Page 1

ABRIL/11 EXPRIMIM LES NOVES TECNOLOGIES!

VOLEU TREBALLAR A L’ESTIU?

Incloses en el “Cicle de sessions informatives sobre les eines TIC”, en el CIAJ acollim les xerrades:

A partir d’abril, durant el “Cicle de Treball a l’estiu”, podeu participar en les següents activitats:

 Passa’t al software lliure: més fàcil, gratuït i sense virus. Dimarts 5 d’abril, 19 h Pere Olivares (desenvolupador web de l’empresa Cladelles) ens dóna a conèixer l’oferta de programari lliure que tenim al nostre abast, els avantatges que aporten i com aprofitar-los.

 El Club de la feina. Cada dilluns d’abril, de 12 a 14 h Taller pràctic entorn les eines per trobar feina a l’estiu: portals laborals, el CV en línia... A càrrec de l’Assessoria en drets i deures laborals de la Xarxa de PIJ de Barcelona i de l’equip d’informadors/es del CIAJ.

 Blocs, vídeoblocs, podcast... quines plataformes utilitzo? Dimarts 12 d’abril, 19 h Descobrim els principals espais per publicar continguts en línia (blocs, Facebook, Twitter...), les estratègies a seguir per a tenir èxit en la difusió i com mesurar els resultats aconseguits. A càrrec de Francesc Gómez Morales (autor de "El Pequeño Libro de las Redes Sociales").

 Càpsula treball a l'estiu. Dimecres 6 d’abril, 12 h Barcelona Activa dóna a conèixer els recursos i les estratègies per buscar feina de temporada a Internet amb eficàcia.

LA VOLTA AL MÓN DEL PAU I LA MÒNICA Dijous 7 d’abril, a partir de les 19 h, en Pau Fernández i la Mònica Farguell ens expliquen com s’han fet per, en 436 dies, visitar Mèxic, Belize, Guatemala, Hondures, Nicaragua, Costa Rica, Panamà, Veneçuela, Amazònia, Perú, Bolívia, Xile, Argentina, Nova Zelanda, Indonèsia, Malàisia, Tailàndia, Laos, Cambodja i l’Índia. + info: elpauilamonimarxen.blogspot.com

TALLERS DE MOBILITAT EUROPEA PER A JOVES Voleu marxar a Portugal o a Holanda a treballar, estudiar o fer un voluntariat? En els següents tallers podeu consultar els ajuts disponibles i informació pràctica que us facilitarà l’estada:  Estades a Portugal. Dilluns 11 d’abril, 19 h  Estades a Holanda. Dijous 14 d’abril, 19 h A càrrec de l’Assessoria de Mobilitat europea de la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona.

 Com treballar de socorrista o monitor aquàtic. Dimecres 6 d’abril, 18 h Creu Roja explica què es necessita per treballar en piscines o platges com a socorrista o monitor/a: la formació que cal cursar i com trobar una feina en aquest àmbit.  Sessió informativa “Activa’t per l’ocupació”. Dimarts 12 o 26 d’abril, 12 h (adreçada a menors de 25 anys a l’atur) Barcelona Activa explica els recursos disponibles a la ciutat per formar-se i/o treballar. + info: www.barcelonactiva.cat/ocupacio

 Com treballar de monitor del lleure. Dimecres 13 d’abril, 18 h L’Escola de Formació de l’ACELLEC informa sobre com ser monitor/a: quan es fan els cursos, què inclouen, quines sortides professionals tenen i en quines empreses.  Treballar com a forestal, en la prevenció d’incendis... Dimecres 27 d’abril, 18 h Els Bombers de la Generalitat de Catalunya expliquen com treballar com a suport en el Pla contra incendis forestals. A més, podeu consultar ofertes per treballar en parcs temàtics, colònies, companyies aèries, creuers o platges.

Novetats CIAJ _Abril '11  

Activitats del mes d'abril en el Centre d'Informació i Assessorament per a Joves.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you