Page 1

DESEMBRE/‘12

 Totes les activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia

AQUESTES FESTES, NO CAL GASTAR DINERS EN REGALS Dijous

13

REUTILITZA: COSTUMITZA EL TEU NADAL 18:30 h. Anima’t a ser un consumidor/a responsable i estalvia a les teves compres en aquest taller gratuït! Hi podràs aprendre a aprofitar els objectes que tens a casa tot transformant-los en regals, adorns de Nadal, roba nova... Abans del taller ens explicaran breument com els nostres actes quotidians poden perjudicar o beneficiar el medi ambient. Serà durant la presentació audiovisual Consum i consumisme: triem cada dia quin planeta volem. A càrrec de Verónica Neira (responsable del blog Recicleando) i Agustí Cruz (voluntari de WWF - Barcelona).

HORARI DEL CIAJ DURANT EL NADAL Amb motiu de les vacances de Nadal i el cap d’any, el CIAJ restarà tancat:  

Les tardes del 24 i el 31 de desembre (aquests dies obrirem pel matí, de 10 a 15 h) Els dies 25 i 26 de desembre, i l’1 de gener

La resta de dies obrirem en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

PREN NOTA: ACTIVITATS DEL CIAJ AL GENER Al CIAJ, començarem l’any 2013 amb una programació per a joves tot terreny: prepara’t per a seguir-nos el ritme durant el mes de gener!

Dijous

QUÈ MENGES? ALIMENTA’T MILLOR

17

18:30 h. Consells per a seguir una dieta saludable de la mà d'un expert nutricionista.

Dilluns

21 Dimarts

22 Dilluns

28 Dijous

31

PRIMERA FEINA. DRETS I DEURES LABORALS I COM ENTRAR AL MERCAT LABORAL 18 h. Tot el què cal saber per començar la recerca de feina amb bon peu i de manera eficaç. PRACTICAR I APRENDRE IDIOMES, GRATIS 18 h. Alternatives que ofereix Barcelona per aprendre idiomes sense haver de pagar ni un cèntim. ESTUDIAR A EUROPA 18 h. Diferents possibilitats per a continuar els teus estudis a un altre país europeu. COM PREPARAR UN GRAN VIATGE? 19 h. Detalls útils que cal tenir en compte a l'hora de planificar i embarcar-se en llargs viatges.

Novetats CIAJ Desembre '12  

Programa d'activitats del Centre d'Informació i Assessorament per a Joves

Advertisement