Page 1

Es2 Media 2012-2013


Namn: Ebba Andreasson Ålder: 16 Bor: Kristinehamn Ögonfärg: Blå Längd: 1.67 cm Favoritfärg: Alla typ. Skostorlek: 36/37/38 Civilstatus: Pojkvän Musik: Allt utom typ dansband, opera och hårdrock. Fast jag är väldigt öppen med att prova nya stilar! Älskar: Hundar, kläder, min pojkvän/kompisar. Hatar: Dålig attityd

Ebba Sofie Andreasson


Felicia Henriksson Studerar: Estetik och Media på Brogårdsskolan Fotoblogg: feliciahenrikssonfoto. blogg.se Civilstatus: Förlovad

Fav Hob

orit

Åld

by:

er:

art

Fot

ist:

ogr

18

Lad

afe

ra

y Ga ga

Familj: Mamma, pappa, två storasystrar och en massa djur. Bor: Kristinehamn Favoritmat: Fisk


g r e b y h c Linn S Jag går andra året på Media och Estetik programmet på brogårdskolan i Kristinehamn. Här får jag möjligheten att syssla med några av mina stora intressen, foto och film. När jag inte går i skolan tränar jag fotboll, rider och gymmar.

”Ta dagen med ett leende” -Ior


Mich The freedom and simple beauty is too good to pass up


Johanna Eriksson

Mitt namn är Johanna Eriksson, jag är 17 år och går nu andra året på estetik och media programmet. Mitt största intresse är att fotografera skriva och att arbeta i programmet Photoshop, vilket ni kan se på bilderna ovan text. På min fritid brukar jag ägna mig åt allt detta men också att vara med vänner eller att studera. Tiden efter gymnasiet har jag tänkt mig att börja på en skola inom exempel film, foto eller journalist, och att jag även ska bygga en egen fotostudio och kanske till och med öppna ett eget företag om jag nu lyckas med min dröm. Än så länge arbetar jag som assistent hos fotografen John Persson.


REBECKA ROSQVIST Hej! Mitt namn är Rebecka Rosqvist och är 16 år, snart 17 den 4 november. Jag är uppväxt i den lilla hålan Kristinehamn men är en fjärdedel svensk, en fjärdedel norsk, en fjärdedel iransk och en fjärdedel rysk. Jag går andra året i gymnasiet med inriktningen estetik & media. På fritiden så dansar jag street/hiphop och är med kompisar. När jag inte är med kompisar eller dansar så spenderar jag mycket tid på min tumblr.

Things i like Hundar Nike

Surfing filma

redigera dansa tatueringar

musik

pizza

fota

rida

tumblr

lakrits

chips kolla film

bada


Simone Pettersson Hej, jag heter Simone Pettersson och jag går linjen Estetik och media på brogårdsgymnasiet. Några av mina intressen är att vara med mina kompisar, sova och fotografera. Jag har gillat att fotografera i ca. 2-3 år. Jag brukar fotografera lite allt möjligt, men det jag gillar mest är nog porträtt.


Susanna Siekkinen

Hej! Mitt namn är Susanna Siekkinen och jag går Estet & Media programmet på Brogårdsskolan. Jag är väldigt intresserad av fotografering och det har jag varit i många år nu. Jag tycker om att umgås med mina vänner och dom går också här på estet programmet. Jag har en egen blogg där jag visar min passion för fotografering.


Amanda Fagerlund

Namn: Amanda Fagerlund. Ålder: Fyller 17 i september. Bostad: Storfors/Karlskoga. Intressen: Jag dansar street/hiphop och ragga/dancehall på fritiden. Skola: Brogårdsskolan, estetik och media. Civilstatus: Singel. Aktuellt: Jag och Rebecka håller på att spela in en låt på ljudproduktionstekniken. Onödig fakta: Jag älskar hajar.

Es2 Media  
Es2 Media  
Advertisement