Page 1

GENER/‘13

 Totes les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia

AQUEST ANY SÍ, COMPLEIX ELS TEUS PROPÒSITS Prepara’t per seguir-nos el ritme! Al CIAJ, comencem el 2013 amb una programació per a joves tot terreny:

Dijous

17

QUÈ MENGES? ALIMENTA’T MILLOR 18:30 h. Si t'esperen uns mesos intensos, deixa’t aconsellar sobre com seguir una dieta saludable. En aquesta xerrada prendrem consciència de què mengem i aprendrem a combinar bé els aliments per guanyar en salut i energia. A càrrec del nutricionista Albert Grabulosa.

Dilluns

21

PRIMERA FEINA. COM ENTRAR AL MERCAT LABORAL 18 h. Busques feina per primera vegada? Pren nota dels passos a seguir per començar la recerca de feina amb bon peu. En aquesta sessió, també t’explicarem els drets i deures que implica un contracte laboral i repassarem els apartats d’una nòmina i el seu significat. Que no et prenguin el pèl! A càrrec de l’Assessoria laboral de la Regidoria d'Adolescència i Joventut.

Dimarts

22

APRENDRE I PRACTICAR IDIOMES GRATIS 18 h. Com puc estudiar un idioma per lliure? On queda la gent per conversar en altres llengües? Descobreix les possibilitats que ofereix Barcelona per aprendre i practicar idiomes sense haver de pagar ni un cèntim. A càrrec de l’equip d’informació del CIAJ.

Dilluns

28

ESTUDIAR A EUROPA 18 h. Vols marxar a un país europeu per continuar els teus estudis, millorar el teu currículum acadèmic, aprendre idiomes...? Informa't sobre com fer realitat aquest projecte: opcions d’estudis, tràmits que cal fer abans de marxar, cerca d’allotjament o de cursos d’idiomes, convocatòries de beques... A càrrec de l’Assessoria de mobilitat internacional de la Reg. d'Adolescència i Joventut.

Dijous

31

COM PREPARAR UN GRAN VIATGE? 19 h. Taller pràctic en què es tractaran àmpliament els detalls que cal tenir en compte a l'hora de planificar i embarcar-se en llargs viatges. A càrrec de Pablo Strubell i Itziar Marcotegui, autors de la guia ”Com preparar un gran viatge. El manual dels rodamóns”.

Novetats CIAJ 13 01  

Programa d'activitats del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you