència i Joventut: Dijous

16 Dijous

23 Dilluns

27 Dijous

30

AJUDES PER ESTUDIAR I FER PRÀCTIQUES A L’ESTRANGER 18:30 h. Pren nota de les convocatòries d’ajudes que tens al teu abast per marxar a estudiar a l’estranger.

ALTERNATIVES ECONÒMIQUES PER MARXAR A L’ESTRANGER 18:30 h. El Servei de Voluntariat Europeu, el Wwoofing, voluntariats a llarg i mig termini... Són només algunes opcions per fer estades a l’estranger sense grans recursos econòmics. Informa-te’n!

TREBALLAR A L’ESTIU AL REGNE UNIT  18:30 h. Recursos per viure i treballar al Regne Unit durant els mesos d’estiu a pubs, comerços, al camp...

LLUMS I OMBRES DE MARXAR A L’ESTRANGER. 2A EDICIÓ 18:30 h. Et planteges marxar a l’estranger? Escolta per videoconferència el testimoni de joves que viuen i treballen fora del país, i informa’t sobre què has de tenir en compte abans de marxar. Amb la col·laboració d’experts en mobilitat com de Gemma M. Garcia Hernando, responsable de sensibilització de cooperació europea de Europe Direct.

VIATGES QUE SEGUEIXEN LES PASSES D’EN TINTÍN Dimarts

28 A partir del

28

BÈLGICA I EL CÒMIC 19 h. De la mà de l’Associació catalana de tintinaires 1001 i de l’Assessoria de Turisme de la Regidoria d’Adolescència i Joventut, fem un recorregut turístic en què coneixerem Brussel·les i Bèlgica a través del còmic. Amb aquesta xerrada, inaugurem la mostra:

TINTÍN EN BLANC I NEGRE Fins a l’11 de juny (en l’horari del CIAJ). Perseguint aventures, Tintín i els seus amics recorren món, des de la Xina fins al Congo. Aquesta exposició, produïda per l’Associació catalana de tintinaires 1001, mostra les primeres passes del reporter abans de ser un personatge de ficció mundialment conegut.

 Aquesta activitat s’emmarca en el cicle Treballar a l'estiu, organitzat pels Punts d’Informació Juvenil de Barcelona + info: www.bcn.cat/infojove

Novetats CIAJ 13 05  

Programa d'activitats del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves