Page 1

MARÇ/„13

 Totes les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia* *

Indica el teu nom, edat, telèfon, correu electrònic de contacte i lloc de residència

ACABES L‟ESO... JA SAPS QUÈ POTS ESTUDIAR? A partir de dilluns

EXPOSICIÓ “JA SAPS QUÈ FARÀS?” Fins el 26 de març, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Al CIAJ pots visitar gratuïtament una exposició que t’explica a fons les opcions acadèmiques que tens quan acabes l'ESO i què cal fer per accedir a elles:

11

 La formació professional: els cicles formatius i les seves famílies professionals  El batxillerat i les seves modalitats L'exposició també presenta les alternatives d'estudis que tens si no aproves l'ESO:  Programes de qualificació professional inicial (PQPI)  Formació no reglada... Per a visites col·lectives, els centres d'estudis han de contactar-nos prèviament Aquestes visites inclouen una activitat dinamitzada entorn els diferents itineraris acadèmics. La mostra s’emmarca en la campanya “In-forma't, activitats per triar el teu itinerari acadèmic”, que duen a terme la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i el Centre d'Assessorament Acadèmic per a Joves per orientar als i les joves en l'elecció dels seus estudis.

UN VIATGE PER LA TURQUIA ASIÀTICA Dijous

14

XERRADA “L‟ALTA RIBA DEL BÒSFOR” 19 h. Recorrem les remotes terres de l'est d'Anatòlia, des de les fèrtils valls de la costa de la Mar negra (Kurdistan) i travessant les gèlides estepes.

Anima’t a descobrir una cruïlla de cultures entre muntanyes i planes de Mesopotàmia de la mà de Germán Aguilar i Jordi Castellanos, membres de l’associació Coneguem el Món i Amu Daria. Recorda que, al CIAJ, a banda d’assistir a xerrades turístiques, pots assessorar-te en la planificació dels teus viatges (els dijous, amb cita prèvia)! A més a més, també hi pots:  Consultar i endur-te en préstec informació d‟arreu del món: guies, revistes, mapes...  Tramitar carnets internacionals d’alberguista, estudiant (ISIC) i professor (ITIC).

13 03 novetats ciaj  
Advertisement