Page 1

saga vejle let the saga begin


baren SAGA er stedet, hvor to aftener aldrig er ens. Hvor atmosfære smelter sammen med musikken, som du kender og som får dine fødder til at bevæge sig imens dine læber synger med på velkendte sange. SAGA danner rammen for en aften ude, du ikke vil glemme. Oplevelsen, som du ved hvor starter, men som natten ikke ved hvor slutter. SAGA er stedet, hvor aftenen med venner og veninder forvandles til de momenter, som ender med at gøre fantastiske stunder til de bedste minder.


Billedet: Søs Fenger koncert

arrangementer PĂĽ Saga bliver der holdt de fedeste arrangementer hele ĂĽret rundt. Klik ind pĂĽ vores hjemmeside og se kunstnere og tider.


spillested SAGA ønsker at bringe vore gæster artister og kunstnere, som kommer ud over scenekanten. Oplevelser, som forrenter sig længe efter, at lyset er tændt, og vores gæster atter er gået ud i verden. På vores utraditionelle scener optræder de etablerede kunstnere samtidig med, at vi bringer dig de nytænkende og upcoming artister. Vi kombinerer den verden, du kender, med det nye, som venter i horisonten. Scene, produktionsforhold og teknik er ” State Of The Art ”, fuldt opdateret og operationelt. Scenen er anerkendt og bygget op i samarbejde med musikere og tour-teknikere. Publikumsområdet kan indrettes på flere forskellige og funktionelle måder for at skabe de mest optimale rammer for DIN koncertoplevelse.


Selskaber | privat Vi vil gerne hjælpe dig med din store dag, uanset om det er din fødselsdag, barnedåb, reception eller en familiefest. SAGA har unikke lokaler, hvor enhver begivenhed kan arrangeres lige netop på den måde, der er rigtig for dig og dine gæster. Vi har et samarbejde med byens førende spisesteder og kan sammensætte en pakke, som er matchet op imod, jeres smag, økonomi og forventninger. SAGA hjælper dig med forberedelserne til dit selskab – uanset om det skal være stort eller lille, formelt eller intimt. Der findes derfor ikke to arrangementer, der er identiske og dermed intet, der er for stort eller for småt til SAGA. Vi lægger vægt på format og forskellighed, og i kraft af dette skræddersyr vi alle arrangementer fra bunden og i udviklende samarbejde med vores gæster. Så kontakt os og lad os hjælpe dig med at få en dag du aldrig glemmer.


Selskaber | erhverv Oplevelser i SAGA’s unikke lokaler, som tæller flere lokationer i byen. SAGA har omgivelserne til at skabe rammerne for dagen, øjeblikket, begivenheden, mødet eller præsentationen, som betyder noget særligt for dig eller din virksomhed. De utraditionelle lokaler er inspirerende og kan bidrage til opmærksomhed, nærhed, kreativitet og ikke mindst oplevelsen af, at relationer styrkes, uanset om de er professionelle eller personlige. Vi udarbejder ikke standardløsninger, men tager udgangspunkt i den individuelle kundes behov, ønske og målsætning. Derfor er en konkret uddybning på et møde normalt en nødvendighed, inden vi kan konkretisere opgavens fulde løsning. Den indledende fase er altafgørende for vores fælles succes. SAGA’s enestående lokaler tilfører en ekstra dimension til personalefesten, receptionen, salgskick-off’et, kurset eller konferencen. Vi har et bredt samarbejde med byens førende madsteder og kan tilpasse den kulinariske oplevelse efter jeres/dine ønsker. SAGA arbejder ikke slavisk ud fra diverse modeller. Vi tilpasser os den enkelte opgave, da vores events og udfordringer er divergerende fra gang til gang. Så kontakt os og lad os sammen gøre oplevelsen en succes.


Billedet: Firma julefrokost


Om os SAGA har et beskedent ønske om, at blive DIT foretrukne oplevelsessted. SAGA er for alle mennesker som ønsker stemning, højt humør, fest og farver. Vi gør os umage hver eneste gang vi slår vores døre op. Alle ansatte, lige fra dørmænd, afrydder, bartendere, tjenere, DJ til dem med ansvaret for det hele, vil gøre sig umage for at din aften ude, bliver en du husker med et smil på læben og lyst til at gentage igen og igen.


dÆmningen 44 b | 7100 vejle | tlF 70 231 232 | sagavejle.dK |

Saga profilbrochure  

Saga's profilbrochure der fortæller om alle de muligheder der er for at netop dit arrangement bliver det bedste.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you